Чт, 24.08.2017, 07:50
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » Проблема з підключенням модема до роутера
Проблема з підключенням модема до роутера
Lycuk24 Дата: Нд, 10.02.2013, 01:06 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Допоможіть будьласка. Роутер intellinet wireless 300n 3g router не бачить модема Novatel 760.
Інсталяцію відключив,ZeroCD відключив і не помагає.
Bandalak Дата: Нд, 10.02.2013, 11:18 | Повідомлення № 2
Лідер форуму
Повідомлень: 5292
Нагороди: 36
Рейтинг: 247
Пінкод зняли?
Який тип мережі вибрали? Інтертелеком - це не 3G, а EVDO CDMA.
Lycuk24 Дата: Нд, 10.02.2013, 21:42 | Повідомлення № 3
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Bandalak)
Пінкод зняли? Який тип мережі вибрали? Інтертелеком - це не 3G, а EVDO CDMA.
Пінкоду нема! Так це Інтертелеком
gvmir Дата: Пн, 11.02.2013, 21:17 | Повідомлення № 4
Часто заходить...
Повідомлень: 83
Нагороди: 1
Рейтинг: 6
Роутер з входом USB?

Додано (11.02.2013, 19:17)
---------------------------------------------
Якщо автоустановка не допомагає, то потрібно всі налаштування здійснити в ручному режимі. Як? В інструкції є покроковий опис. Але це приблизно так: зміна ІР адреси, налаштування сервера динамічної роздачі ІР адрес і т.д.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » Проблема з підключенням модема до роутера
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.