Сб, 18.11.2017, 21:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
локальна мережа
pet Дата: Чт, 03.02.2011, 23:02 | Повідомлення № 1
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
розумію що відповідь лежить десь на поверхні, але "переклинило" і не можу налагодити локалку Вінда пише:
Нет доступа к (домен) Возможно у вас нет прав, Дополнительное подключение к этому удаленному компьютеру в настоящее время невозможно, поскольку количество подключений достигло предела
5 машин в мережі, захожу під адміном......
Spirit Дата: Чт, 14.11.2013, 01:18 | Повідомлення № 46
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Цитата NataliyG ()
Чи це так, допоможіть, хто знає.
Да. Будет работать. Одна из важных вещей - кабель от раздающего компа включать в Wi-Fi роутере в порт LAN, так как если включить в порт WAN, то нужно будет настраивать маршрутизацию и будет новая сеть, а так всё в одной сети.
swetikccc Дата: Чт, 14.11.2013, 14:50 | Повідомлення № 47
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Цитата Spirit ()
так как если включить в порт WAN
Я б включав би в Wan
Бо якщо відключити
Цитата
Выключить dhcp сервер на роутере
як пристрої будуть отримувати нет, правда можливо задіяти ICS

Додано (14.11.2013, 13:50)
---------------------------------------------

Цитата NataliyG ()
Проблему підкинув мій чоловік бо купив мені wi-fi роутер і як це часто буває не порадився.
Мабуть було потрібно купити з USB 3G ?
novichok Дата: Чт, 14.11.2013, 20:36 | Повідомлення № 48
Прописаний назавжди
Повідомлень: 372
Нагороди: 7
Рейтинг: 116
Цитата swetikccc ()
Мабуть було потрібно купити з USB 3G ?
Да, я взял такой http://aukro.ua/3g-wi-f....09.html отличная вещь!!!


Відредаговано: novichok - Чт, 14.11.2013, 20:37
NataliyG Дата: Пт, 15.11.2013, 00:49 | Повідомлення № 49
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата swetikccc ()
Я б включав би в Wan
Я включила в LAN налаштовувала роутер через інтернет і тепер при під'єднаному роутері інтернет відсутній, як то повернутися до попередніх налаштувань. Дякую всім за відповідь.
Я переставила Віндовс і локальна мережа працює. Залишилося налаштувати WI-fi
swetikccc Дата: Пт, 15.11.2013, 18:39 | Повідомлення № 50
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Цитата NataliyG ()
Я включила в LAN налаштовувала роутер через інтернет
Через Вебінтерфейс ;)
Цитата NataliyG ()
Залишилося налаштувати WI-fi
Отже знову піключаємося в Lan
і налаштовуємо Wan:
1. Айпи в одній мережі з вашим компом
2, Шлюз і ДНС айпі компа
Lan
1. Задаємо параматри мережі, приклад взято правда зі звичайного роутера
IP Address:
Subnet Mask:
2. Enable DHCP Server
Start IP Address:      
End IP Address:       
Subnet Mask:
     Wi-Fi 
1 реЖим точки доступу(Wireless Access)
2 захищаемо мережу
Можливо ще якісь налаштування

Додано (15.11.2013, 17:39)
---------------------------------------------
Ідея
Перемичкою перемкнути Wan і Lan
Кабель від компа в Lan
Для DHCP виділити верхню половину адресів мережі.

Правда скоріше пакети будуть ходити лишні шляхи, але працювати мабуть буде

Відредаговано: swetikccc - Пт, 15.11.2013, 15:11
NataliyG Дата: Сб, 16.11.2013, 16:09 | Повідомлення № 51
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата swetikccc ()
і налаштовуємо Wan: 1. Айпи в одній мережі з вашим компом
Якщо я пробую налаштувати Wan в одній мережі з моїм комп'ютером, то мені кажуть що  Wan не може бути в одній мережі з LAN. 
Інтернет в мене під'єднано по USB кабелю на хаті антена і це бездротове зєднання має свою IP адресу я спробувала ввести цю адресу в WAN це нічого не дало.
Коли підєдную мережевий кабель в WAn кажуть, що мережі немає.
swetikccc Дата: Сб, 16.11.2013, 19:02 | Повідомлення № 52
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
http://soft-landia.ru/nat_windows_xp.html
1,Кабель с компа в LAN
2,Налаштовуйте точку доступу
NataliyG Дата: Пн, 18.11.2013, 20:28 | Повідомлення № 53
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата swetikccc ()
http://soft-landia.ru/nat_windows_xp.html
Щось у мене нічого не виходить. Може я щось не так роблю. Допоможіть будь-ласка.
У мене до комп'ютера підєднано невелику  флешку, яка кабелем підєднана до антенки на даху. Це є безпровідникове з'єднання з Інтернетом, яке має свій IP адрес: 192.168.137.23. У мене є wi-fi роутер TP-Link TL-WR740N. Як мені налаштувати wi-fi щоб входити в інтрернет з ноутбуку. 
Я виконую наступі дії: кабель від мережевої плати в LAN. Входжу в explorer 192.168.0.1 панель керування TD-link тоді переходжу на закладку Network далі WAN обераю Connection type: Static  IP виставляю IP адрес 192.168.1.2 маска 255.255.255.0 шлюз 192.168.1.1 і DNS сервер 192.168.0.1 бо це є DNS сервер моєї безпровідникової мережі. Тобто я намагаюсь налаштувати локальну мережу між роутером і комп'ютером зберігаю налаштування перезапускаю роутер. Закриваю explorer і відкриваю локальну мережу ставлю IP у локальній мережі 192.168.1.1 дозволяю іншим користувачам використовувати інтернет з цього компютера. Мені показують, що локальна мережа працює. Мій ноутбук мені показує наявну безпровідникову мережу ту яку створила я в wi-fi підключеною але без доступу до інтернету. Допоможіть,  як то все зробити. Може мені треба більш детально пояснити бо я не розумію як то все зробити. Дякую!
swetikccc Дата: Пн, 18.11.2013, 21:46 | Повідомлення № 54
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Цитата NataliyG ()
Щось у мене нічого не виходить. Може я щось не так роблю. Допоможіть будь-ласка
Допомагаемо
1. Кабель з компа в ван
2. Роутер в режим моста.
Роздавати адреси буде комп як написано в моему попередньому повідомленні
3. Вайфай режим точки доступу і налаштовуэте іі

Вибачайте за не ті букви пишу з планшету, ще незручно
volodschool2 Дата: Пн, 18.11.2013, 21:52 | Повідомлення № 55
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1372
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Цитата NataliyG ()
У мене до комп'ютера підєднано невелику  флешку, яка кабелем підєднана до антенки на даху. Це є безпровідникове з'єднання з Інтернетом, яке має свій IP адрес: 192.168.137.23
По-перше, треба визначитися, що то воно за "флешка". Припускаю, що це WiFi-адаптер. Якщо це так, то Ви отримуєте інтернет по WiFi-мережі від провайдера "місцевого розливу", можливо до нього і треба звернутися за допомогою. Він міг зробити прив’язку ІР+МАС і Ви не зможете так запросто отримати інтернет на інший комп’ютер. 
Цитата NataliyG ()
WAN обераю Connection type: Static  IP виставляю IP адрес 192.168.1.2 маска 255.255.255.0 шлюз 192.168.1.1 і DNS сервер 192.168.0.1 бо це є DNS сервер моєї безпровідникової мережі
"Невідомий провайдер" =>антена=>"Флешка"=>комп’ютер =>роутер =>ноутбук  , я правильно бачу схему підключення? В такому випадку можна об’єднати на комп’ютері мережеву карту та безпровідниковий адаптер в міст, потім WAN роутера треба з’єднати з мережевою картою комп’ютера, іншим мережевим кабелем підключити ноутбук до LAN роутера. Скиньте настройки на заводські (System Tools/Factory Defaults), потім в настройках WAN необхідно вказати ІР з підмережі провайдера, Default Gateway і Primary DNS ті, які Ви підглянули в настройках "флешки", на всяк випадок можна вказати Secondary DNS 8.8.8.8 (гуглівський DNS). В принципі шлюз і DNS можна побачити при натискуванні ПКМ на мережевому з’єднанні (Поддержка/Подробности). Якщо ж скористатись програмою, котру порадив swetikccc, то в настройках WAN треба вказати Dynamik IP. В настройках LAN можна нічого не змінювати, там все зроблено правильно із заводу.


Відредаговано: volodschool2 - Пн, 18.11.2013, 22:00
swetikccc Дата: Пн, 18.11.2013, 22:53 | Повідомлення № 56
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Немаэ в 740 налаштування Вана в мост
А от 4 порт налаштувати в міст можна.
Потрібно IPTV налаштувати як міст :-) 
Кабель з компа в нього і все беде працювати :-)

Додано (18.11.2013, 21:48)
---------------------------------------------
Немаэ в 740 налаштування Вана в мост
А от 4 порт налаштувати в міст можна.
Потрібно IPTV налаштувати як міст :-) 
Кабель з компа в нього і все беде працювати :-)

Додано (18.11.2013, 21:53)
---------------------------------------------

Цитата volodschool2 ()
потім в настройках WAN необхідно вказати ІР з підмережі провайдера,
 Я також спершу подумав кинути міст між з"еднанями,але ж хтодозволить просто. Так взяти адресу:-)
volodschool2 Дата: Вт, 19.11.2013, 00:04 | Повідомлення № 57
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1372
Нагороди: 12
Рейтинг: 277
Цитата swetikccc ()
Немаэ в 740 налаштування Вана в мост
Цитата volodschool2 ()
можна об’єднати на комп’ютері мережеву карту та безпровідниковий адаптер в міст
swetikccc Дата: Вт, 19.11.2013, 01:29 | Повідомлення № 58
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Цитата NataliyG ()
DNS сервер 192.168.0.1 бо це є DNS сервер моєї безпровідникової мережі.
Сервером для роутера е комп

Додано (19.11.2013, 00:29)
---------------------------------------------
Я виконую наступі дії: кабель від мережевої плати в LAN. 

А назад після налаштувань в ВАН повертаете?

NataliyG Дата: Вт, 19.11.2013, 20:05 | Повідомлення № 59
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата swetikccc ()
А от 4 порт налаштувати в міст можна. Потрібно IPTV налаштувати як міст :-)
  Може я видамся зовсім не розумною. Але я щось цього не розумію: ви маєте на увазі кабель з комп'ютера в один з мережевих гнізд роутера(LAn) ? І як це налаштувати як міст, в налаштуваннях роутера?
Цитата swetikccc ()
А назад після налаштувань в ВАН повертаете?
Кабель в WAN в такому випадку мій комп'ютер показує мережевий кабель непід'єднаний.

Додано (19.11.2013, 19:05)
---------------------------------------------

Цитата volodschool2 ()
Ви отримуєте інтернет по WiFi-мережі від провайдера "місцевого розливу", можливо до нього і треба звернутися за допомогою
Така ідея виникла з самого початку. Хлопці мені відповіли, що в принципі так налаштувати wi-fi можна, але вони цього робити не вміють.
swetikccc Дата: Вт, 26.11.2013, 17:06 | Повідомлення № 60
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Цитата NataliyG ()
Кабель в WAN в такому випадку мій комп'ютер показує мережевий кабель непід'єднаний.
А якщо взяти свіч у школі і під'єднати комп но нього, а з свіча на Ван.
Кабель буде знову непід'єднаний?

Додано (26.11.2013, 16:06)
---------------------------------------------
Аналогічна ситуація
Бекоштовний модем від телекома в локальну мережу школи як точку доступу.
Один з портів ЛАН як  IPTV і в нього кабель і все точка працює.

Відредаговано: swetikccc - Чт, 21.11.2013, 16:38
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
Сторінка 4 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.