Пт, 10.02.2012, 22:48
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Сторінка 1 з 512345»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.3 Опитування » Скільки часу ви працюєте на комп’ютері?
Скільки часу ви працюєте на комп’ютері?
Скільки часу Ви в середньому проводите за комп`ютером на добу?
1.До 1 год.[ 0 ][0.00%]
2.1-3 год.[ 1 ][1.20%]
3.3-5- год.[ 14 ][16.87%]
4.5-8 год.[ 26 ][31.33%]
5.8-10 год.[ 28 ][33.73%]
6.10-15 год.[ 7 ][8.43%]
7.Більше 15 год.[ 7 ][8.43%]
Усього відповідей: 83
serg Дата: Вт, 29.04.2008, 18:02 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 0
Шкідливість комп`ютера та його пристоїв на здоров`я користувачів не повинна Вас відлякувати від ПК, якщо дотримуватися мір та норм безпеки,шкідливість Пк мінімальна.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 15:39
Ogorodets Дата: Вт, 29.04.2008, 18:41 | Повідомлення № 2
Знаток відеомонтажу
Група: Друзі форуму
Нагороди: 1
5-8 часов регулярно. Бывает и 10, но редко. Но такого, чтобы я не посидел за компом - такое бывает крайне редко. Я уже как наркоман без дозы, не могу без это железяки.
ihor_hontar Дата: Вт, 29.04.2008, 19:05 | Повідомлення № 3
Досвідчений вчитель
Quote (serg)
Шкідливість комп`ютера та його пристоїв на здоров`я користувачів не повинна Вас відлякувати вас від ПК

Я, якщо включаю комп'ютери, в 7.50 кожного робочого дня, то виключаю 21.45, а той дальше інколи 01.00 і дальше, а декули при потребі не виключається сутками, але того ніхто не цінить, а тим більше не вірять.
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 29.04.2008, 20:17 | Повідомлення № 4
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
Проголосував саме за 10-15 год. Проте в рідких випадках буває і більше 15 годин.
10-15 годин - це сумарний час роботи за комп’ютером в школі+дома.
В суботу, викладаючи курси в РКШ я працюю з 9.30 до 17.30. Сиджу на компі з перервами, але всеодно відчуваю шкідливий вплив. Приходжу до дому, ще сиджу годин 5-8.
Коли вихідний можу сидіти по 10-15 годин. Перерви роблю. Також роблю невеликі зарядки і це допомагає бути більш-менш в тонусі.
Тобто кожних годину дві сидіння - зарядка 15 хв. з комплексом вправ.
filnick Дата: Ср, 30.04.2008, 10:03 | Повідомлення № 5
Мудрий вчитель
Нагороди: 6
На роботі щодня по 2-3 години, дома щовечора по 4-5 годин. Коли запускаю супутникову рибалку, то можу просидіти до 10-12 годин на добу. Але роботу за ПК завжди поєдную з якоюсь іншою.
nadya_hontar Дата: Ср, 30.04.2008, 11:12 | Повідомлення № 6
Я тут недавно...
Група: Кандидати в VIP
Всередньму 6-8 годин регулярно. Буває і 12, але рідко. Втома відчувається.
Newbie Дата: Ср, 30.04.2008, 11:24 | Повідомлення № 7
Хелпер
Нагороди: 3
не рахувала спеціально, але думаю що годин 5-8. не можу сказати, що це особливо втомлює - бо якщо вдома, то постійні перерви і відволікання, а в школі - то й мови нема щоб провести за монітором більш як 15-20 хвилин (перерва, плюс-мінус пару хвилин). у вихідні - підхожу перевірити пошту, хоч комп включений майже постійно - музичку мені грає. якщо є квант часу - посидіти на форумах, однокласниках і т.п. а коли є робота - то доводиться і всі 8 годин сидіти, а то й довше (але то досить рідко буває)
ssh Дата: Ср, 30.04.2008, 19:53 | Повідомлення № 8
Проф. освоїв фото-від. монтаж
В мене приблизно 50 на 50 між 10-15 і більше 15. В основному це монтаж. Вийнятки (святкові дні) бувають тільки тоді коли іду на зйомки (а це теж не мало), тому і приходиться багато часу проводити за ПК потім. Інколи, якщо прижимає, то по 2-3 доби з переривом 1-3 години сну. Через кожних пів години розминка. Правда потім майже сутку відсипаюсь. Коли дуже вже все набридає можу 2-3 дня взагалі не включати ПК.
Jokerz Дата: Ср, 30.04.2008, 20:42 | Повідомлення № 9
Хостер
я работаю не подряд все время. Т.е. компьютер велючен практически 24 часа в сутки но подхожу работать понеобходиомсти. Основная работа - удаленное администрирование, потому если есть работа то делаю. Если нет то не делаю
Lviza Дата: Чт, 01.05.2008, 08:58 | Повідомлення № 10
Тут живе...
Дома 2 комп'ютера на двох синів. Дома 3-5 годин за тим, який в даний момент вільний. Але ж сімейна людина і не може більше, особливо жінка. Я розумію, що вчитель, а тим більше інформатик - не жінка, а просто вчитель чи інформатик smile та трьом мужикам треба колись і їсти приготувати. Тому життя саме регулює, щоб шкідливо не було. Погано друге - зараз процентів 70 суспільства не відривається від комп'ютерів сутками. І це, в основному діти і юнаки (дівчата менше). Це не зашкодить майбутньому поколінню? В школі годин інформатики мало - 10 на тиждень (з урахуванням поділу на групи), тому відповідно і в школі менше працюю. Вільний час - фізика. От коли в РКШ викладала, тоді опромінення йшло повним ходом і з усіх боків. Хоча зараз запевняють, що шкідливість сучасних комп'ютерів менша, ніж старих, та я думаю, що це більше стосується моніторів. Процесор з частотою 3 ГГц випромінює краще, ніж 700 МГц (фізики мене розуміють). Чому в країні фактично зникли таргани? Є думка, що на них вплинула велика кількість мобільних телефонів і комп'ютерів в наших домівках! Ну, що ж, будемо надіятися, що ми будемо більш витривалими, ніж таргани. Організм людини, зрештою має здатність пристосовуватися до умов проживання. І скоро більш екологічним для нас буде вважатися простір, пронизаний електромагнітнимим хвилями, бо звикнем до них, а чисте лісове, або гірське повітря впливатиме як отрута! Як вам "Картина майбутнього":D (люблю наукову фантастику)

Відредаговано: Lviza - Чт, 01.05.2008, 09:08
Jokerz Дата: Чт, 01.05.2008, 09:45 | Повідомлення № 11
Хостер
я считаю необходимо провести грань между "больными компьютерами людми" и нормальными которые много сидят за ним.
Я лично считаю что больно человек это тот который все время на пролет сисдит за компом в игры или общение через интернет. Причин тому может быть масса, но основная это не получения нормального общения в реальном мире, человек уходит в виртуальный для того что бы возместить потребность в общении, еще одно что в интернете человек как бы может реализовать себя в каком то отношении, не являясь таковым в реальной жизни ,к примеру ребенок которые достиг каких то вершин в компьюторной игре "прокачав героя" получае супер -мега сильного который может все и его в игре уважают, или другие симуляторы к примеру бизнеса, ребенок достигает каких то вершин в виртуале а не в реале - это уже болезнь.
А когда человек работает за копьютером, пусть даже сутки на пролет это его работа, возьмите админа например, он дежурит или сутки или 12 часов, и если работы много он за компом все это время - такой человек я считаю нормальный.
Lviza Дата: Чт, 01.05.2008, 14:44 | Повідомлення № 12
Тут живе...
Психически он нормальный, но как это влияет на все его органы? Кстати, кто знает, не вернут ли за "вредность" доплату?.. Правда то были копейки...Когда я только начинала изучать компьютер (5 лет назад, совершенно самостоятельно), то 50% ночей напролёт сидела за компьютером. Рядом спал сын, а я как одержимая... Результаты от самообразования иногда бывают даже более ощутимые, чем от официальной учёбы с учителем. Результаты есть, но я помню, как мне было физически плохо - ноги, голова, глаза - всё... Теперь, когда основа знаний уже есть, можно регулировать порции пребывания за компьютером, но куда девать энтузиазм (создание сайта на одном дыхании и т.д.), там уже о здоровьи не думаешь...
Кстати, к вам в школу приходили мужчина и женщина с наклейками на монитор, которые якобы нейтрализуют вредные излучения? Мужчина ещё был с рамкой как у экстрасенсов. Если да, то мне интересно, как вы их восприняли - как я - как шарлатанов или поверили? Может кто-то пользуется этой "радугой" (так они назвали своё изобретение)? Поделитесь опытом общения с ними, а я потом расскажу забавную историю, связанную с этой компанией.

Відредаговано: Lviza - Чт, 01.05.2008, 14:46
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 01.05.2008, 15:01 | Повідомлення № 13
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
Веду курси в РКШ зараз. 7 днів на тиждень біля шкільних комп’ютерів. Я впевнений, що іонізоване повітря сильно шкодить моєму здоров’ю. І я це відчуваю. В п’ятницю і суботу навантаження найбільше - з 8.30 до 17 години практично без обіду. Комп’ютери весь цей час майже не вимикаються. При роботі в РКШ приходиться порушувати санітарні норми - дуже часто в мене заняття замість 1 години триває півтори, і якщо в суботу в мене 6 груп = 8-9 годин. Вчителі постійно говорять, коли заходять в кабінет, що запах в комп’ютерному досить специфічний. Я клоню до того що від 1 комп’ютера шкідливий вплив може і не сильно великий, але від 16 в 16 разів більший! І які то сучасні монітори Самтрон 76Е з випуклим екраном? По нинішнім нормам повний відстій. Не говорю про те, що часто потрібно виручити школу і до 9-ї вечора сидіти, щось сканувати, шукати в інтернеті, оформлювати. Чи хтось цінить втрачене здоров’я вчителів інформатики від випромінювання і спалені за дешевим монітором очі? Отака в нас держава.
Pentiume Дата: Пт, 02.05.2008, 16:34 | Повідомлення № 14
Часто заходить...
А щодо комп'ютера, то надіюсь, що скоро навчуся працювати за ним швидше, і часу сидітиму за ним менше. А зараз сиджу більше 10 годин.
ihor_hontar Дата: Пт, 02.05.2008, 17:16 | Повідомлення № 15
Досвідчений вчитель
Quote (filnick)
А може хоч на вихідні послати до біса той комп'ютер та й відправитися трохи відпочити на природу. Тим більше свіже весняне повітря конче всім необхідне.

Шановні форумчани! Не знаю, як у вас погода, але в нас сьогодні, 02,05,08, так холодно, що добрий господар би "пса на двір не випустив". Отож приходиться у вихідні за комп'ютером грітися. І вже з годин 9 періодично працюю за комп'ютером. А одночасно роблю профілактику інших комп'ютерів.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.3 Опитування » Скільки часу ви працюєте на комп’ютері?
Сторінка 1 з 512345»
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz