Вт, 26.09.2017, 15:46
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
локальна мережа
pet Дата: Пт, 04.02.2011, 00:02 | Повідомлення № 1
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
розумію що відповідь лежить десь на поверхні, але "переклинило" і не можу налагодити локалку Вінда пише:
Нет доступа к (домен) Возможно у вас нет прав, Дополнительное подключение к этому удаленному компьютеру в настоящее время невозможно, поскольку количество подключений достигло предела
5 машин в мережі, захожу під адміном......
pasichov Дата: Пт, 25.11.2011, 17:05 | Повідомлення № 16
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Quote (Bandalak)
Потрібна програма для спілкування через вебкамеру у локальній мережі. Бажано з підтримкою режиму відеоконференції.
Може хтось щось таке використовує?

Дуже гарна система BBB http://www.bigbluebutton.org/
Розгорнув у себе, працює як в локальній, та і в глобальній мережі. Для вебінарів - супер.


Відредаговано: pasichov - Пт, 25.11.2011, 17:06
swetikccc Дата: Пт, 25.11.2011, 17:10 | Повідомлення № 17
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3864
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Bandalak)
Потрібна програма для спілкування через вебкамеру у локальній мережі. Бажано з підтримкою режиму відеоконференції.
Може хтось щось таке використовує?

Використовував, але вилитіла назва, якщо на сервері залишився дистр. відпишусь
pet Дата: Пт, 25.11.2011, 20:42 | Повідомлення № 18
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (Махновець_Ігор)
Можна зробити таким чином:

нє, я говорив про засоби майкрософт без встановлення додаткових прог
це товариш робив і вирішив проблему, розпитаю- напишу
NataliyG Дата: Пн, 28.10.2013, 21:44 | Повідомлення № 19
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Не вдається налаштувати нормальну роботу локальної мережі. Домашній комп'ютер стоїть XP, ноутбук стоїться Windows 7. Комп'ютер під'єднаний до Інтернету, хочу щоб і ноутбук по мережі підєднувався. Раніше налаштовувала мережу все працювало. Переставила на компютері Віндовс, бо постійно злітали IP адреси, думала поставлю інший XP буде працювати. Комп'ютер показує що мережа є. А ноутбук, що мережа без підключення до інтернету. Допоможіть.Дякую!

Додано (28.10.2013, 20:44)
---------------------------------------------
Так у чому ж проблема. Хто мені допоможе я вже налаштовувала мережу між цими двома компютерами., а тепер не можу. І не можу визначити проблеми.

volodschool2 Дата: Пн, 28.10.2013, 22:56 | Повідомлення № 20
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
NataliyG, за таким описом проблеми Вам ніхто не допоможе. Телепати перевелися. Опишіть, що і як підключаєте, які налаштуання, можна і графічне зображення схеми підключення, тоді можна буде щось підказати.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 28.10.2013, 23:42 | Повідомлення № 21
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Цитата NataliyG ()
Переставила на компютері Віндовс, бо постійно злітали IP адреси

"злітали IP адреси" - це як?
volodschool2 правий, ми навіть не знаємо, який у вас спосіб підключення до інтернету, а це дуже важливо.
bgd Дата: Вт, 29.10.2013, 01:34 | Повідомлення № 22
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата NataliyG ()
Переставила на компютері Віндовс, бо постійно злітали IP адреси

Що означає "постійно злітали ІР адреси?".

Якщо вони стоять вручну, тоді вони злітати не можуть.
Якщо мережева карта на компі зовнішня, то можливо що вона глючить. 

Цитата NataliyG ()
Комп'ютер показує що мережа є. А ноутбук, що мережа без підключення до інтернету. Допоможіть.Дякую!

А локальна мережа між ними є? І взагалі який тип Інтернету потрібно налаштувати і комп і ноут з'єднані напряму чи через Комутатор, тобто Світч?

Опиши точніше ситуацію і проблему по порядку, що змінювала з обладнання і що перевстановлювала!
NataliyG Дата: Нд, 03.11.2013, 21:01 | Повідомлення № 23
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Проблема виглядає так: Стаціонарний комп'ютер з підєднанням до інтернету (безпровідниковим - на хаті стоїть антена до комп'ютера підєднано кабелем і є такий usb пристрій). На компютері IP адреси налаштовуються вручну стоїть Windows XP. Ноутбук Леново s110 на ньому стоїть Windows 7.  Пробувала зробити домашню мережу між двома компютерами. Мережевий кабель між двома мережевими платами, мережева плата в компютері внутрішня. Раніше мені вдавалося зробити мережу між цими двома комп'ютерами. Просто постійно коли ноутбук виключався збивалися (витиралися причому і безпровідникової мережі теж) всі IP адреси комп'ютера, тому вирішила переставити на комп'ютері Windows теж XP але іншу збірку. Після чого мережу налаштувати не вдається. Драйвер для мережевої
 плати комп'ютера пробувала ставити з рідного диску це нічого не дало. І ще одне носила ноутбук до школи безпробем приєднується до шкільної мережі, таке ж підключення до Інтернет (того самого провайдера). Всім дуже дякую за допомогу!
volodschool2 Дата: Нд, 03.11.2013, 21:57 | Повідомлення № 24
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
NataliyG , для "прямого" з’єднання комп’ютерів Вам необхідно використовувати cross-over кабель

Звичайний патч-корд можете використовувати тільки для з’єднання через світч.
Якщо я правильно зрозумів, то інтернет Ви отримуєте через USB-модем, мабуть Інтертелеком. Запустіть на компі, до якого підключено модем, "Мастер сети" (Сетевые подключения/Установить домашнюю сеть или сеть малого офиса). Скажіть майстру, що цей комп’ютер безпосередньо підключений до інтернету (майстер встановить на мережевій карті  ІР 192.168.0.1 Маска 255.255.255.0). На іншому компі на мережевій карті виставте ІР 192.168.0.2 Маска 255.255.255.0 Основний шлюз 192.168.0.1 Адреса DNS сервера 192.168.0.1 .
Якщо все так зробити, то отримаєте мережу між двома комп’ютерами із доступом до інтернету.
P.S. Не забудьте розшарити ресурси на компах, інакше їх не буде видно в мережі.


Відредаговано: volodschool2 - Нд, 03.11.2013, 22:00
novichok Дата: Пн, 04.11.2013, 20:00 | Повідомлення № 25
Прописаний назавжди
Повідомлень: 367
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата pasichov ()
Розгорнув у себе, працює як в локальній, та і в глобальній мережі. Для вебінарів - супер.Прога
Она платная?
NataliyG Дата: Пн, 04.11.2013, 20:08 | Повідомлення № 26
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата volodschool2 ()
Якщо все так зробити, то отримаєте мережу між двома комп’ютерами із доступом до інтернету.
Нічого не виходить. Таким чином IP адреси безпровідникової мережі збиваються. Навіть якщо я в ручну проставляю IP адреси теж не працює.
Ні у мене не Інтертелеком, Безлінк  то є такий собі наш місцевий провайдер можливо він має якість тісніші звязки з більшим провайдером не знаю.  DNS сервер безпровідникової мережі 192.168.0.1 може проблема в тому, що адреси співпадають?
swetikccc Дата: Пн, 04.11.2013, 23:05 | Повідомлення № 27
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3864
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
http://tdblog.ru/kak-razdavat-internet-po-seti-instruktsiya.html
bgd Дата: Вт, 05.11.2013, 00:11 | Повідомлення № 28
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата NataliyG ()
Пробувала зробити домашню мережу між двома компютерами. Мережевий кабель між двома мережевими платами, мережева плата в компютері внутрішня. Раніше мені вдавалося зробити мережу між цими двома комп'ютерами. Просто постійно коли ноутбук виключався збивалися (витиралися причому і безпровідникової мережі теж) всі IP адреси комп'ютера, тому вирішила переставити на комп'ютері Windows теж XP але іншу збірку. Після чого мережу налаштувати не вдається. Драйвер для мережевої  плати комп'ютера пробувала ставити з рідного диску це нічого не дало. І ще одне носила ноутбук до школи безпробем приєднується до шкільної мережі, таке ж підключення до Інтернет (того самого провайдера). Всім дуже дякую за допомогу!

Цитата volodschool2 ()
NataliyG , для "прямого" з’єднання комп’ютерів Вам необхідно використовувати cross-over кабель


Найперше потрібно кабель інший, для прямого з'єднання між пк і ноутом, як написано у пості №24. Якщо в тебе у школі працює, там напевно є локальна мережа через Світч (кабель зі школи не підійде тобі!!).
Цитата NataliyG ()
DNS сервер безпровідникової мережі 192.168.0.1 може проблема в тому, що адреси співпадають?

4.1 для компьютера, которыйимеет доступ в интернет вписываем:

Использовать следующий IPадресIP адрес 192.168.137.1маска подсети 255.255.255.04.2 для компьютера, которыйполучает интернет по локальной сети от другого, вписываем:

Использовать следующий IPадресIP адрес 192.168.137.2маска подсети 255.255.255.0основной шлюз: 192.168.137.1 (IPкомпьютера с выходом в интернет)

Использовать следующие адресаDNS-серверовПредпочитаемый DNS-сервер:192.168.137.1

5. перезагружаем оба компьютера.после перезагрузки, есливышеперечисленные операции были сделаны правильно, образуется локальная сеть с
доступом в интернет.


Відредаговано: bgd - Вт, 05.11.2013, 00:13
volky Дата: Вт, 05.11.2013, 16:47 | Повідомлення № 29
Новий користувач
Повідомлень: 17
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
ooVoo3.5.9.60
працює по принципу Skype
відеодзвінки з 12 учасниками одночасно безкоштовно!
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 05.11.2013, 21:08 | Повідомлення № 30
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3783
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
В описові одного з комутаторів прочитав:

"Автоматическое определение MDI/MDIX на всех портах
Все порты поддерживают автоматическое определение полярности MDI/MDIX. Это исключает необходимость в использовании кроссированных кабелей или портов uplink. Любой порт можно подключить к серверу, маршрутизатору или коммутатору, используя прямой кабель на основе витой пары."

Може експерти підкажуть: чи не вміють мережеві адаптери теж автоматично визначати тип кабелю?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
Сторінка 2 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.