Чт, 21.02.2019, 16:25
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.08.2007, 02:45 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3703
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.



Відредаговано: НІКОЛЯ - Чт, 20.12.2012, 15:32
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 02.11.2010, 16:13 | Повідомлення № 1186
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3703
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Яка версія Каспера мається на увазі?
КІС 2010 нормально працює і обновляється. Після того, як ключ попадає в чорний список, можна без проблем встановити новий. Чи маєш на увазі, що з ключами сутужно?
Bandalak Дата: Вт, 02.11.2010, 16:37 | Повідомлення № 1187
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Я маю наувазі той прибамбас на попередній сторінці. Ключі надоїло шукати раз в 3-4 дні!
volodschool2 Дата: Вт, 02.11.2010, 18:29 | Повідомлення № 1188
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1511
Нагороди: 15
Рейтинг: 354
Quote (Bandalak)
Ключі надоїло шукати раз в 3-4 дні!

Та що там шукати, ось ТУТ китайські товариші кидають щоденно.
НІКОЛЯ Дата: Вт, 02.11.2010, 19:12 | Повідомлення № 1189
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
volodschool2 я вже посилав сюди по ключі просто прощолкали ;) http://informatic.org.ua/forum/108-22-71 повідомлення 1054 ;)
Bandalak Дата: Ср, 03.11.2010, 01:27 | Повідомлення № 1190
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Quote (volodschool2)
Та що там шукати, ось ТУТ китайські товариші кидають щоденно.

Quote (НІКОЛЯ)
volodschool2 я вже посилав сюди по ключі просто прощолкали http://informatic.org.ua/forum/108-22-71 повідомлення 1054

Це лиш тим і треба займатися, що ключі перебирати. :)
Juvik10 Дата: Пт, 19.11.2010, 15:12 | Повідомлення № 1191
Новий користувач
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Ми всі знаємо, що одним антивірусним ПЗ обійтися не можливо... Звичайно потрібно враховувати конфігурацію ПК свого класу і т.д. Багато і я спробував таких програм, на даний час користуюся Eset Nod 32 4.2.64.12. Кожен має власну думку, і я вже це багато разів вислуховував... Мене влаштовує. На цьому сайті http://portal.d-market.com.ua/nod32ke....32.html регулярно нові обновлення та й безліч інфи про даний антивірус.
НІКОЛЯ Дата: Сб, 20.11.2010, 00:08 | Повідомлення № 1192
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Juvik10)
безліч інфи про даний антивірус.

Ось теж куча інфи ;) http://depositfiles.com/files/55etyu9k5
pet Дата: Вт, 23.11.2010, 20:13 | Повідомлення № 1193
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
сьогодні попробував SecurityTaskManager- на перший погляд хороша програма, але немає в кармані 39ує ;)
може хто підкаже ліки або ще що підкаже?
хто працював з цією програмою?
piktor Дата: Вт, 23.11.2010, 21:38 | Повідомлення № 1194
Активний учасник
Повідомлень: 532
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
pet. подивіться на AnVir TaskManager http://www.anvir.net/
Такого-ж плану софтина, але автори не такі жадібні. Сам користувався, суттєвих скарг не маю.

Додано (23.11.2010, 21:38)
---------------------------------------------
Тільки варто зазначити, що програма із категорії "сам собі антивірус", тобто рішення не приймає, лише показує активність нових програм.

pet Дата: Вт, 23.11.2010, 22:11 | Повідомлення № 1195
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
щось схоже, але сторонні процеси вже "вбив" попередньою, тож про ефективність нічого не скажу ;)
swetikccc Дата: Ср, 24.11.2010, 08:11 | Повідомлення № 1196
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4148
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (pet)
може хто підкаже ліки або ще що підкаже?

http://softoboiplus.ru/load....-1-0-41


Відредаговано: swetikccc - Ср, 24.11.2010, 08:12
pet Дата: Пт, 26.11.2010, 18:14 | Повідомлення № 1197
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
piktor, swetikccc,

Додано (26.11.2010, 18:14)
---------------------------------------------
десь сидить якась зараза- пропадають іконки з трея...
процес через диспечера видно
Каспер і НОД не бачать, чистильщиком пройшов, темпоральні видалив- що то може бути?

piktor Дата: Пт, 26.11.2010, 19:03 | Повідомлення № 1198
Активний учасник
Повідомлень: 532
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
А в безпечному режимі той процес запускається?
Я, в такому випадку, пробую вантажитися з Hiren's boot CD, попередньо скачавши самий свіжий DrWeb CureIt.
pet Дата: Пт, 26.11.2010, 20:36 | Повідомлення № 1199
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
я мав на увазі що піктограма програмки з якою я працюю з трею пропада
наприклад - запущено модем київстаровський- в треї іконка повинна бути
вона інколи пропада, думаю що злетіла- запускаю-матюкається-"вже запущено")))
щоб закрити прогу заходжу в диспечер і "вбиваю" процес
piktor Дата: Пт, 26.11.2010, 21:21 | Повідомлення № 1200
Активний учасник
Повідомлень: 532
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Зрозуміло, бо я думав, що ви б'єте того гада, а він наново вилазить.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.