|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Складові для комп'ютера
| |
al-kov |
Дата: Пн, 14.04.2008, 07:56 | Повідомлення № 1 |
Тут живе...
| Пропоную в цій темі обговорювати складові комп'ютера. Розкажіть, "hard" яких фірм ви використовуєте, і яким складовим надаєте перевагу ? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 01:29 |
|
| |
Chaplin |
Дата: Чт, 18.03.2021, 20:53 | Повідомлення № 46 |
Новий користувач
| Мужики таке питання, якщо запищали дроселі в блоці живлення, то його під заміну або він ще проживе? Просто вже під заміну знайшов AeroCool Cylon 700W в 3ona51. Коштує він начебто не дорого, але все одно шкода витрачати гроші на новий БП при працюючому старому. Ось з цього і питання таке виникло. Сам колупатися в БП не став, так як пайкою раніше не займався, а то що я його розберу і зберу нічого не дасть.
Відредаговано: Chaplin - Чт, 18.03.2021, 20:54 |
|
| |
beregok |
Дата: Пт, 19.03.2021, 11:14 | Повідомлення № 47 |
Прописаний назавжди
| Коли міняв собі блок живлення до дивився щоб був 80 plus, купив Vinga (VPS-550P) До цього були проблеми: HDD працював з перебоями то дисковод не читає дисків і тд.
Потім понеслось, захотілось обновки на новий рік Замінив корпус на GameMax Dark Ranger Black та поставив башту Vinga CL3005 на ЦП замість боксового кулера. Не влаштовувала температура ЦП 50-60 градусів, і корпус вже пом'ятий, 15 років відслужив Замінив вентилятор на PcCooler Corona 3-in-1 FRGB KIT. Не очікував, що будуть потужні, понизив швидкість обертів бо шум від повітря некомфортний на при 1800. Температура ЦП не більше 26-35 на мінімальних оборотах вентиляторів.
 Бачок симпатично виглядає, з підсвіткою. Як по мені можна і без неї обійтися, вистав синій колір щоб через вікно було видно що там в середині Про відеокарту мовчу. В ігри не граю.
Думаю писк в дроселях скоріше від перенавантаження
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |