Вт, 13.11.2018, 04:27
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.08.2007, 02:45 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3683
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.



Відредаговано: НІКОЛЯ - Чт, 20.12.2012, 15:32
SERGEYs Дата: Сб, 28.08.2010, 14:27 | Повідомлення № 1051
Я тут недавно...
Повідомлень: 23
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Доброго дня.
А вмене така проблема. Є Windows Server 2003 R2, на ньому спромігся встановити Каспер 7, але резеттер для нього не працює в даній операційній системі. А каспер 2010 нормально працюватиме в даній ОС?
Допоможіть, будь-ласка.
НІКОЛЯ Дата: Сб, 28.08.2010, 21:32 | Повідомлення № 1052
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (SERGEYs)
на ньому спромігся встановити Каспер 7

А для чого резетер на цьому сайті ключі кожного дня нові ;) Якщо незнаєте китайського натисніть зверху ретрансліт хоча просто на сторінці натисніть ентер вам віідкриє список свіжих ключів ;) http://www.hack-home.net/
Quote (SERGEYs)
А каспер 2010 нормально працюватиме в даній ОС?

Нормально, перевірено.

Доречі чуть незабув ;) Перед переходом вирубіть кашпера бо буде бекать що фішингова силка. Їжу зрозуміло що на хакерські сайти кашпер гавкатиме як на потенційно небезпечне середовище.

Andrey123q Дата: Сб, 28.08.2010, 23:50 | Повідомлення № 1053
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Очередной раз столкнулся с одной и той же проблемой Eset Nod32. Иногда, при безобидных дествиях в проводнике, процесс антивируса забирает до 99% ЦП. Что дома полгода назад ставил и снес из-за этого, что на работе иногда вижу то же самое.
НІКОЛЯ Дата: Нд, 29.08.2010, 06:33 | Повідомлення № 1054
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Andrey123q)
Очередной раз столкнулся с одной и той же проблемой Eset Nod32. Иногда, при безобидных дествиях в проводнике, процесс антивируса забирает до 99% ЦП. Что дома полгода назад ставил и снес из-за этого, что на работе иногда вижу то же самое.

Давайте вгадаю з першого разу у вас на ПК не менше 3 Гв ОЗУ і віртуальеий дамп файлапідкачки неменше 5 Гв вгадав? ;)
Це не НОД грузив систему!
Маєте в наявності W32.Spybot.Worm а на себе тяне одіяло процес vchost який забирає 99% це значить що ваш комп не тільки ваш і більше всього що вас вшаряно вже до Botnet Проскануйте Кашпером даже тріалкой систему і будете приємно вражені.
Andrey123q Дата: Пн, 30.08.2010, 11:58 | Повідомлення № 1055
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Тьху тьху, но на моем кампе вирусов не было уже года 2-3. Кашпер работает стабильно, на инетовских страничках иногда блокирует разную гадость, а так стоит для красоты :) .
99% процентов забирает как раз процесс нода.
Чтоб не устанавливать ничего лишнего практикую Dr.Web CureIt

Додано (29.08.2010, 11:58)
---------------------------------------------
Хотя вот только что прогнал каспером, пару гадостей он нашел - брат накачал... ;)

Додано (30.08.2010, 11:58)
---------------------------------------------
НІКОЛЯ, вот даже скрин ради интереса:

Как вижу по нету проблема с процессом ekrn.exe распространенная, например: http://edwardkhoo.com/ekrn-exe-high-cpu-memory-usage/

Відредаговано: Andrey123q - Пн, 30.08.2010, 12:02
pet Дата: Вт, 31.08.2010, 21:39 | Повідомлення № 1056
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (НІКОЛЯ)
вшаряно вже до Botnet

Quote (Andrey123q)
Как вижу по нету проблема с процессом ekrn.exe распространенная, например: http://edwardkhoo.com/ekrn-exe-high-cpu-memory-usage/

щасливі люди- на англійській читають......
sahyc Дата: Пн, 06.09.2010, 22:11 | Повідомлення № 1057
Прописаний назавжди
Повідомлень: 278
Нагороди: 0
Рейтинг: 6
Допоможіть розв'язати проблему. На всіх компах установлений НОД 32, але на декількох обновлюється, а на інших по тих самих параметрах і таж сама версія НОД не обновлюється. Вінда ліцензійна ( міністерська поставка ПК 2003 р). Пробував ставити обновлення із дзеркала із центрального, так само не відбувається обновлення. Крім того ПК дуже довго завантажуться, приблизно 5 хв.( кофігурація ПК Celeron 1900, ОЗУ 128 Мб), хоча і при слабшій конфігурації ХР має завантажуватися набагато швидше. Звичайно дає навантаження локальна мережа та антивірус НОД, але не так сильно це б мало впливати на роботу ПК.
pet Дата: Пн, 06.09.2010, 22:27 | Повідомлення № 1058
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
sahyc, поки аву не зміниш -не буде обновлятись B)
mouse Дата: Пн, 06.09.2010, 22:38 | Повідомлення № 1059
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Засилля Енштейнів....
Аву треба точно змінити, а то ще Вінда захоче активуватися.. всяке може бути
pet Дата: Пн, 06.09.2010, 22:40 | Повідомлення № 1060
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (mouse)
Засилля Енштейнів....
B) B) B)
ми такі ;)
НІКОЛЯ Дата: Пн, 06.09.2010, 23:46 | Повідомлення № 1061
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Ключі по кашперу ;)
http://depositfiles.com/files/ujiyai64q
sergey Дата: Вт, 07.09.2010, 14:32 | Повідомлення № 1062
Знаток мови С
Повідомлень: 44
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
А що ви скажете з приводу українського Zillya? Для неприбуткових закладів - шкіл у тому числі обіцяють безкоштовне встановлення на всі компи... Надіслав заявку, чекаю відповідь.
Домашня версія працює нормально - для українців - безкоштовна.
Ktara Дата: Вт, 07.09.2010, 14:48 | Повідомлення № 1063
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4061
Нагороди: 38
Рейтинг: 351
sergey, про Зилля у нас уже писали и не раз. Не надо начинать снова все тоже самое :)
offside Дата: Вт, 07.09.2010, 19:36 | Повідомлення № 1064
Тут живе...
Повідомлень: 137
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
Зробив заявку поставив Zillya. А коли перевірив через деякий час Курелітом вірусів "немеряно". Скільки разів не ставив Zillya, ждав можливо кращим стане в нових версіях. Нічого путнього. Хоча сканер Зілля дуже добре реагує на віруси. А от монітор ну просто ніяк.
Рекомендую спробувати Avira AntiVir Premium Security Suite (краще скачати не російську версію, а на англійській мові. Там менше глюків бува. Працює краще з локальною мережею)
Ось посилання для отримання ключа по акції. Все законно. https://license.avira.com/en....kM1BNUn

Користуюсь давно таким способом.

Ставити неліцензійне ПЗ страшнувато. Був в нас випадок коли прийшли в одну школу в місті і склали протокол на вчителя про використання неліцензійного ПЗ. Точно не знаю платив він штраф чи ні.

sahyc Дата: Ср, 08.09.2010, 19:32 | Повідомлення № 1065
Прописаний назавжди
Повідомлень: 278
Нагороди: 0
Рейтинг: 6
Змінив!
Чекаю на відповідь!
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.