|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Скільки часу ви працюєте на комп’ютері? | |
| |
| serg |
Дата: Вт, 29.04.2008, 18:02 | Повідомлення № 1 |
|
Я тут недавно...
Група: VIP-користувачі
| Шкідливість комп`ютера та його пристоїв на здоров`я користувачів не повинна Вас відлякувати від ПК, якщо дотримуватися мір та норм безпеки,шкідливість Пк мінімальна. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 15:39 |
|
| | |
| filnick |
Дата: Нд, 19.10.2008, 21:17 | Повідомлення № 31 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| Тобто ці окуляри потрібні лише для моніторів з електронно-променевою трубкою?
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Нд, 19.10.2008, 22:31 | Повідомлення № 32 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Вони потрібні для всіх типів моніторів. Монітор срямовує промені світла, які сприймають очі. Спеціальне скло зменшує подразнення очей від даних променів. В магазині я так і говорив: я хочу придбати захисні окуляри для роботи за комп’ютером. Мені їх виготовили за 20 хвилин. Вартість: 60 грн. (4 роки тому). Зараз 60*3.
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Пн, 20.10.2008, 16:23 | Повідомлення № 33 |
|
Мудрий вчитель
| Quote (Ковальчук_Олександр) Вони потрібні для всіх типів моніторів. Монітор срямовує промені світла, які сприймають очі. Спеціальне скло зменшує подразнення очей від даних променів. В магазині я так і говорив: я хочу придбати захисні окуляри для роботи за комп’ютером. Мені їх виготовили за 20 хвилин. Вартість: 60 грн. (4 роки тому). Зараз 60*3. Сьогодні придбав собі в спеціалізованому магазині у Дніпропетровську. Крім цього ще можна використовувати при читанні та писанні. Заплатив 150 грн.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Вт, 21.10.2008, 21:16 | Повідомлення № 34 |
|
Адмін
| Уявляєте, нам в школу привезли окуляри різні. Серед них і комп’ютерні. Я не вагаючись, придбав собі ще одні за 120 грн. В інструкції написано, що їх можна використовувати при перегляді телевізора та роботі з комп’ютером. За читання і писання нічого не сказано, але, мабуть, можна також. Очевидно фірма різна, тому й варіюється ціна.
|
|
| | |
| gu2in |
Дата: Вт, 28.10.2008, 18:59 | Повідомлення № 35 |
|
Прописаний назавжди
| Працюю 3-5 годин. на вихідних буває більше. Щоб очі не так стомлювалися поставив монітор подалі від себе, купив зручне комп'ютерне крісло та й погойдуюсь на ньому. Коли трохи рухаєшся та тобі зручно - не так стомлюєшся. А взагалі потрібно робити рухові вправи: по господарству, або в спортивних секціях - тоді збільшується витривалість.
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Вт, 28.10.2008, 20:48 | Повідомлення № 36 |
|
Мудрий вчитель
| Quote (gu2in) Щоб очі не так стомлювалися поставив монітор подалі від себе Може взагалі поставити його ду-у-же далеко?
|
|
| | |
| ceti |
Дата: Нд, 02.11.2008, 19:39 | Повідомлення № 37 |
|
Я тут недавно...
| Працюю 8-10 годин вдень, але буває і більше, коли шукаєш цікавий матеріал для створення виховної години чи сценарій до якогось свята (часто просять вчителі-предметники, кл. керівники). Тай для себе щось цікаве, щоб застосувати на уроках. На роботі вмикаю усі комп'ютери, щоб нагріти клас, бо працювати коли руки забіли немажливо. Тому часто працюють ПК в холосту.Додано (02.11.2008, 20:39) --------------------------------------------- Я придбала собі захисні окуляри ще 3 роки тому, спочатку користувалася, а вже зараз ні. Тому що невідчула ніяких змін, може мене надурили, та наче купувала їх в спеціалізованій аптеці.
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Пн, 03.11.2008, 14:51 | Повідомлення № 38 |
|
Мудрий вчитель
| Quote (ceti) На роботі вмикаю усі комп'ютери, щоб нагріти клас, бо працювати коли руки забіли немажливо. Невже це кругом так?
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пн, 03.11.2008, 20:02 | Повідомлення № 39 |
|
Адмін
| Quote (filnick) Невже це кругом так? Що саме: холодно чи зігріваються люди за допомогою комп’ютерів? До речі, зимою в мене в кабінеті температура 10-11 градусів, маю в кабінеті 2 каміни, вмикаю і піднімаю до 12-14. А якщо в суботу працюємо цілий день - до 15. Комп’ютерами можливо нагрітись? Монітори трішки тепла випромінюють, але то в незначній мірі, а от з вентиляторів блоків живлення йде холод.
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Пн, 03.11.2008, 20:13 | Повідомлення № 40 |
|
Хелпер
| Quote (Ковальчук_Олександр) Комп’ютерами можливо нагрітись? у мене в кабінеті стабільно тепліше, ніж у сусідніх вранці не помітно, а до уроку 3-4 прогрівається я жартую, що в мене 15 нагрівників стоять. з 6-ма машинами теж був тепловий ефект, хоч і менш масштабний
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Пн, 03.11.2008, 21:00 | Повідомлення № 41 |
|
Мудрий вчитель
| У моєму кабінеті 18-20 градусів взимку. Зате 30-32 влітку.
|
|
| | |
| PanPete |
Дата: Пт, 07.11.2008, 21:36 | Повідомлення № 42 |
|
Наполегливий учасник
| Працюю 15 і більше годин на добу. При цьому більшість часу безпосередньо за дисплеєм проводжу в нічний час, і так вже більше двадцяти років (розпочиналося все з програмування для "Спектрум"). На основі аналізу власних прорахунків (відносно здоров'я) можу запевнити вас, що не чекайте ніяких вагомих результатів від наворотів різного типу, наприклад окулярів, хоч і за 100 баків. Хороший монітор з вірними налаштуваннями, малошумний системний блок, клавіатура, на якій пальці не починають боліти через пів години безперервної роботи, мишка, яка хороше лежить в руці, робочі меблі (стіл та крісло) які дозволяють комфортно розміститись самому та вдало організувати робоче місце - ось запорука довготривалого збереження фізичної форми (якщо така ще осталась) в користувача ПК при довготривалих сеансах роботи. Бажаю здоров'я та працездатності!
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Сб, 08.11.2008, 12:05 | Повідомлення № 43 |
|
Мудрий вчитель
| Quote (PanPete) не чекайте ніяких вагомих результатів від ... окулярів, хоч і за 100 баків Скоріше не вагомих результатів, а продовження можливості ще попрацювати. Тут не лише монітори, а й вік бере своє.
|
|
| | |
| Ketrin |
Дата: Пн, 08.12.2008, 18:54 | Повідомлення № 44 |
|
Часто заходить...
| Працюю 5-8 годин у середньому, а буває і більше. Намагаюся на вихідні не сідати за комп'ютер і гуляти на свіжому повітрі :).
|
|
| | |
| Gurin |
Дата: Ср, 24.12.2008, 11:41 | Повідомлення № 45 |
|
Новий користувач
| 5-8 щодня. Деколи буває 10-15. Працюю в окулярах тому втома на очі незамітна
|
|
| |