Нд, 04.12.2016, 10:11
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.8 Драйвери, прошивки, інструкції з експлуатації. » Перепрошивка тюнера ORTON 4100c
Перепрошивка тюнера ORTON 4100c
W-w-W Дата: Пт, 22.01.2016, 17:36 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2614
Нагороди: 7
Рейтинг: 187
Пропоную ознайомитись з алгоритмом перепрошивки даного тюнера ORTON 4100c перейти на ресурс


[admin]Шановні форумчани!!!!!

Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
sergey1979 Дата: Пт, 22.01.2016, 18:19 | Повідомлення № 2
Прописаний назавжди
Повідомлень: 335
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
Дампи свіжі тут  (не реклама)
beregok Дата: Пт, 22.01.2016, 21:59 | Повідомлення № 3
Тут живе...
Повідомлень: 153
Нагороди: 3
Рейтинг: 14
Зі свого досвіду.
Головне правильно спаяти нуль-модемний кабель
Робив за цією інструкцією
Взяв звичайний Lan-кабель до 40 см, коротше краще, все інше купив в радіодеталях
Користуюсь давненько, років так 3, служить і по сьогодні, тьфу, щоб не зурочити :)
Пам'ятаю, з першого разу не вдалося залити прошивку, потім дошло, коли обрав дамп, потрібно увімкнути під'єднаний тюнер в розетку(краще в упс),
далі магічно замигали світлодіоди, процес пішов - - - - 
Якщо програму-прошивальник не встигли закрити, процес піде знову, по другому колу, краще зачекати, нічого не закривайте і не від'єднуйте, хай заллє знову. А то будете відновлювати цеглину через jtag, так погрожують специ на форумах
Завжди прошиваю в winxp, у win7 ніколи не пробував
sergey1979 Дата: Пт, 22.01.2016, 23:19 | Повідомлення № 4
Прописаний назавжди
Повідомлень: 335
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
Давненько користуюсь повним нуль-модемом, але з досвіду ремонту ресиверів - там задіяні тільки 2-3 та 5(земля). Довжина нуль-модема та usb-com - більше 2 метрів.
Під win7 все працюе.
Усі ці ресивери ходові, але себе відживають. Ті що йдуть з входом USB, з флешки й шиються.
Jimik Дата: Сб, 23.01.2016, 09:27 | Повідомлення № 5
Часто заходить...
Повідомлень: 97
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Тоже пробував домашній тюнер прошивати. З першого разу неполучилось десь за 3-4 разом залилась прошивка. Нуль-модемний кабель робив власноруч з двох каюелів що йшли в комплекті з упсами Mustek з'єднавши відповідно 2-3, 3-2 і 5-5 контакти.
skif Дата: Сб, 23.01.2016, 22:06 | Повідомлення № 6
Прописаний назавжди
Повідомлень: 260
Нагороди: 2
Рейтинг: 21
Цитата beregok ()
Пам'ятаю, з першого разу не вдалося залити прошивку, потім дошло, коли обрав дамп, потрібно увімкнути під'єднаний тюнер в розетку(краще в упс), далі
читав, що коли пк підєднано до ресивера - в розетку не можна його включати? 
В мене також  тільки цього року дійшли руки до налаштування супутника - до цього через пульт вводиви потрібні транспондери і шукав. Для прошивки не хватає модемного кабелю)
Bandalak Дата: Сб, 23.01.2016, 22:08 | Повідомлення № 7
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4581
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Хтось бачив колись тюнер з виходом VGA або DVI? Хочу до монітора підключити.
sergey1979 Дата: Сб, 23.01.2016, 23:08 | Повідомлення № 8
Прописаний назавжди
Повідомлень: 335
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
Зазвичай зараз HDMI
Монітор ПК(разом з ПК)?  Є ресивери з трансляцією по мережі (або по USB (TBS5980 QBOX CI)).
skif Дата: Нд, 24.01.2016, 09:42 | Повідомлення № 9
Прописаний назавжди
Повідомлень: 260
Нагороди: 2
Рейтинг: 21
Цитата Bandalak ()
Хтось бачив колись тюнер з виходом VGA або DVI? Хочу до монітора підключити.
купив собі EasyCap - можна до чого душа бажає підключити) перецифрував собі вже випускний з VHS 2003...


Відредаговано: skif - Нд, 24.01.2016, 09:45
Bandalak Дата: Нд, 24.01.2016, 11:20 | Повідомлення № 10
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4581
Нагороди: 28
Рейтинг: 187
Цитата skif ()
EasyCap

Що за звір? Це плата, чи окремий пристрій?
skif Дата: Пн, 25.01.2016, 18:50 | Повідомлення № 11
Прописаний назавжди
Повідомлень: 260
Нагороди: 2
Рейтинг: 21
Цитата Bandalak ()
Цитата skif ()EasyCap

Що за звір? Це плата, чи окремий пристрій?
http://olx.ua/obyavlenie/otsifrovatel-videokasset-easycap-ID8eNZF.html#86a51d16b3 - в мене такий, ще купив за 120 грн)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.8 Драйвери, прошивки, інструкції з експлуатації. » Перепрошивка тюнера ORTON 4100c
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2016.