|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Сліпий метод друку
|
| | |
kom_adm |
Дата: Сб, 29.09.2007, 19:13 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Сучасній людині, працюючи за комп’ютером, бажано володіти сліпим методом друку для швидкого введення команд, набору текстів і т.д. Найкращою програмою, яка дає можливість за 100 вправ освоїти десятипальцевий сліпий метод набору тексту є, безперечно, "Соло на клавіатурі" Шахіджаняна В.В., яку ви можете скачати звідси http://ergosolo.ru/.
Особисто я пройшов даний тренажер понад два роки тому. Потратив на курс близько двох місяців часу та багато нервів. Після закінчення курсу я міг вільно друкувати десятьма пальцями, недивлячись на клавіатуру. Швидкість друку після закінчення курсу становила близько 70 символів/хвилину. Зараз друкую зі швидкість близько 200 символів/хвилину і дуже вдячний Володимиру Володимировичу Шахіджаняну і його команді за супер-програму "Соло на клавіатурі".
Чи володієте ви сліпим методом друку і якщо так, то які програми проходили. Діліться досвідом.
[admin] Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!![/admin]
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:06 |
|
| |
kom_adm |
Дата: Чт, 05.01.2012, 14:33 | Повідомлення № 136 |
Ветеран спілкування
| Створюйте на здоров’я. Аби воно тільки не повторювало попереднє
|
|
| |
mouse |
Дата: Чт, 05.01.2012, 14:58 | Повідомлення № 137 |
Ветеран спілкування
| Для залучення студентів, а також для розрядки від академічних знань використовую сайт клавогонки.ру. Там і швидкість перевіряємо і тренуємось. Питання дивитись на клавіатури чи ні - питання волі. Я не дивлюся, так себе змушував.Додано (05.01.2012, 13:58) --------------------------------------------- Ось спробував зараз в звичайні грі результат: 299 сим/хв.
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Вт, 17.01.2012, 17:18 | Повідомлення № 138 |
Активний учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) Створюйте на здоров’я. Аби воно тільки не повторювало попереднє А як в вас на рахунок розділових знаків Олександре, от для російської розкладки можно використовувати ""машинопис" а для української такого аналогу немає?
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Вт, 17.01.2012, 19:33 | Повідомлення № 139 |
Ветеран спілкування
| Quote (NataliyG) Я нарешті пройшла курс Соло до 100 завдання. Напевно з 3 спроби перші дві закінчилися приблизно на завдання 20-30 тобто середній лінії. Не приховаю я чекала більшого, просто до цього часу я швидко друкувала зрячим методом, от і тепер сліпим моя швидкість впала. Повертатися до старого не хочеться, а сліпим друкую поки не дуже Для швидкого прориву потрібен ритм. Візьміть Віртуоз наприклад і пройдіть його. І помилок менше буде і швидкість зросте в рази
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Сб, 21.01.2012, 13:03 | Повідомлення № 140 |
Активний учасник
| Quote (swetikccc) Візьміть Віртуоз наприклад і пройдіть його. Я пробувала, тим не менше для мене Соло на клавіатурі виявилося найкращим. То як на рахунок української розкладки клавіатури "машинопис"?
|
|
| |
Эмилия |
Дата: Сб, 21.01.2012, 18:50 | Повідомлення № 141 |
Я тут недавно...
| Quote (swetikccc) Для швидкого прориву потрібен ритм. Візьміть Віртуоз наприклад і пройдіть його. І помилок менше буде і швидкість зросте в рази Дійсно, не тільки Біблія музиканта повинна починатися зі слів "Спочатку був ритм..." Я вчилася десятипальцевому друку на Стаміні, там немає вимог до ритмічності. В результаті друкую швидко, але з помилками. Ніяк не могла зрозуміти причини. Спробувала за Вашою порадою Віртуоз: результат (всього за три рази!) перебільшив всі мої очікування!
|
|
| |
mstechfreak |
Дата: Чт, 04.12.2014, 15:42 | Повідомлення № 142 |
Новий користувач
| Добрий Денй!Я из Латвии и хотела вам посоветовать Typing Study.http://www.typingstudy.com/uk-ukrainian-3/ етот сайт бесплатний и очень хароший чтобы учиться печатать на клавиатуре.
|
|
| |
GekoYPres |
Дата: Вт, 22.12.2015, 13:48 | Повідомлення № 143 |
Новий користувач
| Соло на клавіатурі колись пройшов, років з 6 назад, але й зараз можу в голові умовно уявити клавіатуру та щось "надрукувати". Зовсім нескладний курс, але дуже корисний
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |