|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Програма для друку додатків до дипломів та атестатів
|
false |
Дата: Пт, 24.07.2009, 20:11 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Під кінець навчального року у мене вже другий рік поспіль проблема - роздрукувати 150-200 додатків до дипломів та атестатіів для випускників (я працюю в ПТНЗ). Проблема полягає не в тому аби набрати та роздрукувати ці речі, а проблема в часі - його просто немає. На разі зробив макет атестату та диплому в Word і потихеньку руцями набираю. один додаток - 2 хв. Довго. Маю думку створити програму в яку б на початковому етапі забивалися дані про групу, потім потихеньку оціночки, а потім формувалися зведені та додатки. прошу допомогти небайдужих мені. А саме - які детальніші функції ви хотіли б бачити?.
--------------------------------------------- доречі , старими пустографками можу поділитись
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Нд, 20.01.2013, 01:51 |
|
| | |
swetikccc |
Дата: Пт, 03.06.2011, 10:54 | Повідомлення № 31 |
Ветеран спілкування
| Quote (linafedorova) Всі так вихваляються своїми досягненнями, а хоч би один поділився. А чим тут ділитися? 1 Створюєте таблицю в ексель, заносите дані, якщо потрібно то вертикальним переглядом перетворюєте оцінки в пропис. 2 Майстром таблицю в Аксес. 3 Скануєте документ вставляєте наприклад в Ворд і створюєте шаблон(Можна в Паблішер, там краще з розташуванням) 4 Підключаєте бази до розсилок. 5 і все роздруковуєте
В таблиці створіть стовпчик стать, тоді в розсилочках можливо автоматично поставити відповідні закінчення. Аналогічно якщо в класі здають наприклад різні ДПА.
|
|
| | |
Romek |
Дата: Вт, 07.06.2011, 21:54 | Повідомлення № 32 |
Тут живе...
| пробуйте http://www.lizej13.com/dod%20atestat%20diplom.html
|
|
| | |
swetikccc |
Дата: Ср, 08.06.2011, 18:02 | Повідомлення № 33 |
Ветеран спілкування
| Чудово Деякі зауваження. Можливо полегшити процентів на 50 ввід оцінок 1 Використайте іншу форму за призначенням. 2 Використайте в ній наблицю підстановкми для введення оцінок. 3 В додатку до атестата оцінки вводяться пропмсом. 4 Взагалі можливо підключити таблицю Ексель з ВПР рядка.
|
|
| | |
Эмилия |
Дата: Сб, 14.01.2012, 16:41 | Повідомлення № 34 |
Я тут недавно...
|
Доброго дня! Можливо, хтось уже створив форми для заповнення додатку до диплому ВНЗ? Чи не могли б поділитися?
|
|
| | |
nopi2011 |
Дата: Ср, 18.01.2012, 19:37 | Повідомлення № 35 |
Новий користувач
| Quote (Эмилия) Можливо, хтось уже створив форми для заповнення додатку до диплому ВНЗ? Чи не могли б поділитися?
Скануйте додаток та надсилайте на пошту. Зробимо.
|
|
| | |
Rowi |
Дата: Нд, 08.04.2012, 19:27 | Повідомлення № 36 |
Новий користувач
| Якщо зацікавить, ось є програма Додатки 2012: http://dodatki.org.ua/ Програма імпортує оцінки, ще введені у вигляді чисел до оціночної відомості, збереженої у вигляді книги MS Excel, переводить їх у пропис, виводить все на попередній перегляд та роздруковує. Хоча й не безплатна, але ціна досить символічна.
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Вт, 08.05.2012, 23:18 | Повідомлення № 37 |
Ветеран спілкування
| Щойно оплатив 10 WMZ. Спробую, відпишусь.
|
|
| | |
Zelenskiy |
Дата: Ср, 09.05.2012, 11:58 | Повідомлення № 38 |
Часто заходить...
| А я у MS Publisher 2003 підготував макет, а потім за допомогою макроса завантажую з текстового файлу дані і посторінково выдправляю на принтер. Тексовий файл експортую з Excel. У минулому році на C# програмку писав, а тепер вирішив удосконалити свої знання з VBA. http://kulikovka-school.narod.ru/data/000.rar
У кінці макросу перед 'ThisDocument.PrintOut треба витерти апостроф.
Відредаговано: Zelenskiy - Ср, 09.05.2012, 12:27 |
|
| | |
Пилипчук_О_П |
Дата: Ср, 09.05.2012, 23:47 | Повідомлення № 39 |
Ветеран спілкування
| Quote (Rowi) Якщо зацікавить, ось є програма Додатки 2012 Quote (Ковальчук_Олександр) Щойно оплатив 10 WMZ Quote (Zelenskiy) А я у MS Publisher 2003 підготував макет, Щиро співчуваю, колеги. Хочете - вірте, хочете - ні: у нас додатки заповнюють вручну. І я з цієї причини не комплексую...
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Ср, 09.05.2012, 23:55 | Повідомлення № 40 |
Ветеран спілкування
| У нас також всі попередні роки заповнювали вручну. Цього року дізнались про програму і попросили мене придбати. Я не збираюсь їх заповнювати, програма проста в користуванні, хай працюють на благо Вітчизни.
|
|
| | |
Эмилия |
Дата: Чт, 10.05.2012, 00:10 | Повідомлення № 41 |
Я тут недавно...
| Quote (Пилипчук_О_П) Хочете - вірте, хочете - ні: у нас додатки заповнюють вручну. Так до атестата їх нема чого й заповнювати. От до диплома ВНЗ - там мороки... Мабуть, і цього року прийдеться вручну...
|
|
| | |
Пилипчук_О_П |
Дата: Чт, 10.05.2012, 00:32 | Повідомлення № 42 |
Ветеран спілкування
| Quote (Ковальчук_Олександр) попросили мене придбати І грошей дали?
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Чт, 10.05.2012, 01:29 | Повідомлення № 43 |
Ветеран спілкування
| Швидше всього батьки скинулись, щоб облегшити роботу класному керівникові.
|
|
| | |
Rowi |
Дата: Вт, 16.04.2013, 11:12 | Повідомлення № 44 |
Новий користувач
| Цитата (Rowi) Якщо зацікавить, ось є програма Додатки 2012: http://dodatki.org.ua/ Програма імпортує оцінки, ще введені у вигляді чисел до оціночної відомості, збереженої у вигляді книги MS Excel, переводить їх у пропис, виводить все на попередній перегляд та роздруковує. Хоча й не безплатна, але ціна досить символічна. Колеги! Опубліковано нову версію програми Додатки — 2013 2.1 !
В цій версії додано: - Візуальне налаштування макету бланка (мишею та стрілками)
- Ribbon-інтерфейс (у стилі MS Office 2007-2010)
- Збереження заготовок задньої сторінки
- Автоматичне переключення макету (9/11 клас) під час імпорту даних
|
|
| | |
NataliyG |
Дата: Вт, 16.04.2013, 13:50 | Повідомлення № 45 |
Активний учасник
| Цитата (Эмилия) От до диплома ВНЗ - там мороки... Мабуть, і цього року прийдеться вручну... Я закінчувала Львівський НУ ім. І.Франка 2002 мій додаток друковано! Цитата (Пилипчук_О_П) у нас додатки заповнюють вручну. І я з цієї причини не комплексую... Я друкую додатки вже років 5 (може більше). Є переваги: це однозначно швидше, перед подачею на друк можна ще раз перевірити.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |