Пн, 20.11.2017, 06:00
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 8 з 9«126789»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.6 Ноутбуки, КПК, смартфони, комунікатори » Допомога користувачам ноутбуків (Вирішиння проблем повязаних з роботою ноутбуків)
Допомога користувачам ноутбуків
НІКОЛЯ Дата: Пт, 31.07.2009, 09:16 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Шановні форумчани! Всі ми користуємось ноутами, в даній темі будуть даватись поради по вирішенню проблем з роботою та пошуком дров по ноутах,
а також інші проблеми, повязані з роботою та глюками як заліза по ноутбуках, так і програмного забезпечення. На створення цієї теми мене наштовхнула кількість особистих прохань від учасників форуму щодо вирішення проблем при перешльопуванні з Vistа під XP . та інші.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

bgd Дата: Пн, 08.04.2013, 23:03 | Повідомлення № 106
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 490
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата (NataliyG)
Тобто а якщо активним є диск з Лінуксом?

В тому і проблема! Потрібно зробити Основним і активним диск куди буде встановлена ОС Віндовс 7.


Відредаговано: bgd - Пн, 08.04.2013, 23:05
swetikccc Дата: Пн, 08.04.2013, 23:39 | Повідомлення № 107
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3956
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Цитата (NataliyG)
Тобто можливо  цей диск логічний а не основний, як це визначити? убунту визначає його як диск Ntfs.
В любому пінгвіні є програма для розмітки диску 
В убунту  Gparted
http://gparted.sourceforge.net/display....lang=ru
Управление флагами разделов
NataliyG Дата: Нд, 20.10.2013, 12:01 | Повідомлення № 108
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Так все добре, я просто впала в паніку. 
Цитата (swetikccc)
В убунту  Gparted
В мене убунту 12.04 форматувати диск в форматі NTSF не дозволяє. 
Всім дуже дякую!!!
Ой, як то насправді добре, що я маю можливість спілкуватися з Вами, дорогі друзі на форумі!

Додано (20.10.2013, 12:01)
---------------------------------------------
Купила Ноутбук Lenovo s110, 10" встановила windows7, все працює навіть підключила по мережі до стаціонарного компютера, не можу встановити драйвер на wifi, допоможіть будь ласка, вже перепробувала купу драйверів, навіть шукала по ІК обладнанню:PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_398317AA$REV_05. Допоможе перевстановлення Windows?

gu2in Дата: Нд, 20.10.2013, 14:34 | Повідомлення № 109
Досвідчений учасник
Повідомлень: 703
Нагороди: 7
Рейтинг: 249
А пробували класичний варіант - з сайту виробника?
Посилання>>>>Тиць
Розділ Networking: Wireless LAN
Визначте якої фірми у вас WI-FI - скачуєте і встановлюєте.
Добре допомагає визначити фірму-виробника програмка Unknown Device Identifier


Відредаговано: gu2in - Нд, 20.10.2013, 14:38
volodschool2 Дата: Нд, 20.10.2013, 14:37 | Повідомлення № 110
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1372
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Цитата NataliyG ()
не можу встановити драйвер на wifi

Чому не можете? У вас немає драйверів, чи не умієте? Підключив свої телепатичні здібності і припустив, що драйвери все-таки встановлено, а от вайфай не працює. NataliyG, перевірте, чи встановлено драйвери контролера USB-3, без цих драйверів не вдається запустити на леново вайфай і блутуз. А ще бажано скачати з офсайту (якщо немає рідного диску з драйверами і утилітами) менеджер для управління вибором вайфай-блутуз, без нього буває неможливо увімкнути вайфай-адаптер.


Відредаговано: volodschool2 - Нд, 20.10.2013, 14:39
NataliyG Дата: Нд, 20.10.2013, 19:52 | Повідомлення № 111
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата gu2in ()
А пробували класичний варіант - з сайту виробника?
Дякую буду пробувати.
Цитата volodschool2 ()
У вас немає драйверів
так у мене немає драйвера. Що цікаво блютуз є. Мережа теж працює. В диспетчері пристрої видно що один мережевий адаптер не розпізнано. (Є мережевий адапрет і є блютуз).
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 20.10.2013, 20:50 | Повідомлення № 112
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
http://drp.su/ru/ - тут шукали?
NataliyG Дата: Пн, 21.10.2013, 21:03 | Повідомлення № 113
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата Ковальчук_Олександр ()
http://drp.su/ru/ - тут шукали?
Щось нічого не допомагає. Напевно прийдеться переставити Віндовс, десь читала, що для такого Леново треба ставити Віндовс 7 максимальний.
В мене ще одна проблема з цим чудом (Леново S110) виникла. Під'єдную я його по мережі до свого комп'ютера, прописую IP  адреси все працює. Але коли ноутбук переходить в сплячий режим, або його виключають IP адреси збиваються на комп'ютері, не лише IP адреси локальної мережі, але і адреси бездротової мережі інтернет і мені треба їх прописувати заново навіть для того, щоб ввійти в інтернет. Коли я ноутбук  до шкільної мережі під'єднувала проблеми нема. Значить проблема не в ньому. в мене вже виникає думка, що то я якісь неякісні Віндовси ставлю?
Ktara Дата: Пн, 21.10.2013, 22:17 | Повідомлення № 114
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3923
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
Не знаю, у меня на таком стоит ХР, работает в домашней сети по вай- фай без проблем
gu2in Дата: Пн, 21.10.2013, 22:19 | Повідомлення № 115
Досвідчений учасник
Повідомлень: 703
Нагороди: 7
Рейтинг: 249
Цитата NataliyG ()
в мене вже виникає думка, що то я якісь неякісні Віндовси ставлю?
Ну так поставте якісні! :)
Microsoft Windows 7 SP1 - Оригинальные образы от Microsoft MSDN [Russian]
TYP Дата: Вт, 22.10.2013, 00:25 | Повідомлення № 116
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
Сам мучився довго! Не спішіть перевстановлювати!!!! Для Леново потрібно встановити програмку Lenovo Energy Management з оф сайту. Яка ВМИКАЄ вайфай,  А то виходить, що драйвер став, а сам девайс вимкнено. Вмикається комбінацією Fn+ Подивіться на клаві
При цьому на екрані з*явиться гарна картника де буде намальовано що девайс увімкнено.

читайте перший пост


Відредаговано: TYP - Вт, 22.10.2013, 00:29
volodschool2 Дата: Вт, 22.10.2013, 10:10 | Повідомлення № 117
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1372
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Цитата TYP ()
Для Леново потрібно встановити програмку Lenovo Energy Management з оф сайту. Яка ВМИКАЄ вайфай,
Саме про це я і писав в пості №110 , але ж NataliyG стверджує, що у неї немає драйверів. Не розумію, що заважає скачати з офсайту, встановити цей менеджер і все запрацює.
NataliyG Дата: Вт, 22.10.2013, 20:04 | Повідомлення № 118
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата volodschool2 ()
що у неї немає драйверів
І все таки нема драйвера. Все вже перепробувала, купа драйверів поскачувала,  встановила Lenovo Energy Management, все включено і блютуз і безпровідникова мережа. В диспетчері задач показує, що однин драйвер мережевого адаптера не встановлено. Мережа і блютуз працюють.
gu2in Дата: Вт, 22.10.2013, 20:54 | Повідомлення № 119
Досвідчений учасник
Повідомлень: 703
Нагороди: 7
Рейтинг: 249
Визначте фірму-виробника мережевої карти та ID обладнання і пошукайте драйвер за цими даними, якщо не допоможе - спробуйте встановити чисту ОС, а не якісь там збірки.

Відредаговано: gu2in - Вт, 22.10.2013, 20:56
volodschool2 Дата: Вт, 22.10.2013, 22:34 | Повідомлення № 120
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1372
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Цитата NataliyG ()
однин драйвер мережевого адаптера не встановлено
ПКМ на ньому і  встановити драйвер автоматично при підключеному інтернеті.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.6 Ноутбуки, КПК, смартфони, комунікатори » Допомога користувачам ноутбуків (Вирішиння проблем повязаних з роботою ноутбуків)
Сторінка 8 з 9«126789»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.