|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Програма для друку додатків до дипломів та атестатів
| |
false |
Дата: Пт, 24.07.2009, 20:11 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Під кінець навчального року у мене вже другий рік поспіль проблема - роздрукувати 150-200 додатків до дипломів та атестатіів для випускників (я працюю в ПТНЗ). Проблема полягає не в тому аби набрати та роздрукувати ці речі, а проблема в часі - його просто немає. На разі зробив макет атестату та диплому в Word і потихеньку руцями набираю. один додаток - 2 хв. Довго. Маю думку створити програму в яку б на початковому етапі забивалися дані про групу, потім потихеньку оціночки, а потім формувалися зведені та додатки. прошу допомогти небайдужих мені. А саме - які детальніші функції ви хотіли б бачити?.
--------------------------------------------- доречі , старими пустографками можу поділитись
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Нд, 20.01.2013, 01:51 |
|
| |
TYP |
Дата: Ср, 17.05.2017, 20:19 | Повідомлення № 151 |
Прописаний назавжди
| Цитата swetikccc (  ) Як це у Вас реалізовано для зручності користувача? Вибираємо у списку ті, які здають найбільше, а далі той хто здає інший предмет - вручну міняємо на потрібну назву. У демо список предметів які представлено є. Здається на відео яке я давав там є такий прикладЦитата swetikccc (  ) Це вам безкоштовні поради. Друком додатків займаюсь вже 10 років, якщо не більше. Набивав і я болячки.. тому й пишу під себе
|
|
| |
LVV |
Дата: Ср, 17.05.2017, 20:47 | Повідомлення № 152 |
Прописаний назавжди
| Співчуваю автору корисного проекту. Після реалізації його задуму усі прокльони за пошкоджені додатки посипляться на голову TYP.
|
|
| |
TYP |
Дата: Чт, 18.05.2017, 10:10 | Повідомлення № 153 |
Прописаний назавжди
| Цитата LVV (  ) Співчуваю автору корисного проекту. Після того як зразок підігнаний під додаток (зіпсовано 20 - 30 листків А5) і сформовані малюнки (які вже не редагуються), вони, малюнки, перевіряються КИМ ЗАВГОДНО (зазвичай це роблять Заступник директора і КК), але не мною і тільки після цього я ще раз, а може й не раз, переконавшись у ПІДІГНАНОСТІ ШАБЛОНУ кладу ПОШТУЧНО атестати до принтеру.
Оце вам БЕЗКОШТОВНА ПОРАДА  Додано (18.05.2017, 00:04) --------------------------------------------- Програма для імпорту учнів з Курсу Школа готова.... Залишилось дописати код для імпорту.. Додано (18.05.2017, 10:13) --------------------------------------------- Імпорт учнів також уже існує. Залишилось виставити оцінки. Скоро все буде готово! Додано (18.05.2017, 11:10) --------------------------------------------- Відео Імпорт учнів з КУРС: Школа
Відредаговано: TYP - Ср, 17.05.2017, 21:04 |
|
| |
swetikccc |
Дата: Чт, 18.05.2017, 10:19 | Повідомлення № 154 |
Ветеран спілкування
| Цитата TYP (  ) Оце вам БЕЗКОШТОВНА ПОРАДА Якщо мені на базарі дають поради продавці таким чином я просто розвертаюся і іду в інше місце.
Цитата TYP (  ) Друком додатків займаюсь вже 10 років, якщо не більше. Набивав і я болячки.. тому й пишу під себе Потрібно для кінцевого користувача.
Цитата TYP (  ) Після того як зразок підігнаний під додаток (зіпсовано 20 - 30 листків А5) і сформовані малюнки (які вже не редагуються), вони, малюнки, перевіряються КИМ ЗАВГОДНО (зазвичай це роблять Заступник директора і КК), але не мною і тільки після цього я ще раз, а може й не раз, переконавшись у ПІДІГНАНОСТІ ШАБЛОНУ кладу ПОШТУЧНО атестати до принтеру. В мене навіть підпис був що все вірно.
Хто хоче лишню безкоштовну мороку на голову, то купляємо, будете всерівно більшість роботи робити самі, а не класні керівники.
А так все реалізовано чудово просто відшліфувати Цитата TYP (  ) Вибираємо у списку ті, які здають найбільше, а далі той хто здає інший предмет - вручну міняємо на потрібну назву. У демо список предметів які представлено є. Здається на відео яке я давав там є такий приклад Розщкривний набагато зручніший
|
|
| |
TYP |
Дата: Пт, 19.05.2017, 12:59 | Повідомлення № 155 |
Прописаний назавжди
| Цитата swetikccc (  ) Хто хоче лишню безкоштовну мороку на голову Дякую за рекламу, я не пропоную її вчителям інформатики, я інформую Вас і можливо, якщо Вам чи Вашим класним керівникам цікаво - купляємо.
Цитата swetikccc (  ) Якщо мені на базарі дають поради продавці таким чином я просто розвертаюся і іду в інше місце. Попередній Ваш пост здався мені дуже іронічним тому тому я відповів у Вашому дусі.
Цитата swetikccc (  ) Розщкривний набагато зручніший У Європейському і не тільки автопромі є гарна річ: Продають авто. АЛЕ: хочеш склопідіймачі +$, хочеш музику і тд...
Тому ще раз дякую за Ваші поради. Вони враховуются, але ліміт часу... самі розумієте. Проект продовжує розвиватись.Додано (19.05.2017, 13:59) --------------------------------------------- Тестуємо останню версію. Вона є повною. Оскільки як я й казав, вся система - це фактично один Javascript який і не заховаєш і не захистиш толком тому як кажуть користуйтесь.
Але якщо потрібен буде імпорт з Курс:Школа - ціна залишається тією ж, що й писав 150 грн. Для тих хто не проти підтримати проект всі питання в ОП.
|
|
| |
novichok |
Дата: Пт, 19.05.2017, 14:46 | Повідомлення № 156 |
Прописаний назавжди
| Цитата TYP (  ) тому як кажуть користуйтесь як? чомусь нічого не відкривається.... причину виявив...adblock вимкнув і все гут
Відредаговано: novichok - Пт, 19.05.2017, 14:49 |
|
| |
TYP |
Дата: Пн, 21.08.2017, 13:45 | Повідомлення № 157 |
Прописаний назавжди
| При першому запуску система пропонує Встановити БД. Погоджуйтесь.
Ще раз! Система нічого не зберігає на сервері. Всі дані зберігаються локально у Вашому браузері!
Після встановлення демо-класи краще видалити і створити свої. для кожної паралелі, а потім діло за учнями, а потім за оцінками, а потім за додатками. Ну і звичайно роздрукувати пробний варіант та підігнати координати рядків.Додано (21.08.2017, 14:45) --------------------------------------------- Курс Школа обзавівся власною програмою для друку додатків.
Відредаговано: TYP - Пт, 19.05.2017, 15:01 |
|
| |
lidathor |
Дата: Пн, 20.05.2019, 20:06 | Повідомлення № 158 |
Новий користувач
| UPD Всё нашла, уже не актуально
Добрый день. Сориентируйте, пожалуйста. Завуч попросила заняться печатью вкладышей для аттестатов и свидетельств. В какой программе вы это делаете? Актуальна ли программа "Друк додатків" от Курс Школа и сколько она стоит? (не вижу на сайте цену) и можно ли ее приобрести отдельно? Или вы просто пользуетесь документом-шаблоном? (тогда поделитесь, пожалуйста) Спасибо заранее.
Відредаговано: lidathor - Вт, 21.05.2019, 13:09 |
|
| |
vinohodov |
Дата: Пн, 03.06.2019, 10:57 | Повідомлення № 159 |
Прописаний назавжди
| А какой принтер использовать лазерный или струйный?
|
|
| |
Ktara |
Дата: Пн, 03.06.2019, 16:13 | Повідомлення № 160 |
Перспективна вчителька
| Цитата vinohodov (  ) А какой принтер использовать лазерный или струйный? Если не МФУ - то лазерный. Если только МФУ - тогда струйник Проверено 6-летним опытом В лазернике должна быть хорошая подача бумаги, чтобы не получилось что напечатает текст на полях Струйник - надо немного ждать чтоб подсохло
|
|
| |
nolk-v |
Дата: Пн, 03.06.2019, 21:10 | Повідомлення № 161 |
Прописаний назавжди
| Цитата lidathor (  ) Актуальна ли программа "Друк додатків" от Курс Школа и сколько она стоит? Програма непогана, користуємося другий рік, крім додатків друкуємо табелі. Вартість 100грн на рік...
|
|
| |
Міша74 |
Дата: Пн, 06.06.2022, 08:16 | Повідомлення № 162 |
Я тут недавно...
| А Додатки уже закрилися? У нас назва закладу змінилася.
|
|
| |
volodschool2 |
Дата: Вт, 07.06.2022, 21:13 | Повідомлення № 163 |
Досвідчений учасник
| У нас також зміінилася назва, на сайт можна зайти тільки через VPN. Новий ключ активації надіслали. Імовірно, сайт на російському хостингу.
|
|
| |
uaid |
Дата: Ср, 08.06.2022, 06:28 | Повідомлення № 164 |
Новий користувач
| Зустрічайте нову програму Додаток 22. https://uaid.net.ua/dodatok22/ Імпорт і формування теки з всіма файлами для друку у 3 кліки. Програма на даний час безкоштовна.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |