Сб, 18.11.2017, 15:43
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 9«123489»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.6 Ноутбуки, КПК, смартфони, комунікатори » Допомога користувачам ноутбуків (Вирішиння проблем повязаних з роботою ноутбуків)
Допомога користувачам ноутбуків
НІКОЛЯ Дата: Пт, 31.07.2009, 09:16 | Повідомлення № 1
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Шановні форумчани! Всі ми користуємось ноутами, в даній темі будуть даватись поради по вирішенню проблем з роботою та пошуком дров по ноутах,
а також інші проблеми, повязані з роботою та глюками як заліза по ноутбуках, так і програмного забезпечення. На створення цієї теми мене наштовхнула кількість особистих прохань від учасників форуму щодо вирішення проблем при перешльопуванні з Vistа під XP . та інші.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

НІКОЛЯ Дата: Пт, 07.01.2011, 21:29 | Повідомлення № 16
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Лена знеси 7 ку і постав іншу хочаб теж сімку це вирішить проблему.
gu2in Дата: Сб, 08.01.2011, 10:45 | Повідомлення № 17
Досвідчений учасник
Повідомлень: 703
Нагороди: 7
Рейтинг: 249
Quote (JKMZ)
может еще варианты? хоть какие-нибудь мысли? идеи?

Є! Якщо проблема не рішається - треба розрізати її на частини і перевіряти кожну з них. Частина перша - проблема може бути в залізі.
Спробуйте перезавантажити ноут і зайти в налаштування біоса-він грузиться раніше вінди і грузить стандартний драйвер клавіатури - якщо і там клавіатура не працює, значить проблема в залізі, а не в ОСі.
Другий варіант-завантажтесь у безпечному режимі - чи спрацює клавіша(F8)?
Третій варіант-колись ось так на ноуті поставив 2 рідні програми для роботи з клавіатурой та вбудованою мишкою, а потім на одному форумі знайшов одну новішу програму для роботи з мишкою (правда вона йшла для іншої моделі ноутів) поставив її. І була така сама проблема, доки не зніс обоє і перевстановив рідні. Після перевстановлення всі функціональні клавіші скидуються за змовчуванням і повинно працювати все. Але тут одне але: є такий варіант(можливо помиляюся), перевстановити драйвери клави потрібно так: спочатку видалити старі, а потім встановлювати по новій - при цьому конфігурації налаштувань видаляються, а якщо перевстановлювати поверх встановлених-то конфігураціїні налаштування як правило зберігаються. Пробуйте і відписуйтесь.
swetikccc Дата: Сб, 08.01.2011, 11:00 | Повідомлення № 18
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
А якщо підключити звичайну клаву?
gu2in Дата: Сб, 08.01.2011, 12:24 | Повідомлення № 19
Досвідчений учасник
Повідомлень: 703
Нагороди: 7
Рейтинг: 249
Ще варіант.
Йдемо за посиланням СЮДИ
Вибачте за таке пояснення, але у них на сайті Web.2 і пряме посилання не дає)))
Зліва найдіть текст - Windows®7 supported product models, виберіть-Eee Family.
У новому вікні знайдіть надпис-Eee PC 1005P і виберіть його.
Відкриється ще одне вікно для моделі Eee PC 1005P, а трохи вище справа буде віконечко для вибора моделі серії Еее - в ній і виберіть вашу модель. Скачайте драйвера на сенсорну панель і спробуйте їх встановити. На драйверах вказано оновлення - 28-12-2010, значить було що оновлювати))))


Відредаговано: gu2in - Сб, 08.01.2011, 12:26
pet Дата: Пн, 10.01.2011, 23:44 | Повідомлення № 20
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
довелося переставляти хрюшу на hp 530- грузив чіповську збірку (на мій погляд непогана)
після установки невистачало 3 поліна дров - на аудіо, IDE, та мережного. Зайшов на офсайт, скачав ВСІ дрова які там були, але IDE так і не бачить((( Підкажіть в чому причина ( чув що важливий порядок установки?)
НІКОЛЯ Дата: Вт, 11.01.2011, 08:31 | Повідомлення № 21
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (pet)
довелося переставляти хрюшу на hp 530- грузив чіповську збірку (на мій погляд непогана)
після установки невистачало 3 поліна дров - на аудіо, IDE, та мережного. Зайшов на офсайт, скачав ВСІ дрова які там були, але IDE так і не бачить((( Підкажіть в чому причина ( чув що важливий порядок установки?)

Скачайте Ось цей збірник http://berloga.net/view.php?id=148222 і просто запишіть на диск він даже невобразі а розвернутий, при запускові 2 мастер установки там зразу інктелектуальний режим і оновлення і все інше тіки галочки поставте ;)

Коротка інфа ;)

Разрядность: 32bit+64bit
Язык интерфейса: Мультиязычный (русский присутствует)
Таблэтка: Не требуется
Системные требования: Наличие пары гигабайт свободного места на системном диске для
распаковки временных файлов
Описание: Сборник драйверов от SamLab.ws для всех 32-х и 64-битных Windows от Windows
2000 до Windows 7 включая серверные платформы. В качестве оболочек-установщиков использованы
программы Drivers Installer Assistant 2.12.24 и DriverPack Solution 10 R150 Pro
для автоопределения вашего оборудования и автоматической установки необходимых драйверов!
В сборник включены самые актуальные на данный момент драйвера собранные лично SamLab.
Не путать этот пакет с драйвер-паками от Bashrat и прочими - текущие драйвера новее и
стабильнее прочих т.к. SamLab является членом команды Bashrat и имеет возможность зная
о всех проблемах аналогичных драйвер-паков создавать свой набор наиболее
полным и бесконфликтным!

pet Дата: Вт, 11.01.2011, 09:00 | Повідомлення № 22
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
НІКОЛЯ, тільки вчор був на сайті Самлаба, щось так криво подивився на цю ( або схожу) збірку, але якщо Ви рекомендуєте- то товар вартий уваги, дякую ;)

Додано (11.01.2011, 08:56)
---------------------------------------------
качаю звідси

Додано (11.01.2011, 09:00)
---------------------------------------------
по ходу один і той самий торрент)))

НІКОЛЯ Дата: Вт, 11.01.2011, 09:28 | Повідомлення № 23
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Позавчора ліпив на Lenovo з цієї збірки лягли всі в приприжку ще й оновлення два десятки свіжак ;)
Nicola Дата: Ср, 19.01.2011, 09:55 | Повідомлення № 24
Прописаний назавжди
Повідомлень: 337
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Всім привіт! Придбали для школи ноутбук Dell INSPIRON 1570. Не можу знайти відеодрайвера під ХР. :o
swetikccc Дата: Ср, 19.01.2011, 10:03 | Повідомлення № 25
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (Nicola)
Всім привіт! Придбали для школи ноутбук Dell INSPIRON 1570. Не можу знайти відеодрайвера під ХР.

А якщо запит так побудувати :)
Intel® GMA 4500MHD драйвер
Bandalak Дата: Ср, 19.01.2011, 10:29 | Повідомлення № 26
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Quote (НІКОЛЯ)
Скачайте Ось цей збірник

І знову торент... :Q
А що робити таким, як я із своїм ЖОПееРеС?
Шкода, ніхто не закинув збірку на файлообмінник, звідти за 10 днів я би спокійно скачав. B)
НІКОЛЯ Дата: Ср, 19.01.2011, 12:27 | Повідомлення № 27
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Bandalak)
І знову торент...

Толян лови http://www.ex.ua/view/4010329 тут і неторентом ;)
gu2in Дата: Ср, 19.01.2011, 16:37 | Повідомлення № 28
Досвідчений учасник
Повідомлень: 703
Нагороди: 7
Рейтинг: 249
Quote (Nicola)
Не можу знайти відеодрайвера під ХР

Судячи з характеристики вашого ноута на ньому стоїть відюха Notebook ATI Mobility Radeon HD4330 VGA
Судячи з їх Техпідтримки немає у них дров для ХР,
але ось ТУТ на форумі вказується що існує збірник дров для АТІ з підтримкою ХР і дається посилання Сюди.
І в слідуючом пості один з учасників пише: "Огромное тебе спасибо! Всё подошло. Только после установки дрова автоматом не встали, тыкнул носом в нужную папку и вуаля. "
Пробуйте.
swetikccc Дата: Ср, 19.01.2011, 16:49 | Повідомлення № 29
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (gu2in)
Судячи з характеристики вашого ноута на ньому стоїть відюха Notebook ATI Mobility Radeon HD4330 VGA

Невже купляли з окремою відяхою?
Andrey123q Дата: Ср, 19.01.2011, 20:12 | Повідомлення № 30
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (gu2in)
Судячи з характеристики вашого ноута на ньому стоїть відюха Notebook ATI Mobility Radeon HD4330 VGA
Судячи з їх Техпідтримки немає у них дров для ХР,

Сегодня сам ели подобрал дрова на ATI Radeon HD 4250 под XP после того как снес 7-ку на Asus A52N. Качал, если не ошибаюсь отсюда:
http://support.amd.com/us....er.aspx
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.6 Ноутбуки, КПК, смартфони, комунікатори » Допомога користувачам ноутбуків (Вирішиння проблем повязаних з роботою ноутбуків)
Сторінка 2 з 9«123489»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.