|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Програма для друку додатків до дипломів та атестатів
|
false |
Дата: Пт, 24.07.2009, 20:11 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Під кінець навчального року у мене вже другий рік поспіль проблема - роздрукувати 150-200 додатків до дипломів та атестатіів для випускників (я працюю в ПТНЗ). Проблема полягає не в тому аби набрати та роздрукувати ці речі, а проблема в часі - його просто немає. На разі зробив макет атестату та диплому в Word і потихеньку руцями набираю. один додаток - 2 хв. Довго. Маю думку створити програму в яку б на початковому етапі забивалися дані про групу, потім потихеньку оціночки, а потім формувалися зведені та додатки. прошу допомогти небайдужих мені. А саме - які детальніші функції ви хотіли б бачити?.
--------------------------------------------- доречі , старими пустографками можу поділитись
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Нд, 20.01.2013, 01:51 |
|
| | |
mul44 |
Дата: Чт, 14.04.2016, 17:07 | Повідомлення № 106 |
Досвідчений учасник
| Відмивання в тому що компанія наче отримає ??? гривень за программу, так скільки коштує сама програма?
Відредаговано: mul44 - Чт, 14.04.2016, 18:13 |
|
| | |
Ktara |
Дата: Чт, 14.04.2016, 20:01 | Повідомлення № 107 |
Перспективна вчителька
| Цитата TYP (  ) Читаючи про усі ці "засекречені" програми не можу зрозуміти в чому ж таки проблема з тим друком? Ну зібрали з учнів інформацію, ну внесли її в якусь БД, згенерували номера дипломів, і дали б зразок "макет" який він буде. А роздрукувати то хіба дуже велика проблема? В крайньому випадку надрукували чисті фірмові бланки (без ліній і написів) додатки до атестатів. Тоді б взагалі не було проблем з підгонкою під лінії! А з дипломом то взагалі б. Кожна школа вже має свої напрацювання з цього питання. А так як завжди чергове відмивання грошей. Чи може я чогось не дочитався? Проблема не в том, где распечатать. А в том, что некуда внести эту базу. Программа еще не готова Распечатать то уже мелочи,
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Чт, 14.04.2016, 20:08 | Повідомлення № 108 |
Перспективна вчителька
| Цитата mul44 (  ) Відмивання в тому що компанія наче отримає ??? гривень за программу, так скільки коштує сама програма? Сказали что для школ абсолютно бесплатно
|
|
| | |
mul44 |
Дата: Чт, 14.04.2016, 20:57 | Повідомлення № 109 |
Досвідчений учасник
| ну я то понял что для школ бесплатно, НО ведь разработчик что в опенсорс работает? просто от себя сделал/делает программу?
|
|
| | |
Romek |
Дата: Вт, 26.04.2016, 09:10 | Повідомлення № 110 |
Тут живе...
| Нові зміни, тепер заявки формуватимемо у програмі Education (lite). (
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Вт, 26.04.2016, 11:42 | Повідомлення № 111 |
Перспективна вчителька
| Цитата Romek (  ) Нові зміни, тепер заявки формуватимемо у програмі Education (lite). ( Угу, мы там уже давно сформировали. Потом отменили эту программу. Сказали работать с ДИСО 9а они не дружат). Снесли Education, установили ДИСО. Теперь сказали. сносим ДИСО, ставим назад Education
|
|
| | |
Romek |
Дата: Вт, 26.04.2016, 17:10 | Повідомлення № 112 |
Тут живе...
| так, в нас те саме, тільки не дісо, а курс: школа, (там версії firebird відрізняються)
|
|
| | |
ALEKS |
Дата: Ср, 27.04.2016, 09:12 | Повідомлення № 113 |
Прописаний назавжди
| Цитата Romek (  ) Нові зміни, тепер заявки формуватимемо у програмі Education (lite). ( Дали паперовий зразок анкет випускників і заповнили їх від руки... Хоча в курс Школа ті ж самі анкети уже сформовані автоматично...
|
|
| | |
sansanytch |
Дата: Пн, 30.05.2016, 17:50 | Повідомлення № 114 |
Новий користувач
| [warning]Еще одна попытка (первая была удалена за нарушение правил) и вечный бан - как бонус :)[/warning]
Відредаговано: sansanytch - Пн, 30.05.2016, 17:52 |
|
| | |
novichok |
Дата: Пн, 30.05.2016, 18:08 | Повідомлення № 115 |
Прописаний назавжди
| Цитата sansanytch (  ) Всем сюда попавшим: несколько лет назад был здесь читателем а теперь когда уже более 7 лет работы с этой проблемой опыта, мой вам совет - зайдите сюда attua.16mb.com и все вопросы сами отпадут. оплачиваете не вы, и Вам головной боли в 100 раз меньше, в итоге вы ничего не теряя просто уменьшаете себе проблем. Реклама и ничего больше, продукт сей тоже платный, скажу больше - НАМНОГО дороже выйдет печать, чем предложенная выше програма Друк додаткив
|
|
| | |
beregok |
Дата: Вт, 31.05.2016, 06:15 | Повідомлення № 116 |
Прописаний назавжди
| Люди купують не продукт, а спосіб вирішення своїх проблем
|
|
| | |
Step |
Дата: Вт, 31.05.2016, 14:27 | Повідомлення № 117 |
Новий користувач
| Цитата novichok (  ) продукт сей тоже платный, скажу больше - НАМНОГО дороже выйдет печать, чем ... Цены действительно неадекватные, особенно при наличии бесплатной альтернативы ... к тому же куда-то передавать личные данные ))
|
|
| | |
zivert |
Дата: Ср, 01.06.2016, 06:43 | Повідомлення № 118 |
Тут живе...
| Цитата Step (  ) особенно при наличии бесплатной альтернативы .. о какой альтернативе идёт речь ?
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Ср, 01.06.2016, 06:56 | Повідомлення № 119 |
Перспективна вчителька
| Цитата zivert (  ) о какой альтернативе идёт речь ? Видимо о тех танцах с бубном, которые мы танцуем Пока другой бесплатной альтернативы не видела Но такие танцы мне не нравятся. а самое главное, я их не обязана танцевать. Рассказала директору....доходчиво. И видать таки убедительно, потому что была куплена программа, и в принципе меня все устраивает
|
|
| | |
Step |
Дата: Ср, 01.06.2016, 10:30 | Повідомлення № 120 |
Новий користувач
| Цитата zivert (  ) о какой альтернативе идёт речь ? Еще 3 года назад в этой же теме предлагал использовать программу для заполнения шаблонных документов (стр.4). Чтоб не сочли за рекламу, т.к. на данный момент программа бесплатна только для школ - ссылку не размещаю, она есть в моем профиле ...
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |