|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Заробіток в інтернеті - реальність чи лохотрон?
|
kom_adm |
Дата: Пт, 29.02.2008, 02:30 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| В цій темі мова піде про способи заробітку в інтернеті. Говоримо про реально можливі способи заробітку і різного роду лохотрони, які пропонують заробіток по 100$ на день.
Добавлено (29.02.2008, 02:30) --------------------------------------------- Як вам такі оголошення: http://marinochka.t35.com/ ?
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!![/admin]
|
|
| | |
zverok |
Дата: Пт, 29.02.2008, 07:39 | Повідомлення № 2 |
Креативний вчитель
| Без уточнения способа заработка -- реальность, конечно. Я именно в интернете и зарабатываю ("учитель информатики" -- это, скажем так, хобби, если сопоставить зарабатываемые деньги). А продемонстрированное объявление -- безусловно, "лохотрон".
|
|
| | |
Jokerz |
Дата: Пт, 29.02.2008, 09:04 | Повідомлення № 3 |
Хостер
| да я бы не сказал, я правда не вникал там. Но по принципук это биржа. Только не так все просто. Такое есть не только винете. Это то же что и покупать валюту когда курс упал и продавать ее когда он поднялся. Но данное объявление скорее лохотрон. А вообще в Интернете заработать можно если не гнаться за зарплатами по 500 -5000 долларов. Щас многие обещают удаленную работу за 1000 долларов, и типа 3-4 часа в день рабтать. Это бред сумашедшего. Сис админ удаленно получает 100 -300 долларов но так пашет как папа карло. Саппорт тоже получает 100 но они работают по 12 часов хотя можно и по 6 но тогда работодателю не выгодно
|
|
| | |
Varkan |
Дата: Пт, 29.02.2008, 13:33 | Повідомлення № 4 |
Викладач ВУЗу
| якби все було так просто то всі були б міліонерами
|
|
| | |
oleg_teacher |
Дата: Пт, 29.02.2008, 13:59 | Повідомлення № 5 |
Любитель дискутувати
| Quote (Varkan) якби все було так просто то всі були б міліонерами Не всі а тількі ті хто вміє користуватися інтернетом
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Пт, 29.02.2008, 15:26 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
| Останнім часом на поштовому сервері mail.ru творяться різні розсилки поштовим клієнтам. Щодня мені приходить 4-6 листів від не ясно-кого! Серед них бувають і такі що тут вище продемонстровані. Не рідко трапляються листи із посиланнями на вірус! Адміністрація даного серверу ввічливо відмовчується, адже за розсилки їм платять бабка! Що до можливості заробити, я тут песиеміст! Хоча по теорії ймовірності серед таких листів можливо і є деякий відсоток тих, що варті своєї уваги. Правда заробити там можна значно менше чим пишуть!
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Ср, 05.03.2008, 21:16 | Повідомлення № 7 |
Ветеран спілкування
| Ну мені сьогодні і лохотрон прийшов на e-mail. Просто анекдот. Насміявся від душі. Прочитайте прикріплення, і посмійтесь. Зрештою, сміх продовжує життя.
|
|
| | |
Ogorodets |
Дата: Чт, 06.03.2008, 02:53 | Повідомлення № 8 |
Назавжди з нами
| Веселое письмо. Обычная пирамида. С развитием технологий - пирамиды перекинулись и на интернет. Это одна из дешевых. У нас в городе церковь "Слово жизни" занимается более дорогим лохотроном. Они даже по домам ходят и предлагают, то же, что написано в письме Ковальчук_Олександра, только стартовый пакет у них 300$ стоит. Тут даже курьез один приключился: я одному "святому" нафоткал свадьбу - через 10 дней должен был забрать. И тут он, в течении этих 10 дней с головой погрузился в пирамидный бизнес, залез в долги по уши, пришел ко мне через две недели - начал блатовать купить у него ПАРОЧКУ стартовых пакетов. А свадьбу, говорит, позже заберу. Бабок, подобью, типа. Уже прошло три месяца. Фотки так у меня и валяются...
|
|
| | |
mouse |
Дата: Чт, 06.03.2008, 12:06 | Повідомлення № 9 |
Ветеран спілкування
| Quote (zverok) Без уточнения способа заработка -- реальность, конечно. Я именно в интернете и зарабатываю ("учитель информатики" -- это, скажем так, хобби, если сопоставить зарабатываемые деньги). Извините, за назойливость, а не могли бы Вы более подробно рассказать о своей работе в инете? Много раз начинал, но что-то не идет...
|
|
| | |
zverok |
Дата: Чт, 06.03.2008, 16:47 | Повідомлення № 10 |
Креативний вчитель
| Quote (mouse) Извините, за назойливость, а не могли бы Вы более подробно рассказать о своей работе в инете? Много раз начинал, но что-то не идет... Уже ответил приватным сообщением, но может быть кому-то еще будет интересно. Совсем коротко: "работа в Интернете" (которая работа, а не обсуждаемые здесь курьезы) -- это обычная работа, только с гибким графиком и удаленным заказчиком. Примеры: * я сам зарабатываю статьями для компьютерных журналов (здесь и здесь можно посмотреть мои статьи для Вебпланеты и Компьютерры соответственно) * моя жена (журналист по образованию) зарабатывает всяким заказами на создание и обработку текста, находимыми на free-lance.ru и аналогичных сайтах * многие мои знакомые-программисты зарабатывают "буржуйскими" заказами на rent-a-coder.com Это то, что я имел в виду, когда говорил "Без уточнения способа заработка -- реальность, конечно."
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Нд, 16.03.2008, 11:31 | Повідомлення № 11 |
Лідер форуму
| Дуже класний лохотрон! Попробуте послати SMS, збудитеся не тільки поточних грошей на карточці, а й впридачу гроші постійно будуть пропадати, поки не викинете сім-карту! Мій знайомий, великий любитель шари, на цьому погорів конкретно!
|
|
| | |
filnick |
Дата: Нд, 16.03.2008, 12:25 | Повідомлення № 12 |
Мудрий вчитель
| Відомо, що на деяких сайтах пропонують купувати спеціальні програми "для збору грошей" з так званих бонусних розсилок. Наприклад, пропонують купити за 20 у.о. програмку, скачавши її на свій комп, настроїти її під свій електронний гаманець, запустити на 1 годину раз на добу... і слідкувати як ваш гаманець поповнюється щодня на 100-120 баксів. Саме смішне вийшло у тому, що як виявилося, ця програма може працювати взагалі без підключення до інтернету.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Сб, 29.03.2008, 00:39 | Повідомлення № 13 |
Лідер форуму
| Хто пробував скачати ShadowDefender, що рекламується у нас на сайті, то всередені архіву побачив ще й таке: Кому це вигідно? Навіщо його поширювати, ми ж серйозні люди!
|
|
| | |
filnick |
Дата: Сб, 29.03.2008, 01:07 | Повідомлення № 14 |
Мудрий вчитель
| Quote (Bandalak) Кому це вигідно? Навіщо його поширювати, ми ж серйозні люди! Вигідно поширювати хазяям сайтів та серверів
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Сб, 29.03.2008, 01:11 | Повідомлення № 15 |
Лідер форуму
| Quote (filnick) Вигідно поширювати хазяям сайтів та серверів Але чому наші колеги прикріплюють це до викладених програм? Ми ж серйозні люди!
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |