Сб, 20.04.2019, 18:10
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.08.2007, 02:45 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3704
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.



Відредаговано: НІКОЛЯ - Чт, 20.12.2012, 15:32
Roman255 Дата: Ср, 27.10.2010, 18:49 | Повідомлення № 1171
Тут живе...
Повідомлень: 122
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (Yana17)
На даний момент користуюсь avast !!!
і досить задоволена результатом
проте раніше був Kasperski...здається, більш надійніша антивірусна програма=) але великий недолік : ключі потрібно було міняти надто часто!

Я також використовую Avast 4.8 Professional, але зараз вони пропонують перейти на Avast 5.0. Як з цим ?
Andrey123q Дата: Ср, 27.10.2010, 19:34 | Повідомлення № 1172
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (sgrecords)
При оновленні з зеркала вимагає им"я і пароль. Як цього позбутись?

папка расшарена, доступ дан всем? если нет, то нужно прописать пользователя, который имеет права на папку (зеркало).
sgrecords Дата: Ср, 27.10.2010, 21:12 | Повідомлення № 1173
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Andrey123q, все розшарено. НІКОЛЯ, звичайно підкинути ключи - це ясно, але ж на локальному з папки оновлюється без проблем, оце цікаво. Колись на 4-ці перевіряв - та сама байда, а 3 поставив того шо особо не грузить машинки.
Andrey123q Дата: Ср, 27.10.2010, 21:23 | Повідомлення № 1174
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
в доменной сети к административному расшаренному ресурсу прописываю логин и пароль пользователя имеющему право доступа к нему.
НІКОЛЯ Дата: Ср, 27.10.2010, 21:55 | Повідомлення № 1175
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (sgrecords)
Andrey123q, все розшарено. НІКОЛЯ, звичайно підкинути ключи - це ясно, але ж на локальному з папки оновлюється без проблем, оце цікаво. Колись на 4-ці перевіряв - та сама байда, а 3 поставив того шо особо не грузить машинки.

Джейт стоїть я так зрозумів і все йде через проксі, так?
sgrecords Дата: Ср, 27.10.2010, 21:59 | Повідомлення № 1176
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Мережа без домена. ЮзерГейт стоїть, тільки що "все йде" ? Інтернет - так.
swetikccc Дата: Ср, 27.10.2010, 22:21 | Повідомлення № 1177
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4157
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Працювало в мене на тройці, була та ж проблема, вирішувалася досить просто, там є оновлення по HTTP от його і налаштуйте, тільки не забудбте поставити відповідні галочки і на сервері.
sgrecords Дата: Чт, 28.10.2010, 15:43 | Повідомлення № 1178
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Точно! Завтра подивлюсь. Дякую.

Додано (28.10.2010, 15:43)
---------------------------------------------
Я знову про своє... оновлення з локальної папки, тому http тут ні до чого. Може "Текущий пользователь" із вкладки "Локальная сеть" не було часу перевірить.

swetikccc Дата: Чт, 28.10.2010, 18:06 | Повідомлення № 1179
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4157
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (sgrecords)
Я знову про своє... оновлення з локальної папки, тому http тут ні до чого. Може "Текущий пользователь" із вкладки "Локальная сеть" не було часу перевірить.

Ви просто не додивились, у мене так працювало цілий рік і якраз трійка, а http це якби сервер на основному.
І потрібно там всього прописати адресу на клієнтах, а на основному поставити три чи дві галочки :)
Все налаштовуєте в самому антівірусі, нажвль пройшов час і я детально не можу все описати, але ж працювало і оновлювалося так більше 20 компів

Додано (28.10.2010, 18:06)
---------------------------------------------
А можливо виручить
ESET Remote Administrator 3.0 (beta


ESET Remote Administrator 3.0 консоль
ESET Remote Administrator 3.0 сервер
ESET Remote Administrator 3.0 руководство пользователя

http://depositfiles.com/ru/files/9tjn1ziwa
http://depositfiles.com/ru/files/zmzmjc7qk
http://depositfiles.com/ru/files/vmzea7r07

Відредаговано: swetikccc - Чт, 28.10.2010, 18:15
sgrecords Дата: Чт, 28.10.2010, 19:00 | Повідомлення № 1180
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Ще раз дякс. Налаштування на закладці "Зеркало" - чекбокс "Передавать файлы обновления с помощью внутреннего сервера HTTP".
Bandalak Дата: Сб, 30.10.2010, 11:03 | Повідомлення № 1181
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Quote (igor_)
2010 версия антивируса (возможно включая и pure) начиная от 25 августра 2010 года
содержит в каждом из апдейтов оргиниальный clldr.dll для удаления эксплоита, в связи
с этим в данном эксплоите применяется метод блокировки удаления. В свою очередь касперский
после апдейта выдает, что "обновлены не все компоненты" ибо к clldr.dll доступа нет, не
пугайтесь этого сообщения, всё что надо обновляется всеравно.

У мене верія 2010.Встановив все як у фільмі. При спробі обновити пише - "Ошибка проверки компонентов" і перестає оновлюватися.
Целиш у мене так, чи вже закрили цю дірку?

НІКОЛЯ Дата: Вт, 02.11.2010, 10:30 | Повідомлення № 1182
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Останнім часом поступило багато скарг користувачів про зараження вірусом - pchd. Вірь сам по собі прикольний, час від часу на екрані монітора зявляється полуодіта діваха і починає роздягатись ;) Буває з шестом буває й ні B)
Небуду описувать що і як, вірь нескладний можна сказать примітив. Має свій лоадер і sis.exe. Нижче в картинках наведено як його позбутись.
Навідь для тих хто незнає що таке реєстр і з чим його їдять. ;)










Бажаючим можу залити архів з даним витвором. Для експерементів. ;)
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 02.11.2010, 11:03 | Повідомлення № 1183
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3704
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Коля, це ти розписав для гуманітаріїв :)
НІКОЛЯ Дата: Вт, 02.11.2010, 12:10 | Повідомлення № 1184
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Саша, як це смішно незвучить, деякі з користувачів незнають навідь що таке реєстр і де він живе, такіх прикладів маса. От і довелось в найпростіші формі зробити мануал ;)
Bandalak Дата: Вт, 02.11.2010, 12:34 | Повідомлення № 1185
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Я так зрозумів, що з Кашпіровським вже покінчено і шара не проходить!!!
Швидко вони діру прикрили! B)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.