Пт, 22.09.2017, 18:20
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 4«1234
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » OГО! + локальна мережа (Проблема при підключенні до інтернету)
OГО! + локальна мережа
swetikccc Дата: Сб, 07.09.2013, 00:38 | Повідомлення № 46
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3859
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Цитата (osseruy)
Підкажіть будь-ласка як це зробити.

Проблем не буде.
volodschool2 Дата: Сб, 07.09.2013, 00:45 | Повідомлення № 47
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Проблема може бути в тому, що доведеться при кожному підключенні в NetSupport оновлювати список клієнтів, адже ІР компи отримують по DHCP кожного разу різні. Рекомендую прописати вручну, тоді NetSupport запам’ятає ІР кожного компа і не доведеться кожного разу оновлювати список.
osseruy Дата: Сб, 07.09.2013, 11:15 | Повідомлення № 48
Я тут недавно...
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Рейтинг: 14
Пробувавпрописувати IP вручну, але тоді пропадав інтернет.Прописував так: IP-адрес:10.10.10.Х,  Маска подсети:255.255.255.0, Основной шлюз:192.168.1.1, DNS-сервер:192.168.1.1.  Може потрібно було прописати IP 192.168.1.Х ?
novichok Дата: Сб, 07.09.2013, 11:36 | Повідомлення № 49
Прописаний назавжди
Повідомлень: 367
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата (osseruy)
Може потрібно було прописати IP 192.168.1.Х ?
да.192.168.1.1 это адрес роутера. поэтому всем компам назначаешь адреса 192.168.1.х с маской 255.255.255.0 и шлюзом 192.168.1.1 и днс 192.168.1.1
Для твоей схемы - 100% рабочий вариант


Відредаговано: novichok - Сб, 07.09.2013, 17:22
volodschool2 Дата: Сб, 07.09.2013, 15:17 | Повідомлення № 50
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Цитата (osseruy)
Пробувавпрописувати IP вручну, але тоді пропадав інтернет
Тут не треба угадувати, треба або знати ці ІР, або при автоматично отриманих ІР подивитися стан мережного підключення (кнопка "Подробности") і такі ж дані прописати потім вручну. Адреса 192.168.1.1 дійсно стандартна, але ж можуть бути варіанти. Так що краще подивитися ці "подробности" і виставити так, як воно само хоче.
swetikccc Дата: Сб, 07.09.2013, 20:42 | Повідомлення № 51
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3859
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Цитата (osseruy)
Пробувавпрописувати IP вручну, але тоді пропадав інтернет.Прописував так: IP-адрес:10.10.10.Х,  Маска подсети:255.255.255.0, Основной шлюз:192.168.1.1, DNS-сервер:192.168.1.1.  Може потрібно було прописати IP 192.168.1.Х ?

Потрібно було б ;)
Фактично ви зробили дві мережі.
В Вашому варіанті можливо допоміг би пункт
Configure the second IP Address and Subnet Mask for LAN interface
Step Дата: Сб, 07.09.2013, 22:15 | Повідомлення № 52
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Модель роутера не указана, но он скорее всего поддерживает резервирование IP адресов: каждому MAC-адресу прописать IP адрес (можно посмотреть в таблице клиентов DHCP), на компьютерах пользователей оставить автоматическое получение IP
... если ваш роутер поддерживает связывание ARP, то описанная выше операция как правило выполняется нажатием одной кнопки
mouse Дата: Пн, 09.09.2013, 15:28 | Повідомлення № 53
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
А може краще поставити сервер та й там вже розбиратись?
swetikccc Дата: Пн, 09.09.2013, 19:45 | Повідомлення № 54
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3859
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Цитата (mouse)
А може краще поставити сервер та й там вже розбиратись?

А що дасть сервер?
Ну можливо переключимо DHCP з роутера на сервер, ну і що?
В NetSupport повинна бути ідентифіка́ція по імені(облікових записах)
NetSupport це технологія кліент-сервер.
novichok Дата: Пн, 09.09.2013, 22:55 | Повідомлення № 55
Прописаний назавжди
Повідомлень: 367
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Дружише osseruy хоть чей-то совет тебе помог? а то с твоей стороны тишина, а мужики продолжают спорить по-тихому)))))
osseruy Дата: Пн, 09.09.2013, 23:47 | Повідомлення № 56
Я тут недавно...
Повідомлень: 37
Нагороди: 1
Рейтинг: 14
Дякую всім хто відгукнувся. Сьогодні змінив ip на 192.168.1.Х шлюз і днс на 192.168.1.1 все запрацювало так як потрібно.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » OГО! + локальна мережа (Проблема при підключенні до інтернету)
Сторінка 4 з 4«1234
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.