|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Допомога користувачам ноутбуків
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 31.07.2009, 09:16 | Повідомлення № 1 |
Знавець вірусів
| Шановні форумчани! Всі ми користуємось ноутами, в даній темі будуть даватись поради по вирішенню проблем з роботою та пошуком дров по ноутах, а також інші проблеми, повязані з роботою та глюками як заліза по ноутбуках, так і програмного забезпечення. На створення цієї теми мене наштовхнула кількість особистих прохань від учасників форуму щодо вирішення проблем при перешльопуванні з Vistа під XP . та інші. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Пт, 25.10.2013, 16:42 | Повідомлення № 121 |
Активний учасник
| Цитата gu2in (  ) Визначте фірму-виробника мережевої карти та ID обладнання Так все знайшла. Драйвер я визначила по ID обладнанню. http://lenovo-forums.ru/topic/535-wi-fi-%D0%B2-lenovo-s110/ - тут форум Леново, на якому можна по ID обладнанню. Всім дуже дякую хто допомагав і допоміг.
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пт, 07.02.2014, 12:14 | Повідомлення № 122 |
Ветеран спілкування
| Ноутбук HP 625 не можу завантажити з флешки Ubuntu. В BIOS завантаження з USB увімкнене. Стаціонарний комп'ютер з цієї флешки завантажується. Що робити крім того, що спробувати записати CD?
|
|
| |
Jimik |
Дата: Пт, 07.02.2014, 14:42 | Повідомлення № 123 |
Тут живе...
| Проблема, на мою думку, з пітримкою SATA драйверів. В мене таке було коли намагався на НР 650 поставити ХП то прийшлося ставити збірку з цими драйверами, а то не запускалось нічого.
|
|
| |
TYP |
Дата: Пт, 26.04.2019, 18:38 | Повідомлення № 124 |
Прописаний назавжди
| Доброго дня форумчанам! Можливо серед Вас є ті, хто стикався з "виходом зі строю" північного моста на ноутбуці хотілося б почуть Ваші думки. Розповім свою історію. Зараз маю HP ProBook 4525s 2010р.в. Одного дня він увімкнувся і замість букв на екрані я побачив як Caps Lock замигав 5 раз. Сервісмени повернули робочий ноут через день з діагнозом "північинй міст", прогріли, заміна недоцільна по вартості, як вийде з ладу принесеш, ще прогріємо. Через пару місців він вийшов і знову за день повернули. І першого і другого разу перед походом в сервіс я знімав вінчестер. І коли ставив його назад, заглянув під захисну кришку системи охолодження і якось не побачив слідів того, що систему охолодження знімали перед прогрівом. І коли втретє він не запустився я зняв кришку, пам'ять і домашнім феном секунд 10 погрів поверх радіатора. Відразу після цього, гарячим, увімкнув його і він два дні пропрацював. Потім знову 2 дні. Благо, що на розбір для прогріву витрачається 1 хв. (3 болтики). Так от з рештою питання. Як довго можна чи варто так гратись з ним (розумію, що поки не вмре)? Можливо варто зняти систему охолодження і прогріти "голий" чіп, але чи не може трапитись так, що під час відокремлення радіатора я "доламаю" поганий контакт і потім уже ніколи його не увімкну?
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пт, 26.04.2019, 20:55 | Повідомлення № 125 |
Лідер форуму
| У подібному випадку найраціональніше продати його по запчастинах і купити інший. Всі решта варіанти - марна трата часу та грошей. Якщо і запрацює - то не на довго!
|
|
| |
mul44 |
Дата: Сб, 27.04.2019, 20:37 | Повідомлення № 126 |
Досвідчений учасник
| Цитата TYP (  ) Потім знову 2 дні. Благо, що на розбір для прогріву витрачається 1 хв. (3 болтики). Так от з рештою питання.Як довго можна чи варто так гратись з ним (розумію, що поки не вмре)? Можливо варто зняти систему охолодження і прогріти "голий" чіп, але чи не може трапитись так, що під час відокремлення радіатора я "доламаю" поганий контакт і потім уже ніколи його не увімкну? Правильно підказують - продайте по частинам, і забудьте, робити реболінг вийде дорого, і все рівно може пропрацювати рік-два (пощастить довше, а так ні)
|
|
| |
TYP |
Дата: Вт, 30.04.2019, 17:55 | Повідомлення № 127 |
Прописаний назавжди
| Цитата mul44 (  ) Правильно підказують - продайте по частинам Теж не варіант. Рік назад придбав для нього WD Caviar Black і пів року назад 8Гб опкративки. Вони на гарантії, але БУ відразу втратить в ціні... а решта запчастин нічого не варті. Тому буду гріть, поки працюватиме, а далі покаже час.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 30.04.2019, 22:49 | Повідомлення № 128 |
Лідер форуму
| Втратять у ціні не багато, якщо на гарантії. При бажанні можна впхати у новий ноутбук.
До речі, можу запропонувати не дуже дорого б-у ноутбук з Канади на core i5 без оперативки і жорсткого (вставите свої). Якщо цікавить - пишіть в ОП.
 Можу відняти від указаної в прайсі ціни, ціну НОВИХ жорсткого та оперативки. А якщо пощастить, то для учасника форуму інформатиків - зробити додаткову знижку!
Цитата TYP (  ) решта запчастин нічого не варті Можна продати на ОЛХ Матриця екрана - до 1000 грн, Вай-фай - 200 грн Батарея - біля 500 грн ДВД - 150 грн БЖ - до 400 грн Корпус - до 500 грн Процесор - залежить від моделі Клава - 200 грн Тачпад - 200 грн Материнка на розборку - до 300 грн
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Ср, 01.05.2019, 19:23 | Повідомлення № 129 |
Ветеран спілкування
| Доброго вечора. З стілусом щось є на 12-13 дюймів?
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 01.05.2019, 21:39 | Повідомлення № 130 |
Лідер форуму
| Все що є - у прайсі. Більше нічого немає.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |