|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
локальна мережа
| |
pet |
Дата: Th, 03.02.2011, 23:02 | Повідомлення № 1 |
Патріот
| розумію що відповідь лежить десь на поверхні, але "переклинило" і не можу налагодити локалку Вінда пише: Нет доступа к (домен) Возможно у вас нет прав, Дополнительное подключение к этому удаленному компьютеру в настоящее время невозможно, поскольку количество подключений достигло предела 5 машин в мережі, захожу під адміном......
|
|
| |
bgd |
Дата: We, 27.11.2013, 02:39 | Повідомлення № 61 |
Досвідчений вчитель
| Цитата NataliyG (  ) Кабель в WAN в такому випадку мій комп'ютер показує мережевий кабель непід'єднаний. Якщо ти використовуєш той кабель яким ти з'єднувала напряму два компа то він не підійде в даному випадку. Тобі в такому випадку потрібний мережевий кабель інший (комп'ютер-світч), такий як у школі.
|
|
| |
NataliyG |
Дата: We, 27.11.2013, 21:36 | Повідомлення № 62 |
Активний учасник
| Цитата bgd (  ) Якщо ти використовуєш той кабель яким ти з'єднувала напряму два компа то він не підійде в даному випадку. То, що не можна налаштувати wifi просто через мережевий кабель? Я маю на увазі так: з компа до wi-fi роутера мережевим кабелем а wi-fi щоб родавав інтернет ноутбуку при включеному компютері? Так би мовити по мережі?
|
|
| |
swetikccc |
Дата: We, 27.11.2013, 22:00 | Повідомлення № 63 |
Ветеран спілкування
| Цитата NataliyG (  ) То, що не можна налаштувати wifi просто через мережевий кабель? Я маю на увазі так: з компа до wi-fi роутера мережевим кабелем а wi-fi щоб родавав інтернет ноутбуку при включеному компютері? Так би мовити по мережі? Можна все.:-) Порада, дайте почитати гілочку тому хто хоч трохи тямить в мережах. В повідомленні # 61 я ж написав що налаштував якийсь китайський адсл модем як точку доступу. Аналогічно зможете і свій роутер якщо у нього 4 прошивка, а вона як раз і мае російський фейс.:-) :-)
|
|
| |
NataliyG |
Дата: We, 27.11.2013, 22:43 | Повідомлення № 64 |
Активний учасник
| Цитата swetikccc (  ) Порада, дайте почитати гілочку тому хто хоч трохи тямить в мережах. Не можу скористатися вашою порадою я таких людей особисто не знаю... За порадами останнім часом звертаюся тільки по інтернету. Кажу ж хлопці, що ставили інтернет в мене вдома, коли я до них звернулася з проблемою налаштування роутера сказали, що таке можна зробити, але вони не знають як?Додано (27.11.2013, 21:43) ---------------------------------------------
Цитата swetikccc (  ) 4 прошивка, а вона як раз і мае російський фейс.:-) :-) Мій має англійський...
|
|
| |
bgd |
Дата: We, 27.11.2013, 23:39 | Повідомлення № 65 |
Досвідчений вчитель
| Цитата NataliyG (  ) То, що не можна налаштувати wifi просто через мережевий кабель? Я маю на увазі так: з компа до wi-fi роутера мережевим кабелем а wi-fi щоб родавав інтернет ноутбуку при включеному компютері? Так би мовити по мережі? Можна, ти мене не правильно зрозуміла. Я мав на увазі, мережевий кабель який ти раніше використовувала без wi-fi роутера (напряму комп-ноутбук) в даному випадку не підходить, потрібно такий самий мережевий кабель тільки типу (комп - світч) як у тебе в школі. Візьми один кабель у школі з кабінету і спробуй його під'єднати через wi-fi роутер.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Th, 28.11.2013, 09:24 | Повідомлення № 66 |
Знавець вірусів
| Цитата bgd (  ) потрібно такий самий мережевий кабель тільки типу (комп - світч) А типа універсал не проще використовувати Чи обжимка пальці намуляє Цитата NataliyG (  ) Не можу скористатися вашою порадою я таких людей особисто не знаю... Шановна, Ставите TeamViewer на комп в ОП я вам залишив номер свого телефону і в онлайні це все робиться за 10 хвилин.
Цитата NataliyGале вони не знають як? Або знають але нехочуть бо якщо це Інтертелеком то 2 компи з одного інтертелекомовського usb-мопеда це торба ще й з маршрутизацією та переадресацію через WAN порт. В таких випадках не туліть туленики а придбайте отакий уламок http://modem.in.ua/shop/9/desc/3g-wi-fi-router-sierra-w802 і буде вам щастя. А найкраще ось таке http://3gstar.com.ua/wifi-router-dlink-dir412-p-264.html ваш мопед в дюркуUSB на пристрої і вперед
|
|
| |
bgd |
Дата: Th, 28.11.2013, 19:20 | Повідомлення № 67 |
Досвідчений вчитель
| Цитата НІКОЛЯ (  ) А типа універсал не проще використовувати Чи обжимка пальці намуляє Цитата ( ) Це Ви вмієте і я це також вмію робити, і навчаю студентів! І пальці мені не муляють!!!
Але не всі ж мають можливість зробити патч-корд!
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Tu, 23.09.2014, 20:58 | Повідомлення № 68 |
Активний учасник
| Допоможіть вирішити пролему: Була у нас в школі локальна мережа в комп'ютерному кабінеті і до цієї мережі були під'єднані компютери в методичному кабінеті та в кабінеті директора через цю мережу відбувалася роздача інтернету. Свіч згорів. Після заміни свічу комп'ютер в кабінеті директора не бачить фізично мережі. Міняла драцвер і навіть переславляла віндовс, але пробелема залишається. Кабель добрий бо пробувала до іншого компютера. )
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Tu, 23.09.2014, 21:11 | Повідомлення № 69 |
Ветеран спілкування
| Комп мае вихід в нет?
|
|
| |
vinohodov |
Дата: Tu, 23.09.2014, 21:21 | Повідомлення № 70 |
Прописаний назавжди
| Можливо, коли згорів свіч, сгоріла й мережева карта на комп'ютері?
|
|
| |
volevikt |
Дата: Tu, 23.09.2014, 22:04 | Повідомлення № 71 |
Перспективна вчителька
| Цитата vinohodov (  ) коли згорів свіч, сгоріла й мережева карта на комп'ютері Абсолютно згодна. Поміняйте на комп'ютері директора мережеву карту.
|
|
| |
volodschool2 |
Дата: We, 24.09.2014, 11:52 | Повідомлення № 72 |
Досвідчений учасник
| Цитата vinohodov (  ) Можливо, коли згорів свіч, сгоріла й мережева карта на комп'ютері? Перевірте ще раз кабелі, спробуйте підключити інший, завідомо справний комп’ютер. Якщо в мережі використовується DHCP-сервер, то справна мережева карта із правильними драйверами має отримати ІР-адресу. Не отримує - міняйте карту.
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Su, 28.09.2014, 12:36 | Повідомлення № 73 |
Активний учасник
| Цитата volevikt (  ) Абсолютно згодна. Поміняйте на комп'ютері директора мережеву карту.ма Мережева карта вмонтована в материнську. І вона не могла згоріти бо була відключена, і її бачить компютер бо драйвер на неї ставиться. Чи я не права і це гніздо могло все одно згоріти?Додано (28.09.2014, 12:36) --------------------------------------------- Кабель я перевіряла до іншого компютера - працює. А от компютер попробую до іншого кабеля занести.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Su, 28.09.2014, 12:54 | Повідомлення № 74 |
Ветеран спілкування
| Як випадок розбите гніздо, або щось попало і немае контакту
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Su, 28.09.2014, 19:00 | Повідомлення № 75 |
Активний учасник
| Дякую за відповіді. Завтра буду ще дивитися.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |