Нд, 27.05.2018, 02:14
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.08.2007, 03:45 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3657
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.



Відредаговано: НІКОЛЯ - Чт, 20.12.2012, 16:32
swetikccc Дата: Вт, 04.03.2008, 16:52 | Повідомлення № 76
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4073
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Користуюсь NOD32
Ключики і сам антівір беремо тут
http://portal.d-market.com.ua/
Ключики оновлюються кожен день.
Bandalak Дата: Вт, 04.03.2008, 17:01 | Повідомлення № 77
Лідер форуму
Повідомлень: 5851
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
У мене Касперський 6.021.
Тормоза лише при першій перевірці на віруси. 1 раз у житті компа!
Глюків нема і небуло!
На сервері у директора стоїть Nod32, постыйно обновлюэться.
Я 1 раз у тиждень перевiряю його сервер по мережi iз свого компа АVP. Щоразу находжу з десяток вірусів.
У мене Селерон 1.7 Ггц. 256 Мб. ОЗП і ніяких тормозів!

Може Ви КІС у себе неправильно настроїли?

ssh Дата: Вт, 04.03.2008, 18:28 | Повідомлення № 78
Проф. освоїв фото-від. монтаж
Повідомлень: 206
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Quote (Spirit)
Загрузка рабочего стола,
после ввода пароля . . . . . . . . . . 1 мин. . . . . . . . . . . . . 4 мин.

Quote (Spirit)
Лучше жить с 1 трояном и НОД 32, чем с такмими тормзами и без вирусов!

Quote (Bandalak)
У мене Касперський 6.021.
Тормоза лише при першій перевірці на віруси. 1 раз у житті компа!
Глюків нема і небуло!
На сервері у директора стоїть Nod32, постыйно обновлюэться.
Я 1 раз у тиждень перевiряю його сервер по мережi iз свого компа АVP. Щоразу находжу з десяток вірусів.
У мене Селерон 1.7 Ггц. 256 Мб. ОЗП і ніяких тормозів!
Може Ви КІС у себе неправильно настроїли?

У мене також ця версія стоїт на 2 компах (дома і на роботі). Машини правда потужніші. Дійсно перший раз потрібно почекати поки перевірить весь комп. Але там і є що перевіряти - це не 40 GB а 20 з лишнім раз більше. Ніяких глюків нема. Все працює стабільно. Так Касперский трохи заберає ресурси компа, але щоб робочий стіл грузився 4хв- це щось (він у мене менше 1 хвилини грузиться). Думаю, проблема не в антивірусі Касперського.
bgd Дата: Вт, 04.03.2008, 19:46 | Повідомлення № 79
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 513
Нагороди: 5
Рейтинг: 68
Як на мене в принципі не дуже вже й важливо який "Антивірус" Ви використовуєте. Важливіше - антивірусні бази. В свій час перепробував (люблю тестувати їх) різні антивіруси - Каспера, Панда, Веба, Антівір, Аваст, Нортона, і навіть українські UNA (проект здається вмер) і STOP. Мені подобався наш UNA, схожий на Каспера. В даний момент користуюся Касперським антивірусом і Касперським Інтернет сек'юріті 7.0. Дуже задоволений ним.
Spirit Дата: Вт, 04.03.2008, 23:26 | Повідомлення № 80
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Я при установке использовал базовые настройки. Т.е. ничего не перенастраивал. Так как это сделал бы обычный пользователь. Но с тормозами - абсолютно объективно, и с ошибками STOP не только у меня такое было, спросил еще у ребят, подтверждают.
bgd Дата: Ср, 05.03.2008, 18:35 | Повідомлення № 81
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 513
Нагороди: 5
Рейтинг: 68
На рахунок STOP абсолютно згоден. Глюки є. Але антивірусів без глюків не існує. Просто не кожен це помічає.
Spirit Дата: Пт, 07.03.2008, 00:50 | Повідомлення № 82
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (bgd)
Але антивірусів без глюків не існує.

Так вообще без глюков бывют, наверно только программы типа вывода строчки Hello, World! на экран smile
Но глюк с ошибками СТОП - это очень большой глючище, который несравним с мелкими.

Bandalak Дата: Пт, 07.03.2008, 15:00 | Повідомлення № 83
Лідер форуму
Повідомлень: 5851
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Quote (bgd)
На рахунок STOP абсолютно згоден. Глюки є. Але антивірусів без глюків не існує. Просто не кожен це помічає.

Дійсно, деякі версії Каспера глючні. Та що у мене не глючила жодного разу!
Перевірено на багатьох компах. Але правда інсталяція там не проста, треба думати які галочки ставити, а які ні!
Yura_Shrol Дата: Пт, 07.03.2008, 23:46 | Повідомлення № 84
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 612
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
Нод32 при обновлені завантажує по 9 Мб. Хоча після останнього оновлення пройшло менше тижня.
Як налаштувати Нод32 так, щоб оновлення менше важило, щоб завантажувалися тільки останні зміни. Чи таке оновлення із зеркал неможливе? Тоді звідки можна оновити? Чи потрібно шукати ключі щоб оновлювати з офіційних серверів?
Spirit Дата: Сб, 08.03.2008, 00:29 | Повідомлення № 85
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Лучше обновлять с официальных серверов. У меня лицензионный НОД32 и обновления по несколько десятков КБ
Bandalak Дата: Сб, 08.03.2008, 01:09 | Повідомлення № 86
Лідер форуму
Повідомлень: 5851
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Quote (Yura_Shrol)
Чи потрібно шукати ключі щоб оновлювати з офіційних серверів?

Ставте Касперського він обновляється не більше 800 кб у тиждень!
Yura_Shrol Дата: Сб, 08.03.2008, 20:51 | Повідомлення № 87
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 612
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
Quote (Spirit)
Лучше обновлять с официальных серверов. У меня лицензионный НОД32 и обновления по несколько десятков КБ

А в мене піратський. Де я візьму гроші на ліцензійний? А з офіційних серверів просить пароль.
Quote (Bandalak)
Ставте Касперського він обновляється не більше 800 кб у тиждень!

В мене стояв касперський 6. Цілком задовільняв. Оновлення дійсно маленьке. Тим більше можна жити на вічному тріалі. Але... Був свіженький касперський, полетів віндовс і прийшлось оновлювати з нуля. В ноді можна скористатись генератором оновлень і оновитися з нього. Крім того потрібно оновлювати учнівські машини. З нодом знову ж можна оновитися локально.
А взагалі треба подумати - чи 800кб в тиждень на 9 машин з касперським чи 9Мб на всі з нодом. Арифметика на користь каспера!??
ssh Дата: Сб, 08.03.2008, 23:54 | Повідомлення № 88
Проф. освоїв фото-від. монтаж
Повідомлень: 206
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Quote (Yura_Shrol)
В мене стояв касперський 6. Цілком задовільняв. Оновлення дійсно маленьке. Тим більше можна жити на вічному тріалі. Але... Був свіженький касперський, полетів віндовс і прийшлось оновлювати з нуля. В ноді можна скористатись генератором оновлень і оновитися з нього. Крім того потрібно оновлювати учнівські машини. З нодом знову ж можна оновитися локально.
А взагалі треба подумати - чи 800кб в тиждень на 9 машин з касперським чи 9Мб на всі з нодом. Арифметика на користь каспера!??

Касперського можна настроїти так, щоб сигнатури обновлювались та копіювались в папку на вчительському. А учнівські обновлювались з цієї папки. Правда таке можливо тільки в новішій версії Касперського - 6.021.


Відредаговано: ssh - Сб, 08.03.2008, 23:57
Bandalak Дата: Нд, 09.03.2008, 03:13 | Повідомлення № 89
Лідер форуму
Повідомлень: 5851
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Quote (Yura_Shrol)
Був свіженький касперський, полетів віндовс і прийшлось оновлювати з нуля.

Що не боятися ульоту системи - Користуйтесь резервним створенням образів дисків, наприклад Акронісом!

Quote (ssh)
Касперського можна настроїти так, щоб сигнатури обновлювались та копіювались в папку на вчительському

Так і треба робити! Длячого ганяти інтернет за одним і тим 10 раз?
Мені вчора вдалося поставити звичайного Каспера для ХР на Windows server 2003 !!!
Spirit Дата: Нд, 09.03.2008, 13:09 | Повідомлення № 90
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Yura_Shrol, а я считаю, что выбирать нужно не тот, который проще обновляется, а тот который лучше. Тем более что 800*9 = 7,2 МБ и разница в 2 МБ по сравнению НОД 32 не существенна.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.