|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Впровадження електронного щоденника
| |
Lion_Lev |
Дата: Ср, 23.11.2011, 22:12 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| Шановні коллеги! Давайте обговоримо, як Ви ставитесь до примусового впровадження електронного щоденника в школі. Чи повинні вчителі інформатики відповідати за адміністрування шкільних сторінок цього щоденника?
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Нд, 20.01.2013, 01:49 |
|
| |
gry |
Дата: Пт, 11.05.2012, 21:05 | Повідомлення № 91 |
Досвідчений учасник
| Quote (argun) А тепер міністр примушує робити це на "Щоденник". А може Міністр введе посаду " відповідальний за щоденник" ???
Відредаговано: gry - Пт, 11.05.2012, 21:07 |
|
| |
sib |
Дата: Пт, 11.05.2012, 21:29 | Повідомлення № 92 |
Тут живе...
| угода
|
|
| |
argun |
Дата: Пт, 11.05.2012, 22:38 | Повідомлення № 93 |
Активний учасник
| Quote (gry) А може Міністр введе посаду " відповідальний за щоденник"  ??? Це, "для нашого щастя", зроблять на містах, поклавши цю, безкоштовну, відповідальність на вчителів інформатики.
|
|
| |
filnick |
Дата: Сб, 12.05.2012, 08:04 | Повідомлення № 94 |
Мудрий вчитель
| Quote (argun) Ви запустили проект на "Класна Оцінка" за власним бажанням? Так, це була власна ініціатива - хотіли випробувати таку форму роботи з батьками. Але відразу зазначали, що запускаємо з метою експерименту. Що стосується "Моїх знань" та "Щоденника", то дублювати електронні щоденники не було смислу. Quote (inform6) З чим це пов'язано: з тим, що батьки не бажають знати про успіхи дітей; з неможливим доступом до мережі інтернет; з неумінням користуватися електронним щоденником? Очевидно, що причини різні, в т.ч. перераховані Вами. Про інтерес батьків до навчання власних дітей свідчить той факт, що у соціальних мережах зареєстровано понад 30% батьків.
|
|
| |
mariyka21 |
Дата: Вт, 07.08.2012, 21:04 | Повідомлення № 95 |
Новий користувач
| Адмініструю вже 2-й рік. Методисти в ГОРОНО обіцяли, що нам повинні щось доплачувати, але - все задарма! Дирекцію все влаштовує, але ж ця робота займає багато часу, якщо її робити належним чином. Тому, для мене адміністрування shodennik.ua в наступному році буде проблемою...
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Сб, 17.11.2012, 12:40 | Повідомлення № 96 |
Ветеран спілкування
| Натрапив на такий наказ: http://osvita.ua/legislation/Ser_osv/27597/
Чи мала тема продовження? "Узаконили" пізніше "Щоденник" чи ні?
|
|
| |
argun |
Дата: Сб, 17.11.2012, 13:09 | Повідомлення № 97 |
Активний учасник
| Quote (Пилипчук_О_П) Чи мала тема продовження? "Узаконили" пізніше "Щоденник" чи ні? Нас заставляють робити це на порталі "Мої знання", mz.com.ua
|
|
| |
Veritas |
Дата: Чт, 24.10.2013, 14:45 | Повідомлення № 98 |
Новий користувач
| У нас із цього року запрацював "Щоденник". Дійсно хороша річ, поки що особистого ентузіазму вистачає - адмініструю)) Інші теж підхопили цю систему - до того деякі молоді вчителі практикували публікацію завдань в звичайних соцмережах, а тут якраз майданчик для цього розроблений. Побачимо, наскільки всіх вистачить, поки все влаштовує. Стосовно юридичної бази - все спокійно (принаймні нам так пояснили).
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Чт, 24.10.2013, 18:03 | Повідомлення № 99 |
Активний учасник
| Цитата Veritas (  ) У нас із цього року запрацював "Щоденник". Дійсно хороша річ, Поки, що бавимося хто де хоче. Ми наприклад в "Класні оцінці". І це добре.Цитата argun (  ) Нас заставляють робити це на порталі "Мої знання", mz.com.ua Але біда вже не загорами. Нас усіх добровільно примусово переключать на "Мої знання" причому не безкоштовно. Найкращим варіантом було б якби оголосили загольнодержавний експеримент на кілька років (наприклад 3) і запропонували школам обирати той продукт який їм найбільше підходить, а потім в результаті цих випробувань можна було б обрати найкращий ресурс для всієї країни. Бо в ідеалі якщо говорити не лише про щоденник чи журнал, але і про загальну звітність ми мусимо усі працювати в одній системі. Але якщо говорити в загальному про онлайн журнал-щоденник то це наше майбутнє і ми від нього нікуди не дінемося тому краще сприймати якось цю новинку.
|
|
| |
argun |
Дата: Чт, 24.10.2013, 20:15 | Повідомлення № 100 |
Активний учасник
| Цитата kosarik1 (  ) Використовуємо як щоденник це...http://www.jss.zz.mu/ Понравилось. Насколько стабильно работает? Как я понимаю, это на одну школу. От нас требуют МЗ, который от перегруза часто ложится. А играться в дополнительные ресурсы ни у кого нет желания.
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Пт, 25.10.2013, 17:45 | Повідомлення № 101 |
Активний учасник
| Цитата argun (  ) От нас требуют МЗ, который от перегруза часто ложится. Це напевно скоро будуть вимагати у нас усіх. Цитата kosarik1 (  ) Да. Пока используется только в нашей школе. Це все добре, але думаю ми всі будемо працювати в одному ресурсі: "мої знання".
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Сб, 02.11.2013, 20:12 | Повідомлення № 102 |
Ветеран спілкування
| Цитата kosarik1 (  ) Досить великий недолік, про твої оцінки можуть досить легко знати інші http://jss.zz.mu/A1JOUR/11b-910891.htm http://jss.zz.mu/A1JOUR/11b-821002.htm
а відповідно паролі
Відредаговано: swetikccc - Сб, 02.11.2013, 20:16 |
|
| |
Jokerz |
Дата: Нд, 03.11.2013, 07:01 | Повідомлення № 103 |
Хостер
| извините, за офф топ, но по моему мнению, выглядит это так: сидит министр (или кто там заведует этой идеей) в сети интернет, и через гугл каким то магическим запросом попадает на сайт этих дневников, и сидит тыкает и думает "Во штука, это же инновация! Так, где мой бланк приказа, сейчас составим. И так приказ номер такой то , о том что я хочу что бы всем школам подключили онлайн дневники. А как это будет ? А какая разница, как. Разберутся и без меня. А как же доплата за работу? А зачем, учитель сидит и так в одноклассниках, а так делом займется. Оплачиваем время ж, значит как раз пусть в это время уложиться. Вот так и порешили." А потом он же сидит и случайно нашел другой сайт с таким же сервисом и думает : "О, а этот симпотичнее прошлого, так где там мой бланк приказов...."
Вот я думаю что происходит вот так, есть идея но она не взята из воздуха и по желанию и не причем не обоснованному ! Взять тот факт что не везде стабильный доступ в сеть ! Какой онланй дневник делать?
|
|
| |
gry |
Дата: Нд, 03.11.2013, 08:40 | Повідомлення № 104 |
Досвідчений учасник
| Цитата Jokerz (  ) Взять тот факт что не везде стабильный доступ в сеть Якщо навіть так. /пишу великими буквами/ У УЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ У ПОСАДОВИХ ОБОВ’ЯЗКАХ ПОВИННО БУТИ ЗАПИСАНО ... "Щоденник",ІСУО "ШКОЛА"... А за це повинні платити!. А вдома , вибачте .!
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Нд, 03.11.2013, 20:38 | Повідомлення № 105 |
Активний учасник
| Цитата Jokerz (  ) в сети интернет, и через гугл каким то магическим запросом попадает на сайт этих дневников, и сидит тыкает и думает "Во штука, это же инновация! Так, где мой бланк приказа, сейчас составим. Ви дійно такої хорошої думки про наше міністрество. Як на мене жодні інновації їх не бентежать - чистий бізнес. Хто підмастив того і пройшло.
Відредаговано: NataliyG - Нд, 03.11.2013, 20:42 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |