|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Скільки часу ви працюєте на комп’ютері?
|
| | |
serg |
Дата: Вт, 29.04.2008, 19:02 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Шкідливість комп`ютера та його пристроїв на здоров`я користувачів не повинна Вас відлякувати від ПК, якщо дотримуватися мір та норм безпеки, шкідливість Пк мінімальна.
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 16:39 |
|
| |
Klelia |
Дата: Вт, 10.03.2009, 19:54 | Повідомлення № 46 |
Новий користувач
| У меня небольшая близорукость, еще когда училась в институте, купила очки для тренировки (черные, там много дырочек), телевизор в них смотрела нормально, все было видно. Обычные очки не ношу. Компьютерные очки отложила, глаза почему-то от них еще больше уставали. Пока пользовалась черными очками при просмотре TV - не чувствовала усталости и при работе с компьютером, а вот уже год как не смотрю телевизор и поэтому не пользуюсь черными очками, заметно ощущаю усталость на глаза. Купила витамины Черника-форте, надеюсь, немного станет лучше, хуже точно не будет.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 10.03.2009, 22:59 | Повідомлення № 47 |
Знавець вірусів
| Quote (Klelia) У меня небольшая близорукость, еще когда училась в институте, купила очки для тренировки (черные, там много дырочек), телевизор в них смотрела нормально, все было видно. Обычные очки не ношу. Саме найперше на мою думку це нормальний монітор . Працював на різних щас використовую самсунг альфа вивалив 4200 гривнями рік назад , бо теж відчувалось що скоро прийдется до очей біноколь причипити на ризинці , жарт , почав дивитись телевізор та мружитись . Змінив і телевізор і монітор , телевізор теж взяв TFT щас проблем нема бачу краще хоча за компютером проводжу щонайменше 12 годин на сутки. Це моя власна думка . багато залежить ,чи робите ви перерви хочаб 5 хвилин на годину і ще, куча різних факторів
|
|
| |
AAN |
Дата: Ср, 11.03.2009, 19:50 | Повідомлення № 48 |
Тут підглядає ...
| Провожу за компьютером от 8-10 часов, а то и больше. 8 - на работе стабильно, а остальное дома. Специфика работы заставляет много читать с листа. Так что ещё непонятно от чего больше глаза болят, от монитора или текста. Но они болят и зрение портиться. Ношу очки с диоптриями, когда покупала, сказали, что вроде как там есть защита от излучения монитора. Не могу сказать, что особо что-то изменилось. К концу рабочего дня глаза «вылазят» все равно. Врачи говорят сильная усталось глаз. Так что думаю эта болезнь всех людей связанных с работой за компьютераами. На стараюсь выходных заниматься семьей и домашними делами.
|
|
| |
Klelia |
Дата: Ср, 11.03.2009, 20:31 | Повідомлення № 49 |
Новий користувач
| Quote (НІКОЛЯ) багато залежить ,чи робите ви перерви хочаб 5 хвилин на годину і ще, куча різних факторів Когда увлечена процессом - мир останавливается вокруг. Наверное, вы правы, пора сменить мой старенький монитор на что-то новое, глаза дороже.
|
|
| |
Svitla |
Дата: Нд, 15.03.2009, 00:27 | Повідомлення № 50 |
Новий користувач
| Я теж багато часу проводжу за комп"ютером. Мабуть і більше проводила б, якиби комп"ютером був ще й вдома. Але, на жаль, а може й на щастя ще не придбала. Мене цікавить питання - чому вчителю інформатики не платять за шкідливі умови роботи?
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 15.03.2009, 12:21 | Повідомлення № 51 |
Знавець вірусів
| Quote (Svitla) Мене цікавить питання - чому вчителю інформатики не платять за шкідливі умови роботи? Видно не рахують нашу роботу шкідливою .
|
|
| |
bambuchia |
Дата: Нд, 15.03.2009, 16:39 | Повідомлення № 52 |
Тут живе...
| Дивлячись коли. Скільки є часу... Кожного дня по-різному.
|
|
| |
Ostrenko_Aleks |
Дата: Пт, 20.03.2009, 11:07 | Повідомлення № 53 |
Часто заходить...
| Quote (Lviza) Кстати, кто знает, не вернут ли за "вредность" доплату?.. Не вернут. Доплата за шкідливість була в ті часи, коли ще в класах стояли Корвети, Електроніки та Пошуки. Від таких машин вчитель отримував таку дозу опромінення, що та доплата цього не коштувала. А зараз уже в переважній більшості ставлять рідкокристалічні монітори, де ця проблема вирішена. Зараз найбільшу шкоду має електромагнітний смог та випаровування при нагріванні плат. Частіше провітрюйте і все буде добре.
|
|
| |
Неінформатик |
Дата: Пт, 20.03.2009, 11:08 | Повідомлення № 54 |
Новий користувач
| Біля трьох годин. Лише вдома.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 20.03.2009, 17:19 | Повідомлення № 55 |
Знавець вірусів
| Quote (Ostrenko_Aleks) Не вернут. Доплата за шкідливість була в ті часи, коли ще в класах стояли Корвети І називалася вона по народному не оздоровчі - а гробові.
|
|
| |
Bizon |
Дата: Чт, 03.09.2009, 11:49 | Повідомлення № 56 |
Я тут недавно...
| По разному...все зависит от нагрузки, бывает и по 12 часов, но в основном около 5-8
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Пт, 04.09.2009, 14:11 | Повідомлення № 57 |
Активний учасник
| Последнее время с выпускными с утра до 5-00 (короче тоже до утра
|
|
| |
koljada |
Дата: Нд, 06.09.2009, 16:40 | Повідомлення № 58 |
Часто заходить...
| Увесь вільний час - годину-дві. Вивчаю Мандріву, знайомлюсь з 7 Вікнами, роблю презентації на уроки, приводжу в порядок архіви. Раз в тиждень заходжу в інтернет через Білайн 4 грн за добу- 200Мб
|
|
| |
SPL |
Дата: Пн, 22.02.2010, 16:15 | Повідомлення № 59 |
Я тут недавно...
| це жах, коли за комп’ютером ви працюєте БІЛЬШЕ, чим спите. І нема вам виправдання вчитель інформатики ви, чи хакер якийсь, чи в школі працюєте, чи на Майкрософт. Не ціните здоров’я, да і життя своє! у світі є СТІЛЬКИ всього цікавого, а ви життя за компУтерами проводите p.s. 8 годин - це МЕЖА! тримаймося її)))
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Пн, 22.02.2010, 16:34 | Повідомлення № 60 |
Знавець вірусів
| Quote (SPL) Не ціните здоров’я, да і життя своє! у світі є СТІЛЬКИ всього цікавого, а ви життя за компУтерами проводите Краще працювати головою ніж лопатою А що до всього цікавого встигаємо
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |