|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Поштові сервери
|
| | |
filnick |
Дата: Пн, 28.02.2011, 21:17 | Повідомлення № 1 |
Мудрий вчитель
| Цікавить Ваша думка, колеги. Обласний інститут освіти націлює всіх створювати скриньки на Gmail, для участі в інтернет-конкурсах гонять на Hotmail. Чи можлива взагалі така постановка питання - робити поштову скриньку тільки тут чи тільки там... Може на перше місце ставити параметри безпеки, мінімуму спаму та реклами
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Нд, 20.01.2013, 01:54 |
|
| |
serbor |
Дата: Сб, 08.10.2011, 10:19 | Повідомлення № 16 |
Наполегливий учасник
| Quote (mul44) Не нашел ничего сложного при настройке клиента под ukr.net Надо разрешить на сервере POP3. Порт исходящей почты поменять на 465. Задать логин и пароль на исходящую почту. Ничего сложного, но, например, на почтовом сервере Яндекс всё по умолчанию.
Quote (mul44) а вот gmail немного непривычно А настройка клиента для gmail тоже интересна для урока.
|
|
| |
shuper_v |
Дата: Ср, 12.10.2011, 11:33 | Повідомлення № 17 |
Я тут недавно...
| Quote (serbor) Регистрация на всех почтовиках простая. А вот настроить учётную запись в почтовом клиенте для ukr.net немного сложнее, чем для других почтовых серверов. Но на уроке по клиенту это только создаёт некоторую интригу. Не каждый внимательно читает инструкцию и не у всех запросто получится.
Налаштування виконується без проблем. Попередньо потрібно на сайті під користувачем увімкнути pop доступ
|
|
| |
bgd |
Дата: Чт, 13.10.2011, 13:26 | Повідомлення № 18 |
Досвідчений вчитель
| Нещодавно знайшов ще один Цікавий Український поштовий сервер: http://mail.ua/ Рекомендую всім спробувати!!! Вигляд сайту:
Реєстрація, дуже проста, як видно із скріншоту: ,
Простіше вже бути не може!!!
Вигляд головного вікна пошти:
І забув, ще один плюс цього поштового серверу, якщо у Вас Інтернет через проксі-сервер, чи під'єднання іде через одну IP-адресу, то на інших поштових серверах, всі учні, якщо їх багато (наприклад 30 чол.) одночасно не зможуть зареєструватися!!! Тут такої проблеми не було в мене, 15 студентів без проблем за 2 хв. зареєструвалися!!!
Відредаговано: bgd - Чт, 13.10.2011, 13:51 |
|
| |
Ktara |
Дата: Чт, 13.10.2011, 13:48 | Повідомлення № 19 |
Перспективна вчителька
| ну цей сайт не такий вже і новий. У нас про нього згадувалося ще в квітні 2009 року
|
|
| |
bgd |
Дата: Чт, 13.10.2011, 14:00 | Повідомлення № 20 |
Досвідчений вчитель
| Quote (Ktara) ну цей сайт не такий вже і новий. У нас про нього згадувалося ще в квітні 2009 року Дякую за виправлення!! Але я ж не написав, що він новий, я написав, що нещодавно його знайшов, тобто для мене він дійсно є новий!!! А на Форум Інформатиків я протягом 2009-2010 року майже не заходив (може був за ці роки 5 раз, а може і ні), хоча зареєстрований ще 04.03.2008р. То мене зараз прорвала щось спілкуватися на форумі, бо з'явився вдома Інтернет!!
Відредаговано: bgd - Чт, 13.10.2011, 14:09 |
|
| |
Ktara |
Дата: Чт, 13.10.2011, 14:06 | Повідомлення № 21 |
Перспективна вчителька
| bgd, я имела в иду то, что старые темы иногда надо просматривать, чтобы не дублировать информацию.
|
|
| |
bgd |
Дата: Чт, 13.10.2011, 14:52 | Повідомлення № 22 |
Досвідчений вчитель
| Ktara, ок, але форум в останні роки дуже, дуже виріс, тем подібних і майже однакових багато, не завжди можна зайти в потрібну тему. Ось так!!
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Чт, 13.10.2011, 19:12 | Повідомлення № 23 |
Ветеран спілкування
| Буде час, запущу сніфер і протестую як зашифрована передача паролів при підключенні по вебу до різних серверів. Точно знаю що до маіл.ру ловить дуже просто, а от до укр.нет ні
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Сб, 18.04.2015, 13:07 | Повідомлення № 24 |
Ветеран спілкування
| Зацікавило питання про вікові обмеження для користувачів електронної пошти на різних поштових сервісах. Перші результати:
https://mail.ukr.net - Володілець сервісу електронної пошти FREEMAIL ...надає послуги електронної пошти FREEMAIL фізичним особам, яким виповнилося 18 років
mail.i.ua - Пользователем признается физическое лицо, прошедшее регистрацию на сайте и использующее сервисы и/или интернет продукты портала I.UA.
Чи означає це, що на mail.i.ua немає вікового обмеження і його можна рекомендувати учням на уроках? Які обмеження за віком є на інших поштових сервісах?
|
|
| |
volevikt |
Дата: Сб, 18.04.2015, 13:37 | Повідомлення № 25 |
Перспективна вчителька
| Чим Вас не влаштовує gmail.com? Лише 1 реєстрація - і учні матимуть можливість повноцінної роботи з усіма сервісами Google. А їх не так вже й мало.)))
|
|
| |
Jimik |
Дата: Сб, 18.04.2015, 14:08 | Повідомлення № 26 |
Тут живе...
| Враховуючи широке використання смартфонів і планшетів учнями, то кожний з них має свій гугл-аккаунт відповідно використвують пошту.
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Сб, 18.04.2015, 15:06 | Повідомлення № 27 |
Ветеран спілкування
| Цитата volevikt (  ) Чим Вас не влаштовує gmail.com? Проблема прозвучала 16.04 в контексті обговорення підручників для 7 класу під час конференції в Запоріжжі. Було висловлено думку, що практично всі поштові сервіси накладають вікові обмеження на користувачів, тому не зрозуміло, як взагалі тема "Електронна пошта" потрапила до шкільної програми. Виник сумнів, тому я перевірив два сервіси і поділився результатом. На gmail.com теж не знаходжу обмежень (може погано шукаю?).
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Сб, 18.04.2015, 15:15 | Повідомлення № 28 |
Хостер
| Цитата Пилипчук_О_П (  ) всі поштові сервіси накладають вікові обмеження на користувачів, тому не зрозуміло, як взагалі тема "Електронна пошта" потрапила до шкільної програми. Я думаю что все верно. Сама по себе электронная почта это не google или mail.ru , e-mail это вообще сама по себе электронная почта. Я считаю что нужно разделить понятие "электронная почта" как способ передачи информации по протоколам, и почтовые сервисы, в случае обсуждения то бесплатные почтовые сервисы. По сути мы так же предоставляем почтовый сервис. И у нас свои сервера почты. К примеру любой кто заказа хостинг получает и почту. Исходя из этого никаких ограничений в возрасте нет. В программе я так понимаю заложено знакомство с электронной почтой, а не понятие что электронная почта это и есть gmail или другой сервис. Это всего лишь сервис предоставляющий услуги бесплатно, но не электронная почта
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Сб, 18.04.2015, 15:20 | Повідомлення № 29 |
Ветеран спілкування
| Цитата Jokerz (  ) К примеру любой кто заказа хостинг получает и почту. Исходя из этого никаких ограничений в возрасте нет. У вас немає вікових обмежень на замовлення хостингу?
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Сб, 18.04.2015, 15:31 | Повідомлення № 30 |
Ветеран спілкування
| Цитата Jokerz (  ) Исходя из этого никаких ограничений в возрасте нет. В программе я так понимаю заложено знакомство с электронной почтой, а не понятие что электронная почта это и есть gmail или другой сервис. Это всего лишь сервис предоставляющий услуги бесплатно, но не электронная почта Та встановити як в старі добрі часи сервер.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |