|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Які конкурси з інформатики відбуваються в вашому р-ні (обл.)
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 19.08.2007, 01:37 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Прошу поділитись досвідом про те, які конкурси з інформатики відбуваються в вашій школі/місті/районі/області та специфіку участі в них, їхньої організації.
[admin] Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!![/admin]
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:11 |
|
| |
Стифа |
Дата: Вт, 29.01.2008, 16:43 | Повідомлення № 16 |
Я тут недавно...
| м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Конкурсів проводиться дуже багато, але назву ті, в яких приймають участь мої учні: міський конкурс комп'ютерної анімації і графіки "Аніграфьонок" (номінації різні:малюнок, створений в Paint, малюнок конструйованний(будь-який графічний редактор), анімація, Web-дизайн, навчальний фільм, гра, презентація, реклама) районний конкурс "Інформаційні перегони" (конкурс учнівських проектів) районний конкурс "В гостях у Чипа" (конкурс комп'ютерної грамотності для учнів початкової школи). Правда, цей конкурс проводиться тільки перший рік, тому ще багато недоліків, але ми працюємо на цим. районний конкурс "Аніматор" (створення видео власними руками)
|
|
| |
zagrelena |
Дата: Нд, 19.10.2008, 01:00 | Повідомлення № 17 |
Я тут недавно...
| Конкурс творчих робіт учнів, що навчаються в гуртках "Інтершкола". Конкурс проводиться у двох номінаціях: "Моя перша книжка" та "Моя перша презентація". У цьому році мої учні дойшли до Всеукраїнського етапу і перемогли - І місце за кращу презентацію і приз - ноутбук, ІІ місце - за книжку, приз - мобільний телефон і головне - 4 чарівні дні у Коблево, де відбувався 4-й етап конкурсу
|
|
| |
igor_ |
Дата: Нд, 19.10.2008, 14:27 | Повідомлення № 18 |
Тут живе...
| Житомирська область. Близько 6 років проводиться "Конкурс на краще володіння ПК" в п’яти напрямках: Wоrd, Excel, Access, Power Point, офісні програми (завдання по всіх 4 програмах). В районі такий конкурс пройшов вперше минулого року. Є ще конкурс з Веб-дизайну "Шкільний сайт" Планується цього року провести конкурс з анімації
|
|
| |
mariyka21 |
Дата: Вт, 07.08.2012, 21:08 | Повідомлення № 19 |
Новий користувач
| Місцевих конкурсів немає, тому приймаємо участь в обласних (по школі "Ерудит" та Академії "Крок") та в "Бобрі"
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |