Вт, 19.09.2017, 18:10
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 5«12345»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » Точки доступу WI-FI (Формат обговорення вільний.)
Точки доступу WI-FI
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 10.07.2010, 19:56 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
В даній темі будемо вести мову про різні безпровідні точки доступу (Access Point), переваги та недоліки конкретних моделей, проблеми, що виникають в результаті їх експлуатації.

volodschool2 Дата: Нд, 03.07.2011, 19:40 | Повідомлення № 46
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Перемикач SSID/MAC of AP краще поставити в MAC of AP, бо в мережі можуть бути ТД, включені в режимі повторювача і відповідно вони також будуть мати SSID аналогічний з базовою станцією. Звичайно, МАС необхідно прописати базової станції. ІР-адреси Вашої ТД і комп'ютера а також GATEWAY має дати провайдер.
balamut_13 Дата: Нд, 03.07.2011, 22:22 | Повідомлення № 47
Часто заходить...
Повідомлень: 87
Нагороди: 1
Рейтинг: 15
Ковальчук_Олександр, volodschool2, щиро дякую за допомогу!!! :o :o :o
НІКОЛЯ Дата: Нд, 03.07.2011, 22:22 | Повідомлення № 48
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Брєд сивої кобили ! Перепрошую. Первічна загрузка термінальний варіант все грузиця з сервака по ЗАШАРЕННІ WI-FI мережі що і вкатано в первічну загрузку вторічна загрузка через нет біос якщо, при перезапуску шлях 1 неіснує з фізичного HD кожного ПК де сугубо ліцензія + офіс і все, не можуть же вам виставити претензію що ви більш нічого невикористовуєте з ПЗ крім офісу це вже не їх справа. Програвка ОФЕР перекатана в ручну з підтримкою РОР 3 попросту при отриманні листа або смс з мобільного вимикає сервак терміналу а а всі інші компи отримують команду на перезавантаження а так як первічного шляху завантаження неіснує то завантаження йде з фізичного диска кождого ПК де аж нічого немає тому що терміналка вона і в Африці терміналка ;) Довиду думку до кінця ;) Цікаво як можна знайти те що вимкнено і точки зєднання зашарені, Тобіш без знання SSIDA це повні танки B)
Хіба що перевіряючі будуть використовувати багатгоканальний неменше 46 каналів детектор поля який коштує в середньому від 45 тис гривень B) + Користуватись ним зможе далеко не кожен ;) Але доведется школу очистити повністтю від дітей та викладачів тобіш від мобільних пристроїв а це повний нонсенс які б корочки небули директор просто пошле таку перевірку. Подібними цяцьками я давно граюсь так що повірьте знаю про що кажу ;) Ось примітивний приклад такого детектора для простих потреб http://unit.in.ua/weapon.php?pkey=PROTECT-1207i для пошуку WI-FI та іншого обладнання але якщо в цей момент включено прилад такий як подавлювач поля B) примітивний приклад такого обладнання тут http://www.jammer.su/pmk20-podavitel-wifi-bluetooth-gsm-3g.html і тоді тільки залишається спостерігати як пару лобів пробують найти чорну кішку в кімнаті якої там немаєж. B)
nelohotron Дата: Нд, 03.07.2011, 22:22 | Повідомлення № 49
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Як у вас все гладко, як в кіно.

Quote (НІКОЛЯ)
Первічна загрузка

це ви про PXE?

Quote (НІКОЛЯ)
Цікаво як можна знайти те що вимкнено і точки зєднання зашарені, Тобіш без знання SSIDA це повні танки

щоб використовувати WI-FI в школі потрібно ліцензію, без дозволу це теж саме що віндовс без ліцензії. З власного досвіду:
придбали ми з сусідом пару WA5210g, одну поставили в центрі у знайомого на п'ятиповерхівку, інша у мене на даху (відстань по карті 1,6-1,8км).
Все було добре, поки не приїхали з рейдом дядьки на рено кенго з "вусиками", спочатку усне попередження. Потім говорили, що якщо через 3 дня не знімем напишуть в міліцію, і якщо ми навіть після їх попередження не знімемо то конфіскують. Причина в великій потужності точки.
До-речі в даний момент я й працюю вдома через ці точки. Не один я, їх уже 4, відстань менша, потужність виставлена майже мінімальна ;)


моя криша <_< .

Quote (НІКОЛЯ)
Тобіш без знання SSIDA це повні танки

SSID Broadcast ми звісно вимкнули, але навіть звичайний ноут бачить мережу по МАК адресу. Чи ви щось знаєте чого я не знаю?
А те що вона шифрована. так різниці ніякої. У нас ВПА шифрування було ввімкнуто.
Та й кошти на ВайФай обладнання не випросиш. Я прошу свіч на 5 портів, і 150м витухи, щоб в бібліотеку провести інет. Так уже рік морозяться.

Ще одне, всі комп'ютери є в інвентарній книзі, так що ви самі сервер їм і покажете, і що тоді. Добре якщо прийдуть лоби, то скажемо на ремонті, а якщо ні...

ЗІ. Цей діалог вже вийшов за рамки теми, і більш схожий на спір.
Давайте по суті, красиво говорити вміють всі, а от коли перевірка приходить то навіть коли знаєш що нічого не порушив все одно відчуваєш себе винним.
Прикріплення: 1953288.jpg(99Kb)


Відредаговано: nelohotron - Вт, 09.08.2011, 16:49
НІКОЛЯ Дата: Нд, 03.07.2011, 22:22 | Повідомлення № 50
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (nelohotron)
Цей діалог вже вийшов за рамки теми, і більш схожий на спір.

Ні каплі, нормальна дискусія ;)
Знову по порядку ;)
Quote (nelohotron)
це ви про PXE?

Про нього самого.
Quote (nelohotron)
щоб використовувати WI-FI в школі потрібно ліцензію, без дозволу це теж саме що віндовс без ліцензії

Незгоден! На шо ліцензію? Якщо точка роздачі перевищує 6 ДБІ АБО МАЄ ЗОВНІШНЮ АНТЕНУ ТОДІ ТАК а так непотрібно в прикріпленні закони та стандарти з дозволами WI - FI. ДИВИМОСЬ ;)


Quote (nelohotron)
Все було добре, поки не приїхали з рейдом дядьки на рено кенго з "вусиками", спочатку усне попередження. Потім говорили, що якщо через 3 дня не знімем напишуть в міліцію, і якщо ми навіть після їх попередження не знімемо то конфіскують. Причина в великій потужності точки.

Пошліть їх хай пишуть хоть Лукашенкові B) пристрій встановлено не в приміщенні це раз приватна власність два, зовнішня антена невикористовується ,точка сертифікованна для використання на тереторії України. Щоб довести що ви займаєтесь провайдерством вас потрібно спіймати при передачі коштів вам за послуги з понятими та іншим коротче це абсурд, На дибільні запитання а що ж це тоді як не провайдерство можите відповідати що з друзями в контру валитесь по локалкі. Знову ж доказати що нетак неможливо ;)
Потужність точки виміряти вони теж не в змозі як доказ бо щоб предявити доказ заміру їм самим потрібно предоставити сертифчікацію на вимірювальний пристрій та кучу іншого. Одним словом можите сказати хай поцілують тата в коліщата B)

Quote (nelohotron)
Давайте по суті, красиво говорити вміють всі, а от коли перевірка приходить то навіть коли знаєш що нічого не порушив все одно відчуваєш себе винним

Ну і по суті; Люблю такі перевірки стимул до нових збочень з мережею та іншим, та й в задоволенні відмовити собі неможу позаганятись з перевіряючих, як я й говорив шкода що 2 роки неприїзжають. http://wi-fi.ua/Zakony_i_Wi-Fi/ та тут http://www.ucrf.gov.ua/uk/doc/laws/

Перепршую забув. Якщо увжно прочитати що пишется в законі то нідіхто вам неможе заборонити користуватись вашою точкою хоть і 27 ДБІ тому що зовнішньої анТени НЕМАЄ ПІДЄДНАНОЇ ДО ТР -ЛІНКА .
Прикріплення: _WI.rar(14Kb)
nelohotron Дата: Нд, 03.07.2011, 22:22 | Повідомлення № 51
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (НІКОЛЯ)
Незгоден! На шо ліцензію? Якщо точка роздачі перевищує 6 ДБІ АБО МАЄ ЗОВНІШНЮ АНТЕНУ ТОДІ ТА

в тім то й річ що у нас підсилення перевищує 6 дБі, їх у нас 12 ;) , та й міліВат побільше буде.
Quote (НІКОЛЯ)
пристрій встановлено не в приміщенні це раз приватна власність два, зовнішня антена невикористовується

А причому приміщення, ми радіоканал використовуємо і все. Будь яка точка має випромінювач сигналу (антена), і вона має свій коефіцієнт підсилення, який в моєму випадку складає 12 дБі. Спориться з ними ми не хотіли, бо були не впевнені в своїх силах і знаннях законодавства, от якщо б Ви погодились захищати наші права на суді, тоді інша справа ;)
serbor Дата: Нд, 03.07.2011, 22:22 | Повідомлення № 52
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Quote (nelohotron)
моя криша

Так это же обычная телевизионная антенна?
nelohotron Дата: Нд, 03.07.2011, 22:23 | Повідомлення № 53
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Домовились з іншою людиною. яка проживає набагато ближче, та й інтернет у неї до 12 мегабіт/с, проти одного які були раніш. В настройках виставили слабший сигнал і все.
НІКОЛЯ Дата: Нд, 03.07.2011, 22:23 | Повідомлення № 54
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (nelohotron)
от якщо б Ви погодились захищати наші права на суді, тоді інша справа

Можу позичити нашого юриста він на цьому зуби зїв B) Ще й бабла заробите ;) 7 років займаюсь провайдерством було все вже. Здивувть чимось новим наврят чи вийде в кого. Так що скажіть що якщо будуть писати то хай пишуть великими літерами в міліцію і з примітками бо деякі там навідь незнають таких слів як точка доступу та інше B)
nelohotron Дата: Нд, 03.07.2011, 22:23 | Повідомлення № 55
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (serbor)
Так это же обычная телевизионная антенна?

вибачте за якість фото, фотав телефоном, там під тел. антеной висить вайфай універсальна точка доступу WA5210G.
Прикріплення: 9671938.jpg(20Kb)


Відредаговано: nelohotron - Вт, 09.08.2011, 23:49
НІКОЛЯ Дата: Нд, 03.07.2011, 22:23 | Повідомлення № 56
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (nelohotron)
А те що вона шифрована. так різниці ніякої. У нас ВПА шифрування було ввімкнуто.

Вибачаюсь ще раз ;) Непобачив ;) Алет зашифрована і зашарена це зовсім дві різні речі. Виставляєте тип мережі не відкрита OPEN а SHARING без знання SSID спробуйте знайти мережу з ноута або іншого пристрою ;) І шиврування тільки ВЕП підтримуєця в 10 Лінках в режимі ВДС моста а після перешивки і WPA 2 SHARING/ Отакі то пироги ;)
Видно лінка номально в самого 8 в кругову вгасяно ;) і нічого правда дицеметрова антена пару каналів показує кумедно можна візуально зрозуміти чого інтернет називається широкосмуговим видно прям на екрані смуги B)
nelohotron Дата: Нд, 03.07.2011, 22:23 | Повідомлення № 57
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (GarryPotter)
...

дякую за змістовну відповідь

Додано (09.08.2011, 22:59)
---------------------------------------------

Quote (НІКОЛЯ)
Виставляєте тип мережі не відкрита OPEN а SHARING без знання SSID спробуйте знайти мережу


Quote (nelohotron)
SSID Broadcast ми звісно вимкнули


<_<
НІКОЛЯ Дата: Нд, 03.07.2011, 22:23 | Повідомлення № 58
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
no comment. При чому тут SSID Broadcast. Ладно на цьому зупинимось поки ;)
volodschool2 Дата: Ср, 17.08.2011, 21:30 | Повідомлення № 59
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Як примусити NanoStation2 підключатись до базової станції, на котрій вимкнено SSID Broadcast? Д-лінки та Тп-лінки підключаються на ура, а нанос - сліпий.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 18.08.2011, 08:42 | Повідомлення № 60
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (volodschool2)
Як примусити NanoStation2 підключатись до базової станції, на котрій вимкнено SSID Broadcast? Д-лінки та Тп-лінки підключаються на ура, а нанос - сліпий.

http://asp24.com.ua/advice....-tochka

Сьогодні замовив http://asp24.com.ua/besprov....h-power так потестить поковиряти що за звірина, схоже на непогану реалізацію ПЗ мониторингу та адміністрування. Схожі використовую пару але хочеться щось новішого. ;)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.4 Мережеве обладнання » Точки доступу WI-FI (Формат обговорення вільний.)
Сторінка 4 з 5«12345»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.