Чт, 17.10.2019, 12:30
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 14 з 14
  • «
  • 1
  • 2
  • 12
  • 13
  • 14
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.9 Проблеми ліцензування ПЗ » Проблема з ліцензіями на ПЗ (Чи існує вирішення?)
Проблема з ліцензіями на ПЗ
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 03.03.2008, 00:44 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3711
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Говоримо про проблеми з ліцензіями на програмне забезпечення.


Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:55
volodschool2 Дата: Вт, 14.02.2017, 16:31 | Повідомлення № 196
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Цитата olyanka_p ()
Зареєструвалася, але при введенні номеру ліцензії та авторизаційного номера ліцензіата з'являється повідомлення:Даний дозвіл / ліцензія поєднання номер тимчасово недоступний

Спробуйте зайти на сайт через ІЕ, вони люблять свій недобраузер.


Відредаговано: volodschool2 - Вт, 14.02.2017, 16:32
Ktara Дата: Вт, 14.02.2017, 17:08 | Повідомлення № 197
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4151
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
Цитата volodschool2 ()
Спробуйте зайти на сайт через ІЕ, вони люблять свій недобраузер.
ну не знаю. в 10 работает значительно лучше :)
mul44 Дата: Вт, 14.02.2017, 19:37 | Повідомлення № 198
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1119
Нагороди: 4
Рейтинг: 48
потому что Edge, а не ослик)
olyanka_p Дата: Чт, 16.02.2017, 09:53 | Повідомлення № 199
Новий користувач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата volodschool2 ()
Спробуйте зайти на сайт через ІЕ, вони люблять свій недобраузер
Вибачте, що знову турбую. Зайшла через ІЕ і знову те саме повідомлення "Дана ліцензія/номер тимчасово недоступна".
Що ще можна зробити?
piktor Дата: Пн, 18.02.2019, 15:30 | Повідомлення № 200
Активний учасник
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
В 2015 році, до релізу Windows 10, приєднався до програми Insider Prewiew, за що отримав робочу цифрову ліцензію Win10 Pro.
В 2018 році оновлював залізо і прочитав на сайті МС, що якщо цифрова ліцензія прив'язана до акаунту, то ок, можна перенести на інше залізо.
Тим більше, що у оновленні вінди 2018 року з'явилася опція "Нещодавно змінилися компоненти цього пристрою", де можна вказати, що цей комп'ютер — це той старий.
Але я зробив одну дурницю — переніс SSD без перевстановлення вінди. Вона завелася на новій материнці, але поновлення активації не спрацювало. І після перевстановлення не спрацювало. Хоча в списку старий комп'ютер є.
Хтось стикався із таким?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.9 Проблеми ліцензування ПЗ » Проблема з ліцензіями на ПЗ (Чи існує вирішення?)
  • Сторінка 14 з 14
  • «
  • 1
  • 2
  • 12
  • 13
  • 14
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.