Нд, 17.12.2017, 16:02
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 4«1234»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » OГО! + локальна мережа (Проблема при підключенні до інтернету)
OГО! + локальна мережа
volodschool2 Дата: Чт, 27.01.2011, 11:02 | Повідомлення № 16
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1388
Нагороди: 12
Рейтинг: 297
Quote (offside)
В мене Калісто непамятаю який вроді 821

Поверніть його в Укртелеком (не будете платити 12 грн/місяць за оренду) і купіть щось пристойніше. Це дасть можливість перейти на більш швидкісний тарифний план. Зараз цього мопеда навіть немає в переліку рекомендованих на сайті Укртелекому. Перші моделі цього монстра, в котрому був логін/пароль наведений НІКОЛЯ, не вдається настроїти для роботи в режимі роутера. Пізніше випускались моделі з логін/паролем admin/admin і їх прошивка дозволяла після виконання хитромудрих танців з бубном перевести в режим роутера.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 27.01.2011, 16:53 | Повідомлення № 17
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (volodschool2)
не вдається настроїти для роботи в режимі роутера

Саме таий я й налаштував роутером як це зробити на попередні сторінці мануал, шпарить як німий сьодні тестував скажу відверто 9 метрів витягує зі свистом + вішав мережу на нього 9 ПК робить відмінно. Так що дозволю непогодитись з вами.
І по поводу того що після 16 метрів швидкість на D-linkові скаче схоже в деяких випадках це проблема самого модема а точніше напруги яка то підвищується то понижаєця і як факт підгорають контакти на планці порта в провайдера щас саме таку проблему розковирюю спробую перешити модем пару раз та поковиряюсьв обладнанні укртела тоді знатиму напевне в чому проблема. Лінія нідочого, її тестували. А так конект- дисконект кожді 5 х-8 хвилин. Ця проблема в сусідній школі. Опишу де собака закопана. ;)
volodschool2 Дата: Чт, 27.01.2011, 18:16 | Повідомлення № 18
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1388
Нагороди: 12
Рейтинг: 297
Та все я робив по подібній інструкції, WAN піднімається, а інтернету немає. Але це було давненько, модем придбали в школу новий з WiFi і все працює на ура. А щодо домашнього D-link 2600, то в ньому дійсно проблеми з блоком живлення. Мені принесли його в стані "коробка, яка пінгується". Побродив по форумах, порекомендували препарувати БЖ і перевірити кандьори. Один із них дійсно виявився вагітним. Не знайшов на 330 мФ і підставив на 470. Працює, дисконектів не бачу, але вище 17 Мбіт/с швидкості не бачив, може все-таки треба поставити "правильний" конденсатор для нормалізації напруги живлення.
Ось такі параметри лінії маю зараз:


Відредаговано: volodschool2 - Чт, 27.01.2011, 19:17
Bandalak Дата: Чт, 27.01.2011, 19:59 | Повідомлення № 19
Лідер форуму
Повідомлень: 5587
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Quote (TanaT)
Сталося диво!

Вітаю, Танечко!
Вкажіть своє точне місце розташування для статистики!
Думаю через 996 років і я дочекаюся такого дива!

Питання до знатоків IP мереж!
Чи можуть одночасно в одній локальній мережі працювати два сервери втикнуті в один світч (або сервер на компі та модем ОГО), наприклад:
192.168.1.1 та 192.168.0.1 або 192.168.2.1 та 192.168.0.1
????????????????????????????????????????????????

НІКОЛЯ Дата: Чт, 27.01.2011, 21:39 | Повідомлення № 20
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Bandalak)
192.168.1.1 та 192.168.0.1 або 192.168.2.1 та 192.168.0.1
????????????????????????????????????????????????

Можуть і 3 і 4 і 5 ;)
offside Дата: Чт, 27.01.2011, 22:31 | Повідомлення № 21
Тут живе...
Повідомлень: 134
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
Який модем ADSL рекомендуєте придбати?
Andrey123q Дата: Чт, 27.01.2011, 22:52 | Повідомлення № 22
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Bandalak)
192.168.1.1 та 192.168.0.1 або 192.168.2.1 та 192.168.0.1

Запросто, например, с маской подсети 255.255.0.0 (оно же /16) или же если прописаны маршруты из подсети в подсеть
Bandalak Дата: Чт, 27.01.2011, 23:30 | Повідомлення № 23
Лідер форуму
Повідомлень: 5587
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Andrey123q, На кожен сервер ставити свою маску?
Але мене цікавить такий варіант, щоб вся мережа бачилася повністю як одне ціле, але інтернет роздавався з кожного сервера окремо на деякі групи клієнтів.
swetikccc Дата: Чт, 27.01.2011, 23:49 | Повідомлення № 24
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3980
Нагороди: 28
Рейтинг: 380
Quote (Bandalak)
Andrey123q, На кожен сервер ставити свою маску?
Але мене цікавить такий варіант, щоб вся мережа бачилася повністю як одне ціле, але інтернет роздавався з кожного сервера окремо на деякі групи клієнтів.

Ну й пропишіть шлюзом відповідний сервер.
Ну а маску вам дали мережі яка складаеться приблизно з 256*256 компів

Додано (27.01.2011, 23:49)
---------------------------------------------

Quote (Bandalak)
Чи можуть одночасно в одній локальній мережі працювати два сервери втикнуті в один світч (або сервер на компі та модем ОГО),

До речі, це давно забута ідея і потрібно до неї вернутися, а то коли адміністрації потрібен нет то втикають сервер, хай буде напряму, а от нет по класам тільки через проксі.


Відредаговано: swetikccc - Чт, 27.01.2011, 23:50
SLKuty Дата: Пт, 28.01.2011, 00:35 | Повідомлення № 25
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Quote (TanaT)
Тепер все працює.

А NetSupport School працює?
а є можливість відключати будь-який комп'ютер від інтернету?
чи всі сидять в контактах весь час?

В мене хто виконав завдання той отримує інтернет.
все включається і виключається просто і швидко

Bandalak Дата: Пт, 28.01.2011, 14:34 | Повідомлення № 26
Лідер форуму
Повідомлень: 5587
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
НІКОЛЯ, Andrey123q, swetikccc,
Я сьогодні проводив експерименти.
Обидві мережі з'єднані в один Світч.
Спочатку зробив так:

Вийшла ситуація, що утворилося ніби дві різні мережі, котрі одна одну зовсім не бачать.
Тоді я переробив по іншому:


Тепер все почало працювати так як я хотів спочатку.
Всі комп'ютери обох класів видно в одній мережі, а інтернет роздається окремо!!!
Там і там є по 1 GPRS модему, правда ніхто за GPRS не платить вже!!!
Тому це я робив просто заради своєї самоосвіти, практичного застосування у нас напевно не буде, бо за власні гроші поповнювати рахунки не хочу!
НІКОЛЯ Дата: Пт, 28.01.2011, 17:38 | Повідомлення № 27
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (volodschool2)
Поверніть його в Укртелеком (не будете платити 12 грн/місяць за оренду) і купіть щось пристойніше. Це дасть можливість перейти на більш швидкісний тарифний план. Зараз цього мопеда навіть немає в переліку рекомендованих на сайті Укртелекому. Перші моделі цього монстра, в котрому був логін/пароль наведений НІКОЛЯ, не вдається настроїти для роботи в режимі роутера. Пізніше випускались моделі з логін/паролем admin/admin і їх прошивка дозволяла після виконання хитромудрих танців з бубном перевести в режим роутера.

Вибачайте за повторне цитування ради спортивного інтересу калісто 821+ притіг додому. Тарифний план УЛЬТРА 24 АЖ ШУРШИТЬ ПРАЦЮЄ ПРОСТО ПОТРІБНО ВИБРАТИ НОРМАЛЬНИЙ ПРОФІЛЬ В ПРОВАЙДЕРА ТОІСТЬ НАЙОПТИМАЛЬНІШИЙ. З ТЕЇ САМОЇ 24 ЇХ Є ДЕСЬ БЛИЗЬКО ДВОХ ДЕСЯТКІВ ОТАКІ ТО СПРАВИ.
volodschool2 Дата: Пт, 28.01.2011, 21:28 | Повідомлення № 28
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1388
Нагороди: 12
Рейтинг: 297
Виявляється, що я йшов зовсім іншим шляхом - підбирав модеми під свій профіль ;) . Підкажіть, як можна
Quote (НІКОЛЯ)
ВИБРАТИ НОРМАЛЬНИЙ ПРОФІЛЬ В ПРОВАЙДЕРА ТОІСТЬ НАЙОПТИМАЛЬНІШИЙ
, невже треба дзвонити в службу підтримки і просити виставляти мені по черзі всі можливі варіанти профілів? І на скільки букв вони мене пошлють?
Bandalak Дата: Пт, 28.01.2011, 22:13 | Повідомлення № 29
Лідер форуму
Повідомлень: 5587
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
volodschool2, на 3. ;)
НІКОЛЯ Дата: Пт, 28.01.2011, 23:34 | Повідомлення № 30
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (volodschool2)
Виявляється, що я йшов зовсім іншим шляхом - підбирав модеми під свій профіль . Підкажіть, як можна
Цитата (НІКОЛЯ )
ВИБРАТИ НОРМАЛЬНИЙ ПРОФІЛЬ В ПРОВАЙДЕРА ТОІСТЬ НАЙОПТИМАЛЬНІШИЙ
, невже треба дзвонити в службу підтримки і просити виставляти мені по черзі всі можливі варіанти профілів? І на скільки букв вони мене пошлють?

Вибачте це їх робота ;) апробація ультри якраз і значить підбор профіля користувача вам зтех підтрики після вашої заявки телефонує інженер і в онлайні проводите підбір профіля ультри я це робив двом десткам клієнтів тільки за останній місяць. Такщо ніхто нікуди нікого не пошле B) ;) А ви ж робили наоборот це всирівно що підбирати коня під підкови. ;)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » OГО! + локальна мережа (Проблема при підключенні до інтернету)
Сторінка 2 з 4«1234»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.