Вт, 12.12.2017, 16:00
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 5 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
локальна мережа
pet Дата: Чт, 03.02.2011, 23:02 | Повідомлення № 1
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
розумію що відповідь лежить десь на поверхні, але "переклинило" і не можу налагодити локалку Вінда пише:
Нет доступа к (домен) Возможно у вас нет прав, Дополнительное подключение к этому удаленному компьютеру в настоящее время невозможно, поскольку количество подключений достигло предела
5 машин в мережі, захожу під адміном......
bgd Дата: Ср, 27.11.2013, 02:39 | Повідомлення № 61
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 504
Нагороди: 5
Рейтинг: 68
Цитата NataliyG ()
Кабель в WAN в такому випадку мій комп'ютер показує мережевий кабель непід'єднаний.
Якщо ти використовуєш той кабель яким ти з'єднувала напряму два компа то він не підійде в даному випадку.
Тобі в такому випадку потрібний мережевий кабель інший (комп'ютер-світч), такий як у школі.
NataliyG Дата: Ср, 27.11.2013, 21:36 | Повідомлення № 62
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата bgd ()
Якщо ти використовуєш той кабель яким ти з'єднувала напряму два компа то він не підійде в даному випадку.
То, що не можна налаштувати wifi просто через мережевий кабель? Я маю на увазі так: з компа до wi-fi роутера мережевим кабелем а wi-fi щоб родавав інтернет ноутбуку при включеному компютері? Так би мовити по мережі?
swetikccc Дата: Ср, 27.11.2013, 22:00 | Повідомлення № 63
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Цитата NataliyG ()
То, що не можна налаштувати wifi просто через мережевий кабель? Я маю на увазі так: з компа до wi-fi роутера мережевим кабелем а wi-fi щоб родавав інтернет ноутбуку при включеному компютері? Так би мовити по мережі?
Можна все.:-) 
Порада, дайте почитати гілочку тому хто хоч трохи тямить в мережах.
В повідомленні # 61 я ж написав що налаштував якийсь китайський адсл модем як точку доступу.
Аналогічно зможете і свій роутер якщо у нього 4 прошивка, а вона як раз і мае російський фейс.:-) :-)
NataliyG Дата: Ср, 27.11.2013, 22:43 | Повідомлення № 64
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата swetikccc ()
Порада, дайте почитати гілочку тому хто хоч трохи тямить в мережах.
Не можу скористатися вашою порадою я таких людей особисто не знаю... За порадами останнім часом звертаюся тільки по інтернету. Кажу ж хлопці, що ставили інтернет в мене вдома, коли я до них звернулася з проблемою налаштування роутера сказали, що таке можна зробити, але вони не знають як?

Додано (27.11.2013, 21:43)
---------------------------------------------

Цитата swetikccc ()
4 прошивка, а вона як раз і мае російський фейс.:-) :-)
Мій має англійський...
bgd Дата: Ср, 27.11.2013, 23:39 | Повідомлення № 65
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 504
Нагороди: 5
Рейтинг: 68
Цитата NataliyG ()
То, що не можна налаштувати wifi просто через мережевий кабель? Я маю на увазі так: з компа до wi-fi роутера мережевим кабелем а wi-fi щоб родавав інтернет ноутбуку при включеному компютері? Так би мовити по мережі?
Можна, ти мене не правильно зрозуміла. Я мав на увазі, мережевий кабель який ти раніше використовувала без wi-fi роутера (напряму комп-ноутбук) в даному випадку не підходить, потрібно такий самий мережевий кабель тільки типу (комп - світч) як у тебе в школі. Візьми один кабель у школі з кабінету і спробуй його під'єднати через wi-fi роутер.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 28.11.2013, 09:24 | Повідомлення № 66
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Цитата bgd ()
потрібно такий самий мережевий кабель тільки типу (комп - світч)
А типа універсал не проще використовувати B) Чи обжимка пальці намуляє B)
Цитата NataliyG ()
Не можу скористатися вашою порадою я таких людей особисто не знаю...
Шановна, Ставите  TeamViewer на комп в ОП я вам залишив номер свого телефону і в онлайні це все робиться за 10 хвилин. ;)

Цитата NataliyGале вони не знають як?
Або знають але нехочуть бо якщо це Інтертелеком то 2 компи з одного інтертелекомовського usb-мопеда це торба ще й з маршрутизацією та переадресацію через WAN порт. В таких випадках не туліть туленики а придбайте отакий уламок http://modem.in.ua/shop/9/desc/3g-wi-fi-router-sierra-w802 і буде вам щастя.
А найкраще ось таке http://3gstar.com.ua/wifi-router-dlink-dir412-p-264.html  ваш мопед в дюркуUSB на пристрої і вперед ;)
bgd Дата: Чт, 28.11.2013, 19:20 | Повідомлення № 67
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 504
Нагороди: 5
Рейтинг: 68
Цитата НІКОЛЯ ()
А типа універсал не проще використовувати Чи обжимка пальці намуляє Цитата ( )
Це Ви вмієте і я це також вмію робити, і навчаю студентів!  B)   B)   B) І пальці мені не муляють!!!

Але не всі ж мають можливість зробити патч-корд!
NataliyG Дата: Вт, 23.09.2014, 20:58 | Повідомлення № 68
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Допоможіть вирішити пролему: 
Була у нас в школі локальна мережа в комп'ютерному кабінеті і до цієї мережі були під'єднані компютери в методичному кабінеті та в кабінеті директора через цю мережу відбувалася роздача інтернету. Свіч згорів. Після заміни свічу комп'ютер в кабінеті директора не бачить фізично мережі. Міняла драцвер і навіть переславляла віндовс, але пробелема залишається. Кабель добрий бо пробувала до іншого компютера. )
swetikccc Дата: Вт, 23.09.2014, 21:11 | Повідомлення № 69
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Комп мае вихід в нет?
vinohodov Дата: Вт, 23.09.2014, 21:21 | Повідомлення № 70
Прописаний назавжди
Повідомлень: 328
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
Можливо, коли згорів свіч, сгоріла й мережева карта на комп'ютері?
volevikt Дата: Вт, 23.09.2014, 22:04 | Повідомлення № 71
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1831
Нагороди: 24
Рейтинг: 214
Цитата vinohodov ()
коли згорів свіч, сгоріла й мережева карта на комп'ютері

Абсолютно згодна. Поміняйте на комп'ютері директора мережеву карту.
volodschool2 Дата: Ср, 24.09.2014, 11:52 | Повідомлення № 72
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Цитата vinohodov ()
Можливо, коли згорів свіч, сгоріла й мережева карта на комп'ютері?

Перевірте ще раз кабелі, спробуйте підключити інший, завідомо справний комп’ютер. Якщо в мережі використовується DHCP-сервер, то справна мережева карта із правильними драйверами має отримати ІР-адресу. Не отримує - міняйте карту.
NataliyG Дата: Нд, 28.09.2014, 12:36 | Повідомлення № 73
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата volevikt ()
Абсолютно згодна. Поміняйте на комп'ютері директора мережеву карту.ма
Мережева карта вмонтована в материнську. І вона не могла згоріти бо була відключена, і її бачить компютер бо драйвер на неї ставиться. Чи я не права і це гніздо могло все одно згоріти?

Додано (28.09.2014, 12:36)
---------------------------------------------
Кабель я перевіряла до іншого компютера - працює. А от компютер попробую до іншого кабеля занести.

swetikccc Дата: Нд, 28.09.2014, 12:54 | Повідомлення № 74
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3973
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Як випадок розбите гніздо, або щось попало і немае контакту
NataliyG Дата: Нд, 28.09.2014, 19:00 | Повідомлення № 75
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Дякую за відповіді. Завтра буду ще дивитися.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
Сторінка 5 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.