|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Оновлення
Учасники
Пошук
| Скільки часу ви працюєте на комп’ютері? | |
| |
| serg |
Дата: Вт, 29.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1 |
|
Я тут недавно...
Група: VIP-користувачі
| Шкідливість комп`ютера та його пристоїв на здоров`я користувачів не повинна Вас відлякувати від ПК, якщо дотримуватися мір та норм безпеки,шкідливість Пк мінімальна. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 16:39 |
|
| | |
| Klelia |
Дата: Вт, 10.03.2009, 19:54 | Повідомлення № 46 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| У меня небольшая близорукость, еще когда училась в институте, купила очки для тренировки (черные, там много дырочек), телевизор в них смотрела нормально, все было видно. Обычные очки не ношу. Компьютерные очки отложила, глаза почему-то от них еще больше уставали. Пока пользовалась черными очками при просмотре TV - не чувствовала усталости и при работе с компьютером, а вот уже год как не смотрю телевизор и поэтому не пользуюсь черными очками, заметно ощущаю усталость на глаза. Купила витамины Черника-форте, надеюсь, немного станет лучше, хуже точно не будет.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 10.03.2009, 22:59 | Повідомлення № 47 |
|
Знавець вірусів
Група: Модератори
| Quote (Klelia) У меня небольшая близорукость, еще когда училась в институте, купила очки для тренировки (черные, там много дырочек), телевизор в них смотрела нормально, все было видно. Обычные очки не ношу. Саме найперше на мою думку це нормальний монітор . Працював на різних щас використовую самсунг альфа вивалив 4200 гривнями рік назад , бо теж відчувалось що скоро прийдется до очей біноколь причипити на ризинці , жарт , почав дивитись телевізор та мружитись . Змінив і телевізор і монітор , телевізор теж взяв TFT щас проблем нема бачу краще хоча за компютером проводжу щонайменше 12 годин на сутки. Це моя власна думка . багато залежить ,чи робите ви перерви хочаб 5 хвилин на годину і ще, куча різних факторів
|
|
| | |
| AAN |
Дата: Ср, 11.03.2009, 19:50 | Повідомлення № 48 |
|
Тут підглядає ...
| Провожу за компьютером от 8-10 часов, а то и больше. 8 - на работе стабильно, а остальное дома. Специфика работы заставляет много читать с листа. Так что ещё непонятно от чего больше глаза болят, от монитора или текста. Но они болят и зрение портиться. Ношу очки с диоптриями, когда покупала, сказали, что вроде как там есть защита от излучения монитора. Не могу сказать, что особо что-то изменилось. К концу рабочего дня глаза «вылазят» все равно. Врачи говорят сильная усталось глаз. Так что думаю эта болезнь всех людей связанных с работой за компьютераами. На стараюсь выходных заниматься семьей и домашними делами.
|
|
| | |
| Klelia |
Дата: Ср, 11.03.2009, 20:31 | Повідомлення № 49 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Quote (НІКОЛЯ) багато залежить ,чи робите ви перерви хочаб 5 хвилин на годину і ще, куча різних факторів Когда увлечена процессом - мир останавливается вокруг. Наверное, вы правы, пора сменить мой старенький монитор на что-то новое, глаза дороже.
|
|
| | |
| Svitla |
Дата: Нд, 15.03.2009, 00:27 | Повідомлення № 50 |
|
Новий користувач
Група: Кандидати в VIP
| Я теж багато часу проводжу за комп"ютером. Мабуть і більше проводила б, якиби комп"ютером був ще й вдома. Але, на жаль, а може й на щастя ще не придбала. Мене цікавить питання - чому вчителю інформатики не платять за шкідливі умови роботи?
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 15.03.2009, 12:21 | Повідомлення № 51 |
|
Знавець вірусів
| Quote (Svitla) Мене цікавить питання - чому вчителю інформатики не платять за шкідливі умови роботи? Видно не рахують нашу роботу шкідливою .
|
|
| | |
| bambuchia |
Дата: Нд, 15.03.2009, 16:39 | Повідомлення № 52 |
|
Тут живе...
| Дивлячись коли. Скільки є часу... Кожного дня по-різному.
|
|
| | |
| Ostrenko_Aleks |
Дата: Пт, 20.03.2009, 11:07 | Повідомлення № 53 |
|
Я тут недавно...
| Quote (Lviza) Кстати, кто знает, не вернут ли за "вредность" доплату?.. Не вернут. Доплата за шкідливість була в ті часи, коли ще в класах стояли Корвети, Електроніки та Пошуки. Від таких машин вчитель отримував таку дозу опромінення, що та доплата цього не коштувала. А зараз уже в переважній більшості ставлять рідкокристалічні монітори, де ця проблема вирішена. Зараз найбільшу шкоду має електромагнітний смог та випаровування при нагріванні плат. Частіше провітрюйте і все буде добре.
|
|
| | |
| Неінформатик |
Дата: Пт, 20.03.2009, 11:08 | Повідомлення № 54 |
|
Новий користувач
| Біля трьох годин. Лише вдома.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 20.03.2009, 17:19 | Повідомлення № 55 |
|
Знавець вірусів
| Quote (Ostrenko_Aleks) Не вернут. Доплата за шкідливість була в ті часи, коли ще в класах стояли Корвети І називалася вона по народному не оздоровчі - а гробові.
|
|
| | |
| Bizon |
Дата: Чт, 03.09.2009, 11:49 | Повідомлення № 56 |
|
Я тут недавно...
| По разному...все зависит от нагрузки, бывает и по 12 часов, но в основном около 5-8
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Пт, 04.09.2009, 14:11 | Повідомлення № 57 |
|
Прописаний назавжди
| Последнее время с выпускными с утра до 5-00 (короче тоже до утра
|
|
| | |
| koljada |
Дата: Нд, 06.09.2009, 16:40 | Повідомлення № 58 |
|
Часто заходить...
| Увесь вільний час - годину-дві. Вивчаю Мандріву, знайомлюсь з 7 Вікнами, роблю презентації на уроки, приводжу в порядок архіви. Раз в тиждень заходжу в інтернет через Білайн 4 грн за добу- 200Мб
|
|
| | |
| SPL |
Дата: Пн, 22.02.2010, 16:15 | Повідомлення № 59 |
|
Я тут недавно...
| це жах, коли за комп’ютером ви працюєте БІЛЬШЕ, чим спите. І нема вам виправдання вчитель інформатики ви, чи хакер якийсь, чи в школі працюєте, чи на Майкрософт. Не ціните здоров’я, да і життя своє! у світі є СТІЛЬКИ всього цікавого, а ви життя за компУтерами проводите p.s. 8 годин - це МЕЖА! тримаймося її)))
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Пн, 22.02.2010, 16:34 | Повідомлення № 60 |
|
Знавець вірусів
| Quote (SPL) Не ціните здоров’я, да і життя своє! у світі є СТІЛЬКИ всього цікавого, а ви життя за компУтерами проводите Краще працювати головою ніж лопатою А що до всього цікавого встигаємо
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2010. Хостинг від uCoz
|