Сб, 26.11.2022, 14:29
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
kom_adm Дата: Сб, 18.08.2007, 02:45 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3767
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.



Відредаговано: НІКОЛЯ - Чт, 20.12.2012, 15:32
Yura_Shrol Дата: Пн, 10.03.2008, 13:29 | Повідомлення № 91
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 674
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Quote (Bandalak)
Касперського можна настроїти так, щоб сигнатури обновлювались та копіювались в папку на вчительському

Якщо встановити касперського з базами річної давнини, налаштувати для оновлення із збереженням в окрему папку та обновити? Чи будуть в такому випадку антивірусні бази (в папці) повними?
Чи краше при першому оновленні скачати з офіційного сайту архів з повними базами?
При повторному оновленні сигнатури в папочці теж оновлюються з додаванням нового, чи повністю замінюються?
Чи не тягне таке оновлення додаткового трафіку?
Sasyk Дата: Пн, 10.03.2008, 14:31 | Повідомлення № 92
знаток тестуючих систем
Повідомлень: 300
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Quote (Yura_Shrol)
Якщо встановити касперського з базами річної давнини, налаштувати для оновлення із збереженням в окрему папку та обновити? Чи будуть в такому випадку антивірусні бази (в папці) повними? Чи краше при першому оновленні скачати з офіційного сайту архів з повними базами? При повторному оновленні сигнатури в папочці теж оновлюються з додаванням нового, чи повністю замінюються? Чи не тягне таке оновлення додаткового трафіку?

Сигнатури потрібно оновлювати щотижня... я провтикав, збій був з касперським... то потім 2 дні бив віруси... ПК не міг працювати wacko
LAM85 Дата: Пн, 10.03.2008, 16:50 | Повідомлення № 93
Я тут недавно...
Повідомлень: 44
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
В мене стояв майже 2 роки NOD32, але перейшов на КАСПЕР роботою задоволений. Ключа достав через друзів обновлюється нормально, шукає такі віруси, які NOD не бачить. Є знайомі друзі хакери, які рекомендують саме Каспера 7.0. Звісно вибирі за ВАМИ
Yura_Shrol Дата: Пн, 10.03.2008, 18:34 | Повідомлення № 94
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 674
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Quote (LAM85)
Є знайомі друзі хакери, які рекомендують саме Каспера 7.0. Звісно вибирі за ВАМИ

В дома можу поставити Каспера 7. А от в школі, де стоять слабкі машини (128мб оперативки - інтегроване відео 32мб) мабудь будуть сильні тормози. А нод швидкий. Крім того хотілося б економити трафік на оновленнях і тому використовувати однаковий антивірус.
filnick Дата: Пн, 10.03.2008, 21:10 | Повідомлення № 95
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Quote (Yura_Shrol)
Крім того хотілося б економити трафік на оновленнях і тому використовувати однаковий антивірус.

Можна на учнівських користуватися НОД32, а на вчительському Касперським.
Spirit Дата: Вт, 11.03.2008, 19:21 | Повідомлення № 96
Сис.адмін
Повідомлень: 408
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (Yura_Shrol)
А от в школі, де стоять слабкі машини (128мб оперативки - інтегроване відео 32мб) мабудь будуть сильні тормози. А нод швидкий.

НОД - очень быстрый!
Каспер тормозит даже на 512 МБ операивки! sad

igor Дата: Ср, 12.03.2008, 08:01 | Повідомлення № 97
Новий користувач
Повідомлень: 10
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
AVG також добре працює, основне правильно налаштувати антивірусну і своєчасно оновлювати бази. А повної гарантії не яка антивіруска не дає. Тому періодично потрібно первіряти іншою антивірускою.
Yura_Shrol Дата: Чт, 13.03.2008, 12:03 | Повідомлення № 98
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 674
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Допоможіть!Встановив НОД32 2.7 на всі машини в класі. Оновив центральний з офіційного сайту, створив дзеркало, з якого оновив всі учнівські (учнівські встановлював з фіксом). Так після перезавантаження не запускається АМОН, на всіх машинах, хоча вручну можна запустити. З того ж таки дзеркала оновлював комп вдома, в сусіда - все працює.
Може справа в тому, що оновлював через локальну мережу, а може слабкуватий комп'ютер, а може конфліктує з якоюсь програмою (є підозра на NetSupportShool). Перед тим стояла авіра, але нормально видалилася.
timakkord Дата: Чт, 13.03.2008, 21:25 | Повідомлення № 99
Часто заходить...
Повідомлень: 98
Нагороди: 2
Рейтинг: 14
Дома стоїть Доктор Веб. При кожному підключенні до Інтернету база сигнатур оновлюється і на даний момент складає 318077 зразків вірусів.
Ліцензійний ключ беру у брата - він отримує журнал ДПК з ДВД диском. Брат користується Авастом.
У школі стояла Панда, але я поміняв також на Аваст.
У моїй практиці були випадки коли Касперський не справлявся то справився Веб, не справився Веб - справився Аваст. Усі три були з оновленими на той час базами.
Bandalak Дата: Пт, 14.03.2008, 09:43 | Повідомлення № 100
Лідер форуму
Повідомлень: 6399
Нагороди: 45
Рейтинг: 291
Quote (Yura_Shrol)
Якщо встановити касперського з базами річної давнини

Архівувати треба саме цю папку:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Update distribution
Перед оновленням поставити галочку "Обновляти у папку". У мене версія 6.0.2.621
Yura_Shrol Дата: Пт, 14.03.2008, 12:27 | Повідомлення № 101
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 674
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Quote (Yura_Shrol)
а може конфліктує з якоюсь програмою (є підозра на NetSupportShool)

Так і є. Видалив NetSupportShool і все запрацювало. Правда крім однієї машини (мабуть вб’ю на ній віндовс).
Bandalak Дата: Пт, 14.03.2008, 12:39 | Повідомлення № 102
Лідер форуму
Повідомлень: 6399
Нагороди: 45
Рейтинг: 291
Quote (Yura_Shrol)
Так і є. Видалив NetSupportShool

А я би видалив НОД і поставив Каспера!
Yura_Shrol Дата: Пт, 14.03.2008, 14:17 | Повідомлення № 103
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 674
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Quote (Bandalak)
А я би видалив НОД і поставив Каспера!

Пробував. Каспер 6 каже - дай 128 Мб оперативки і все. А в мене нема.
Bandalak Дата: Пт, 14.03.2008, 15:22 | Повідомлення № 104
Лідер форуму
Повідомлень: 6399
Нагороди: 45
Рейтинг: 291
Quote (Yura_Shrol)
Пробував. Каспер 6 каже - дай 128 Мб

Треба ставити 5 версію. І надокучливо просити поміняти компи на нові.
Yura_Shrol Дата: Пт, 14.03.2008, 22:48 | Повідомлення № 105
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 674
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Quote (Bandalak)
Треба ставити 5 версію.

Вона дуже тормознута, колись пробував. А при моїй оперативці то можна комп'ютера і не вмикати.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2022.