Ср, 24.05.2017, 03:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 5 з 5«12345
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » Точки доступу WI-FI (Формат обговорення вільний.)
Точки доступу WI-FI
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 10.07.2010, 19:56 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3604
Нагороди: 17
Рейтинг: 187
В даній темі будемо вести мову про різні безпровідні точки доступу (Access Point), переваги та недоліки конкретних моделей, проблеми, що виникають в результаті їх експлуатації.

volodschool2 Дата: Чт, 18.08.2011, 10:37 | Повідомлення № 61
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1297
Нагороди: 12
Рейтинг: 242
Нічого нового там я не прочитав, на моє запитання там не відповідають. Повторюю, NanoStation 2 працює в режимі Station, якщо поставлена галочка Hide SSID на базовій станції (Bullet M2 HP) нанос працює, на ньому прописаний SSID базової станції та її MAC. Як тільки відключаю на базовій станції трансляцію SSID нанос втрачає зв’язок із станцією. Де поставити/зняти галочку, щоб нанос бачив базу?

Відредаговано: volodschool2 - Чт, 18.08.2011, 15:59
zivert Дата: Ср, 21.09.2016, 21:25 | Повідомлення № 62
Тут живе...
Повідомлень: 150
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Вийшла нова прошивка Nanostation2  чи буде вона працювати для 5210g переробленого в Nanostation ?
volodschool2 Дата: Ср, 21.09.2016, 23:50 | Повідомлення № 63
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1297
Нагороди: 12
Рейтинг: 242
Цитата zivert ()
Вийшла нова прошивка Nanostation2  чи буде вона працювати для 5210g переробленого в Nanostation ?
А чому б їй не працювати, адже у Вас уже не тплінк, а нс2. Але є одне "але". В модифікованій прошивці 4.0.2 правильно працюють лампочки-індикатори рівня сигналу, на оригінальній прошивці індикація буде не вірною. Також в модифікованій версії потужність випромінювання можна змінювати від 1 до 26 дбі, на оригіналі від 10 до 26. Та і що нового(важливого) є в 4.0.4?
zivert Дата: Чт, 22.09.2016, 19:21 | Повідомлення № 64
Тут живе...
Повідомлень: 150
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Чи обов'язково клієнта Wi-Fi мосту прошивати в Nanostation?
База в мене з  прошивкою Nanostation вже є.
То може не варто міняти оригінальну прошивку клієнта 5210 g?
Відстань між ними порядку 700 м, то може оригінального софту і вистачить? Чи буде великий процент втрати пакетів даних, якщо клієнт залишиться з прoшивкою TP-LINK 5210g?


Відредаговано: zivert - Чт, 22.09.2016, 19:25
volodschool2 Дата: Чт, 22.09.2016, 20:03 | Повідомлення № 65
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1297
Нагороди: 12
Рейтинг: 242
Не розумію, що Вас зупиняє? Інструмент для прошивки я Вам дав, перешита точка однозначно буде працювати краще від оригіналу. Перевірено.
Хоча, заради експерименту, спробуйте поганяти пару тплінк+насос певний час. Якщо все буде Ок, то і не перешивайте. Перше, що можете помітити, це спонтанне "відвалювання" клієнтської точки від бази, лікується тільки перезавантаженням. Але цей артефакт властивий тплінку тільки в защумленому ефірі на частоті 2,4 ГГц, нанос (tpstation) все це терпить та ще й в ньому є можливість перейти на нестандартні частоти.
 От коли потім перешиєте, спробуйте, хоча б суб'єктивно, порівняти результати і це буде відповідь на запитання з попереднього посту.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » Точки доступу WI-FI (Формат обговорення вільний.)
Сторінка 5 з 5«12345
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.