Пн, 20.11.2017, 07:47
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 6123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
локальна мережа
pet Дата: Чт, 03.02.2011, 23:02 | Повідомлення № 1
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
розумію що відповідь лежить десь на поверхні, але "переклинило" і не можу налагодити локалку Вінда пише:
Нет доступа к (домен) Возможно у вас нет прав, Дополнительное подключение к этому удаленному компьютеру в настоящее время невозможно, поскольку количество подключений достигло предела
5 машин в мережі, захожу під адміном......
offside Дата: Чт, 03.02.2011, 23:16 | Повідомлення № 2
Тут живе...
Повідомлень: 134
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
Айпі адреси на компах прописані вручну?
Розшарьте хоч по одній папці на кожному.
Фаєрвол включений?
Розкажіть, що робили і як настроювали?
НІКОЛЯ Дата: Чт, 03.02.2011, 23:27 | Повідомлення № 3
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
В свойствах підключення до по мережі галочку общий доступ на всіх машинах далі якщо розподіл на домени ввімкнуто вимкніть як на картинці і створіть робочу групу на всіх компах пропишіть таку саму
pet Дата: Чт, 03.02.2011, 23:34 | Повідомлення № 4
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
айпі вручну стандартні, з додаванням +1 на кожному наступному
папки розшарені, файервол виключений, тільки вибачаюсь не через домен, а через робочу групу
стандарта ситуація- сто раз так робив- налаштування домашньої мережі
там мабуть десь заборона в адмініструванні за замовчуванням в самій Вінді ( не я ставив, тому не знаю що за збірка, але 100% що ліва)
Andrey123q Дата: Чт, 03.02.2011, 23:39 | Повідомлення № 5
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Может это поможет: http://support.microsoft.com/kb/328459/ru
Bandalak Дата: Пт, 04.02.2011, 02:03 | Повідомлення № 6
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
pet, треба зняти обмеження на кількість підключень.
Цим методом зазвичай лікують ХР для Гоміків (Windows XP Home), щоб вінда дружила з більшою кількістю компів в мережі, чим 5.
Думаю Вам допоможе. В лівих збірках буває всяке!!! ;)

Доступно тільки для користувачів

Прикріплення: TPC-IP-100.rar(40Kb)
@ivan@ Дата: Чт, 24.11.2011, 14:56 | Повідомлення № 7
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
У мене 10 компютерів у мережі, 2 із них не бачить, IP на всіх автоматичний, (можливо справа в антивірусу eset smart security) - видає помилку :

Нет доступа к "Рабочей группе". Возможно у вас нет прав доступа для использования этого сетевого ресурса. Обратитесь к администратору этого сервера для получения соответствующих прав доступа.

Недоступен список серверов для этой рабочей группы.

Будь-ласка допоможіть!


Відредаговано: @ivan@ - Чт, 24.11.2011, 15:03
pet Дата: Чт, 24.11.2011, 22:34 | Повідомлення № 8
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
років 3 назад і в мене таке було, але як лікувалось не памятаю, десь в настройках мережі галочку зняв...

Додано (24.11.2011, 21:34)
---------------------------------------------
http://informatic.org.ua/forum/115-1555-1

pet Дата: Чт, 24.11.2011, 22:51 | Повідомлення № 9
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
и снова здрасьте)))
Підкажіть будь-ласка, як краще отримать доступ до інтернет на компьютері, зєднаному з другим на якому підключено модем в локалку
Зєднання компьтерів "попа в попу" ;)
W-w-W Дата: Чт, 24.11.2011, 23:37 | Повідомлення № 10





[admin]Можна зробити таким чином:
1. задати двом пк одну робочу групу, наприклад HOME
2. прописати на кожному свої ip: той що з модемом наприклад 10.0.0.1 той що без модема 10.0.0.2 та спільну маску підмережі для двох 255.255.255.0
3. встановити на пк з модемом програму юзергейт, скачати можна тут Джейт, в програмі додати ip пк без модема 10.0.0.2 (це дає можливість розливати нет)
4. на пк, що без модема зайти в сервіс Internet Explorer вибрати "свойства обозревателя", потім " подключение", потім "настройка лан" та ставим такі параметри
, натискаєм ок і все.
потім на головному пк робим підключення до нету, включаєм прогу юзергейт і працюєм в неті на другому пк без проблем :)))[/admin]
bgd Дата: Чт, 24.11.2011, 23:48 | Повідомлення № 11
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 490
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Quote (pet)
и снова здрасьте))) Підкажіть будь-ласка, як краще отримать доступ до інтернет на компьютері, зєднаному з другим на якому підключено модем в локалку Зєднання компьтерів "попа в попу"

Як я зрозумів, у Вас є локалка і Інтернет на всіх компах крім одного. А один комп напряму з'єднаний з іншим компом???
Тоді поставте проксі-сервер, наприклад UserGate 2.8 на комп в якому є Інет і до якого під'єднаний комп без Інтернету. Налаштуйте його, відкрийте порти, і т.д. На іншому компі, той що без Інтернету, налаштуйте Підключення по локальній мережі, зокрема пропишіть Основний шлюз.
Докладніше про перший спосіб дивіться попередній пост, Махновця Ігоря.

Або інакше, під'єднайте комп до локалки і все!!


Відредаговано: bgd - Чт, 24.11.2011, 23:52
W-w-W Дата: Чт, 24.11.2011, 23:55 | Повідомлення № 12





Quote (bgd)
Як я зрозумів, у Вас є локалка і Інтернет на всіх компах крім одного. А один комп напряму з'єднаний з іншим компом???

та я так поняв, що дома проблеми в pet, його модем на компі чудить і здогадуюсь, що в доньки є ноут і він хоче поставить модем на ноут, а з'єднавши два апарати заходи в нет з свого компу. ;)
bgd Дата: Пт, 25.11.2011, 00:41 | Повідомлення № 13
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 490
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Quote (Махновець_Ігор)
та я так поняв, що дома проблеми в pet, його модем на компі чудить і здогадуюсь, що в доньки є ноут і він хоче поставить модем на ноут, а з'єднавши два апарати заходи в нет з свого компу.

Ну якщо так, то Ваш попередній пост і мій перший варіант, якраз підійде!!
swetikccc Дата: Пт, 25.11.2011, 10:58 | Повідомлення № 14
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3956
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Я відмрвився від UserGate а поставив на сервері CCProxy.
Набагато краще і простіше, а для дому взагалі те що треба.
CCProxy настройка и возможности
http://www.compsovet.info/book....ti.html

Прога
http://letitbit.net/downloa....ar.html
http://turbobit.net/qeqkuwrtc35y.html
Bandalak Дата: Пт, 25.11.2011, 12:25 | Повідомлення № 15
Лідер форуму
Повідомлень: 5531
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Потрібна програма для спілкування через вебкамеру у локальній мережі. Бажано з підтримкою режиму відеоконференції.
Може хтось щось таке використовує?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » локальна мережа (проблеми)
Сторінка 1 з 6123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.