Сб, 19.05.2012, 08:11
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Сторінка 5 з 109«1234567108109»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.08.2007, 02:45 | Повідомлення № 1
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.

Увага! Ви маєте унікальну можливість протестувати свій антивірус. Для цього завантажте архів, в якому 100 вірусів і протестуйте ваш антивірус. Нехай ваша симпатія до винищувачів вірусів будується не тільки на чистому фанатизмі. Розпакуйте даний архів і запустіть перевірку розпакованої папки.
Якщо ваша антивірусна програма не знищить всі файли з вірусами, ви просто знищите папку, в якій залишилиться кілька заражених файлів.
Посилання на архів: http://letitbit.net/downloa....ar.html
АРХІВ 7000 Вірусів свіжих для тесту можна скачати ТУТ УВАГА АРХІВ НЕЗАПАРОЛЕНО!
http://virusinfo.info - чудовий сайт, на якому ви знайдете інформацію про різні віруси та методи боротьби з ними, різноманітні антивірусні програми.
http://virusinfo.info/showthread.php?t=1235 - тут описані основні прийоми боротьби з вірусами. Раджу прочитати.

Перевірка онлайн таким добром як

Перевірити Антивірусом Касперського це тут
Перевірити DrWeb тут
Перевірити Avast тут
Перевірити VBA32 тутай
Перевірити UNA тутай

Перевірити комп’ютер на віруси Онлайн (потребує ввімкненого ActiveX в IE)

Перевірити BitDefender тут
Перевірити PC-cillin тут
Перевірити Symantec AntiVirus тутай

Ну а якщо хочеться геть порвати свого компа сканерами ласкаво просимо на ще один наш ресурс тут великий вибір що до сканування
АНТИЧАТ

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Rus2007 Дата: Ср, 27.02.2008, 10:34 | Повідомлення № 61
Я тут недавно...
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 0
Я користуюся Касперським (KIS 7) і на роботі і вдома і всім його рекомендую. На сервері стоїть НОД32 - так він пропускає віруси які успішно виловлює каспер на учнівських машинах. А з ключами - так інет великий - поритися можна і нарити ключів (або заплатити smile )

ADAware непогана програма - також часом нею користуюся.

На рахунок проблем - була одна цікава ситуація: Підхватив вірус, який маскується під майкрософтовську програму відправки звітів "какой-то матери" коли проходить якийсь збій в системі. Так цей вірус пробує зупинити 5 каспер - каспер возмущається і перегружається, щоб видалити вірус після перезагрузки. Все було б чудово, але в мене на всіх машинах стоїть програма Shadow User, яка після перезавантаження відновлює в початковий стан компа - і от ситуація - всі компи перегружаються без кінця, працювати звісно неможливо. smile Ось таке буває...

Відредаговано: Rus2007 - Ср, 27.02.2008, 10:41
Varkan Дата: Ср, 27.02.2008, 13:11 | Повідомлення № 62
Викладач ВУЗу
До речі про заплатити, в неті є дуже багато безкоштовних антивірусних сканерів які шукають віруси і діагностують їх. на крайній випадок може підійти.

Відредаговано: Varkan - Ср, 27.02.2008, 13:17
Yura_Shrol Дата: Ср, 27.02.2008, 22:17 | Повідомлення № 63
Знаток супутникового інету
Нагороди: 1
Обновив нод32 і він після касперського6 (з базами від 23.02.08) знайшов три різні трояни!!! Ось і робіть висновки.
Що цікаво, що генератор оновлень n32upgen також числиться інфікованим. Скачав декілька інших - результат той самий. Мабуть так має бути?!?
Spirit Дата: Ср, 27.02.2008, 23:44 | Повідомлення № 64
Сис.адмін
Група: Друзі форуму
Да... с антивирусами вообще весело... друг после друга находят вирусяки...
Касперский, что не говорите, а комп. тормозит.
NOD 32 - хорош и работает быстро, но частенько не всё находит.
Symantec Corp - тоже работает быстро, но менее дружелюбный интерфейс, а ловит хорошо, антивирусные базы аналогичны с Norton Antivirus
ssh Дата: Чт, 28.02.2008, 01:11 | Повідомлення № 65
Проф. освоїв фото-від. монтаж
Quote (Spirit)
Да... с антивирусами вообще весело... друг после друга находят вирусяки...
NOD 32 - хорош и работает быстро, но частенько не всё находит.
Symantec Corp - тоже работает быстро, но менее дружелюбный интерфейс, а ловит хорошо, антивирусные базы аналогичны с Norton Antivirus

У 2004 з класом отримав ліцензований drweb- не дуже сподобався.
У 2007 з іншим класом отримав Панду (ключів для активації досі не дали - у них проблеми з ліцензією на копіювання) - база слабенька. Дома користуюсь Касперським (7)- ніби не поганий , хоча дійсно роботу компа тормозить і через деякий час систему всеодно переустановлюю. Від прихильників NOD 32 чув, що він нічим не поступається Касперському і працює швидше.
З Symantec Corp зовсім не знайомий. Може дійсно є сенс використовувати 2 антивіруси одночасно.
Хто використовує Касперський і NOD 32 одночасно? Поділіться враженнями від іх співпраці.

Відредаговано: ssh - Чт, 28.02.2008, 01:13
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 28.02.2008, 02:01 | Повідомлення № 66
Адмін
Нагороди: 10
Quote (ssh)
Хто використовує Касперський і NOD 32 одночасно? Поділіться враженнями від іх співпраці.

А таке можливо? Конфліктувати не будуть?
Або ж затормозять комп остаточно. happy
Quote (Spirit)

Раніше в дома було 512 Мб RAM, то тормози замічав конкретно. Докупив ще 1 Гб і не тормозить зовсім.
Symantec Corp ставив один раз на своє горе, після цього поставив касперського, він мені кучу троянів понаходив.
Я касперський вважаю кращим. На даний момент стоять бази до Касперського 7.0.1.321 за 04.01.2008. Обновити не наважуюсь, бо після оновлення виникають деякі проблеми з ключом. Періодично друзі з рибалки доставляють нові бази, отаке в мене оновлення.
Rus2007 Дата: Чт, 28.02.2008, 02:09 | Повідомлення № 67
Я тут недавно...
Quote (Ковальчук_Олександр)
Я касперський вважаю кращим.

Я також

Quote (Ковальчук_Олександр)
На даний момент стоять бази до Касперського 7.0.1.321 за 04.01.2008. Обновити не наважуюсь, бо після оновлення заносить ключ до чорного списку.

А в мене автоматично - вже майже всі кючі в списку sad

Махновець_Ігор Дата: Пт, 29.02.2008, 01:03 | Повідомлення № 68
Адмін
Нагороди: 11
Quote (ssh)
Може дійсно є сенс використовувати 2 антивіруси одночасно.

З власного досвіду кажу вам такого не робіть, будуть серйозні проблеми, просто не може в одній барлозі вжитись два ведмеді
Varkan Дата: Пт, 29.02.2008, 13:37 | Повідомлення № 69
Викладач ВУЗу
різні антивірусні програмі на одній пк можуть конфліктувати, а можуть і ні.
в мене на попередній роботі на одній пк стояв касперський і нод і все нормально
Bandalak Дата: Пт, 29.02.2008, 16:40 | Повідомлення № 70
Модератор
Група: Модератори
Нагороди: 16
Я користуюся виключно Касперським 6.02.621 і тільки ним. Ключ придбав до 2010 року
Ловить усе, що інші пропускають. Я сам відправив у лабораторію Касперського декілька вірусів, яких натоді ще не було у базі, і вони були знайдені завдяки проактивному захисту AVP. Це, наприклад генератор кодів поповнення Київстар, від якого вінти Samsung вилітали геть, і ремонту вже не підлягали!
******************************************************************************************************************************

Відредаговано: Ковальчук_Олександр - Пт, 29.02.2008, 17:14
Spirit Дата: Пт, 29.02.2008, 21:46 | Повідомлення № 71
Сис.адмін
Ну я лично не рискнул бы поставить два антивируса... такие глюки могут начаться... когда они друг друга блокировать начнут...
Nicola Дата: Нд, 02.03.2008, 22:00 | Повідомлення № 72
Прописаний назавжди
Вже рік як використовую Aviru. Головне що безкоштовний і постійно оновлюється. Вроді поки що проблем не було.
Bandalak Дата: Пн, 03.03.2008, 09:15 | Повідомлення № 73
Модератор
Група: Модератори
Нагороди: 16
Quote (Nicola)
Вже рік як використовую Aviru.

Ґарантую, що після нього AVP знайде ще десяток вірусів!

Відредаговано: Bandalak - Пн, 03.03.2008, 09:15
Varkan Дата: Пн, 03.03.2008, 10:32 | Повідомлення № 74
Викладач ВУЗу
Quote (Bandalak)
Ґарантую, що після нього AVP знайде ще десяток вірусів!

а ви перевіряли на практиці?
чому настількі впевнені?

filnick Дата: Пн, 03.03.2008, 20:34 | Повідомлення № 75
Мудрий вчитель
Нагороди: 6
Quote (Spirit)
Ну я лично не рискнул бы поставить два антивируса... такие глюки могут начаться... когда они друг друга блокировать начнут...

Чиста правда! Перевірено на Касперському і НОД32. Прийшлося перставляти Віндовс
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Сторінка 5 з 109«1234567108109»
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz