Пт, 22.09.2017, 18:27
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 41234»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » OГО! + локальна мережа (Проблема при підключенні до інтернету)
OГО! + локальна мережа
TanaT Дата: Пн, 24.01.2011, 20:13 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Повідомлень: 43
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
Сталося диво! Нашу гімназія підключили до ОГО! Але в мене виникла проблема з налаштуванням роздачі цього довгоочікуваного швидкісного дива по локальній мережі. Хто зіштовхувався з таким? Допоможіть, пліз!
Scorpion Дата: Пн, 24.01.2011, 20:55 | Повідомлення № 2
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Якщо я правильно зрозуміла )))), то це повинне допомогти
http://start.didan.org/setka.php АБО
http://otvety.google.ru/otvety/thread?tid=2c4e87b06607c702
Jokerz Дата: Пн, 24.01.2011, 21:31 | Повідомлення № 3
Хостер
Повідомлень: 1191
Нагороди: 4
Рейтинг: 97
вариантов может быть много, проще всего с ипользование прокси сервера. Можно установить на виндовс. Можно на никсах поднять.
Можно и другие варианты типа поднять маршрутизатор и прочее. Но для начала лучше построять все на прокси
НІКОЛЯ Дата: Пн, 24.01.2011, 21:32 | Повідомлення № 4
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Тетяно завтра вирішим вашу проблему ;) я вам перекину TeamViewer і все налаштую займе хвилин 20 ;) тільки з квіпу невипадайте вдень ;)
swetikccc Дата: Пн, 24.01.2011, 21:54 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3859
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Jokerz)
Но для начала лучше построять все на прокси

Для начала модем в свич и всё.
Айпи модема 100% 192,168,1,1, от виставить його як шлюз і ДНС на компах, а портім з часом все інше.
volodschool2 Дата: Пн, 24.01.2011, 23:13 | Повідомлення № 6
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Quote (TanaT)
Хто зіштовхувався з таким? Допоможіть, пліз!

Детальна інструкція http://volodschool2.org.ua/load/0-0-0-23-20
Andrey123q Дата: Вт, 25.01.2011, 00:01 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (volodschool2)
Для начала модем в свич и всё.

а еще лучше потом в тот же свич всунуть прокси и пускать инет через него :) .


Відредаговано: Andrey123q - Вт, 25.01.2011, 00:03
НІКОЛЯ Дата: Вт, 25.01.2011, 01:54 | Повідомлення № 8
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (volodschool2)
Детальна інструкція

В мене такий мопед як в описові жив у школі він бідняга витягує швидкість тільки до 9 Метрів далі стає на гальмо. ;) А я його сироту на ультру вшкварив 24 метри він і повис ;)
volodschool2 Дата: Вт, 25.01.2011, 11:03 | Повідомлення № 9
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Quote (НІКОЛЯ)
А я його сироту на ультру вшкварив 24 метри він і повис

Перепробував на ультрі штук 5 модемів. Найкраще тримає зв’язок D-Link 2600. Але більше 16/1 мбіт/с отримати не вдається - проблематична лінія.
НІКОЛЯ Дата: Вт, 25.01.2011, 13:20 | Повідомлення № 10
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Я по максимуму видирав на D-Link 2600 21мбіт/с поім починав нет стрибати, лінія невитримувала. Щас оптволокно, все літає ніяких проблем.
TanaT Дата: Ср, 26.01.2011, 18:45 | Повідомлення № 11
Я тут недавно...
Повідомлень: 43
Нагороди: 0
Рейтинг: 8
Дякую за поради.
Я підключила модем в свіч. Просто "згальмувала" і не виставила в ДНС айпі модема, а прописала лише як шлюз.
А на форумах начиталася таких жахів, як дві мережеві карти, от і побігла питати. Сильно хотілось все швидко зробити :)

Додано (26.01.2011, 17:45)
---------------------------------------------
Тепер все працює.

offside Дата: Ср, 26.01.2011, 23:54 | Повідомлення № 12
Тут живе...
Повідомлень: 127
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
Quote (НІКОЛЯ)
Я по максимуму видирав на D-Link 2600 21мбіт/с поім починав нет стрибати, лінія невитримувала. Щас оптволокно, все літає ніяких проблем.

А тариф який вибирали? В мене Калісто непамятаю який вроді 821

Укртелеком змінив тарифи що я тепер сам незнаю що там за тариф. На торенті вижимає 480 кілобайт.
Поставив сервак на ClearOS, тому що коли роздавав через свій комп нет на деяких компах переставали грузитися сторінки і мій дуже тормозив.
Модем давали в оренду з укртелекому. Може хтось знає як попасти в адмінку модему?

swetikccc Дата: Чт, 27.01.2011, 00:38 | Повідомлення № 13
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3859
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (offside)
Модем давали в оренду з укртелекому. Може хтось знає як попасти в адмінку модему?

Стандартно, два варіанти що я зустрічав
1 Пароль і логін admin
2 Пароль і логін root
НІКОЛЯ Дата: Чт, 27.01.2011, 01:03 | Повідомлення № 14
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (swetikccc)
Стандартно, два варіанти що я зустрічав
1 Пароль і логін admin
2 Пароль і логін root

Такий варіант з калікою 821+ невийде ось мануал як зайти і переналаштувати в роутер
А пароль з логом отакі Login: qe1dg7bm, у поле Password: qa6yo9km.
Прикріплення: _845.rar(212Kb)
swetikccc Дата: Чт, 27.01.2011, 01:11 | Повідомлення № 15
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3859
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
http://ipkiev.pp.net.ua/_ld/0/85_All_Manual_call.rar
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » OГО! + локальна мережа (Проблема при підключенні до інтернету)
Сторінка 1 з 41234»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.