Сб, 19.05.2012, 08:17
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Сторінка 4 з 4«1234
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ХІ: ОБМІН ТВОРЧИМИ НАДБАННЯМИ (АРХІВ КОРИСНОГО МАТЕРІАЛУ) » 11.1 Обмін творчими надбаннями » Матеріал для молодшої школи (1-4 класи) (Плани-конспекти, розробки уроків, робочі зошити для 1-4 кл.)
Матеріал для молодшої школи (1-4 класи)
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 23.02.2008, 03:56 | Повідомлення № 1
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
В цю тему заливайте корисний матеріал для початкової школи.

В нижче поданому архіві такий корисний матеріал:

1. Плани-конспекти уроків для 2-4 класів.
2. Цікаві задачі та завдання для 2-4 класів.
3. Ребуси, загадки для малюків.
4. Робочі зошити для 2, 3 класів.

завантажити (4.7 Мб)

Пароль на архів: http://informatics.at.ua

[color=green]Додано (23.02.2008, 03:56)
---------------------------------------------
Ще кілька уроків для молодших школяриків:
http://school-viytivka.pp.net.ua/Private/Molodshiklasy.rar (113 Кб)
nopi2011 Дата: Пт, 02.12.2011, 15:50 | Повідомлення № 46
Новий користувач
Група: користувачі
Нагороди: 0
Розробки уроків з інформатики (практикум) для учнів молодших класів

http://turbobit.net/bpos86waaf0p.html

NataliSSNA Дата: Вт, 03.01.2012, 12:53 | Повідомлення № 47
Новий користувач
Група: користувачі
Нагороди: 0
Ковальчук_Олександр,
Quote (Ковальчук_Олександр)
Мультимедійний посібник з курсу "Я і Україна" (природознавство). Сонячна система.
У вигляді презентації
Завантажити:

Дуже прикро, що адміністатор форуму нехтує авторськими правами.
Вже не вперше зустрічаюсь з хамством - коли з моєї (або іншої особи) презентації видаляють слайд з прізвищем і публікують як своє.
Не мені Вам розповідати, Олександре, що хоча б посилання Ви б мали додати.
Я з радістю ділюсь своїми 70 презентаціями - мультимедійним супроводом до всього курсу "Я і Україна" (природознавство) 3, і 4 клас, тестами, додатковим дидактичним матеріалом, електронним зошитом "Рослини" для 2 класу.
Радію, коли вчителі використовують, дякують...

http://nataliszoh12.blogspot.com/p/blog-page_21.html - Мультимедійний посібник з курсу "Я і Україна" (природознавство).
https://sites.google.com/site....j-zosit - Електронни зошит "Рослини", 2 клас.

Яке відношення курс Я і Україна має до інформатики?
Як можна створити сторінку, де пропонувати виставляти для публікації ВСЕ, що створено для початкової школи без категорій, рубрик попредметно?
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 03.01.2012, 15:34 | Повідомлення № 48
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
Зверніть увагу на дату публікації повідомлення. Я не збираюсь перед Вами виправдовуватись, але коли в нас ще був приватний форум, дану презентацію мені надіслав хтось із користувачів, при цьому він не просив розміщувати прізвище автора. Я ж не видав її за свою. Але оскільки від Вас поступила претензія, то я видалю посилання з свого повідомлення.
Між іншим, вказати прізвище автора на титульному слайді презентації не означає підтвердити її авторство.
Ktara Дата: Вт, 03.01.2012, 16:03 | Повідомлення № 49
Перспективна вчителька
Група: Модератори
Нагороди: 22
NataliSSNA, уважно почитайте форум, є відповідні гілки для розміщення матеріалу. В рамках гілки створюються відповідні теми. Для створеня теми участь адмінів не потрібна :) Щодо матеріалу, часто надсилається матеріал, який є в мережі, і там авторство не зазначено.
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 03.01.2012, 16:29 | Повідомлення № 50
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
Нагороди: 5
Quote (Ковальчук_Олександр)
Між іншим, вказати прізвище автора на титульному слайді презентації не означає підтвердити її авторство.

А як тоді зазначити авторство презентації? Той, хто, відкривши презентацію, вилучає вказане там ім'я автора і пише власне, однозначно порушує авторське право. Навіть якщо він не перший у цьому ланцюжку і видалив ім'я попереднього пірата.
Ktara Дата: Вт, 03.01.2012, 19:47 | Повідомлення № 51
Перспективна вчителька
Група: Модератори
Нагороди: 22
Пилипчук_О_П, а нам то как узнать первый этот человек или нет? Это уже на совести того, кто нарушил. Как писалось на одном из сайтов - если Вы не хотите, чтобы Вашими материалами воспользовались - не публикуйте их в Интернете. Если Вы опубликовали - будьте готовы к тому, что вы их еще не раз увидите, но с другим авторством.
mouse Дата: Вт, 03.01.2012, 20:56 | Повідомлення № 52
Досвідчений учасник
Нагороди: 2
Лучшая защита: иметь свой сайт, размещать там свои материалы, как следствие, будет там дата публикации. Чем старше дата - тот и автор. Пока других вариантов нет. Можно перед этим публиковать в журнале и потом выкладывать. :)
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 03.01.2012, 20:59 | Повідомлення № 53
Досвідчений учасник
Quote (Ktara)
Как писалось на одном из сайтов

Це репліка тих, хто виправдовує піратство, а може навіть живе з нього. Я легко знайшов більш коректну репліку, яку пишуть, публікуючи сумнівні матеріали: "Если Вы считаете, что размещение файлов нарушает Ваши авторские либо смежные права, пожалуйста, сообщите нам - мы немедленно снимем спорные материалы с портала."

Відредаговано: Пилипчук_О_П - Вт, 03.01.2012, 21:01
mouse Дата: Вт, 03.01.2012, 21:03 | Повідомлення № 54
Досвідчений учасник
Нагороди: 2
Та ніхто його не виправдовує. Сам 11 років користуюсь піратською ОС і що?
Якщо б Ви сказали, що ми взяли матеріали, написали своє прізвище, видали їх, отримали зиск... а так давайте ще тут, між собою перегриземось.
Матеріали видалили, я б від імені Адмінів.... (не буду говорити, що, бо ці дії не обговорюються) та й замяли. Всі прекрасно розуміють про що мова.
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 03.01.2012, 21:58 | Повідомлення № 55
Досвідчений учасник
Про авторські права говорити треба. Та й ті, хто має досвід таких дискусій (зокрема й тут, на форумі), можуть легко втримати розмову в коректному руслі і не зірватись на флейм.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ХІ: ОБМІН ТВОРЧИМИ НАДБАННЯМИ (АРХІВ КОРИСНОГО МАТЕРІАЛУ) » 11.1 Обмін творчими надбаннями » Матеріал для молодшої школи (1-4 класи) (Плани-конспекти, розробки уроків, робочі зошити для 1-4 кл.)
Сторінка 4 з 4«1234
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz