Чт, 12.12.2019, 03:58
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.08.2007, 02:45 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3714
Нагороди: 18
Рейтинг: 212
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.



Відредаговано: НІКОЛЯ - Чт, 20.12.2012, 15:32
bgd Дата: Пн, 07.04.2008, 08:54 | Повідомлення № 166
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 526
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Взагалі і два і на три і більше антивірусів покладатись не можна. Де гарантія, що у Вас немає вірусів. А щодо Avast то він не тільки руткіти не ловить, але і віруси не дуже добре ловить. Якби він був такий добрий, він був би платний. Який би автор гарний програмний продукт роздавав безкоштовно, цікаво з якою метою??? Хіба що, спочатку в цілях агітації.
Як не кажіть навіщо ставити 2-3 і більше антивірусів, які працюють резидентно, навіть якщо машина дуже потужна. Як на мене один антивірус поставити резидентно, щоб працював.
Ще на крайній випадок можна поставити якийсь антитроян, типу Ad-Aware SE Personal.
Ну і ще один просто антивірус-сканер, типу утиліти Cureit від DrWeb, захотіли після основного антивірусу перевірили ним, оскільки буває, що якийсь вірус вибиває постійний (резидентний) захист основного антивіруса і він не хоче запускатись. В мене так було з Каспером і Нодом.
Тоді запустив Cureit, знайшо віруси - видалив. Тоді запустився Каспер і все.

Навіщо ставити 2 антивіруса. Сатвте один, але найкращий. Тобто Каспер.

Yura_Shrol Дата: Пн, 07.04.2008, 14:12 | Повідомлення № 167
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 657
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Результат тестування:
Аваст - 98 із 100 (краще касперського smile )
Авіра - 93 із 100 (так собі)
У всіх свіжі бази.
Щодо тормозів на слабких машинах. Практично однаково. Нод тормозить більше.
Оновлення -розмір і швидкість на однаковому рівні (попереднє оновлення 3 дні назад)
Так що на учнівських машинах ставлю Аваст.
patriot67 Дата: Чт, 10.04.2008, 15:39 | Повідомлення № 168
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Cureit від DrWeb не оновлюється постійно треба скачувати біля 9 мб, а avast чеський антивірус написаний укр.програмістами,версія home безкоштовна, profesional платна
випустивши такий антивірус фірма заробляє хорошу репутацію. яка їй пригодиться. це все менеджмент і маркетинг фірм

Додано (10.04.2008, 15:39)
---------------------------------------------
забув додати гуртом і батька легше бити це (я про антивіруси і віруси)

Yura_Shrol Дата: Пт, 11.04.2008, 11:24 | Повідомлення № 169
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 657
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Якщо перевіряти нормальним антивірусом (наприклад касперським) комп'ютери по мережі, то потрібно лише відкрити повний доступ до дисків, чи ще якісь додаткові налаштування, щоб ніякі папочки і файли (системні) не проскочили.
al-kov Дата: Пт, 11.04.2008, 15:44 | Повідомлення № 170
Часто заходить...
Повідомлень: 91
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Я користуюсь NOD32. Хто хоче спробувати його на своєму комп'ютері ось посилання
http://rapidshare.com/files/68595237/eav_nt32_enu.rar
Pentiume Дата: Пт, 11.04.2008, 15:44 | Повідомлення № 171
Тут живе...
Повідомлень: 197
Нагороди: 2
Рейтинг: 33
Кожен антивірус визначає свої віруси... А що б ви могли порадити щоб знищувати віруси у файлі Autorun.inf, також як знищити t.com angry
Spirit Дата: Сб, 12.04.2008, 23:02 | Повідомлення № 172
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (Pentiume)
А що б ви могли порадити щоб знищувати віруси у файлі Autorun.inf

NOD 32 и Касперский легко с этим справляются. Symantec - нет
LAM85 Дата: Нд, 13.04.2008, 00:07 | Повідомлення № 173
Я тут недавно...
Повідомлень: 44
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Сьогодні я тестував свого NOD32 версії 3.0.636.0 скачав архив http://rapidshare.com/files/19419002/100_vir.rar, при розпаковці NOD удалив всі віруси.
До цього стояв Аваст після того, як він пропустив пару вірусів, я вирішив провірити компютер на віруси НОДом після провірки нод виявив 202 заражені файли, після провірки НОДА, я провірив КАСПЕРСКИМ 7.0 який нічого незнайшов. Ось так.
Yura_Shrol Дата: Пн, 12.05.2008, 14:13 | Повідомлення № 174
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 657
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Потрібна допомога!
Встановив KIS7 і виникла наступна проблема. Перестав нормально працювати інтернет. При використанні супутникового каналу інтернет не працює. Потрібно відключати "Сетевой экран" тоді починає працювати. Або ж відключати проксі-сервер і працювати в прямому (GPRS) з'єднані тоді і з включеним "Сетевом экране" працює.
Що потрібно налаштувати в "Сетевой экран", щоб нормально працював інтернет через супутник, і не приходилося відключати "Сетевой экран".
bgd Дата: Вт, 13.05.2008, 14:44 | Повідомлення № 175
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 526
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Там здається проблема в ІР-адрсесі на скай карті. Касперський 7.0 думає, що відбувається автодозвон. І блокує з'єднання. І Інтернет не працює. Спробуйте в Сетевому екрані, на вкладці Зони додати свої налаштування скай-карти на Інтернет. Див. малюнок на вкладці.
Або, при виключеному постійному захисті Касперського під'єднатись до Інтернету через сопутник і включити постійний захист. Касперський повинен сам запропонувати вам налаштувати з'єднання. Створіть для нього правило. І все.
Прикріплення: 2405939.jpg(16.3 Kb)


Відредаговано: bgd - Вт, 13.05.2008, 14:45
Yura_Shrol Дата: Вт, 13.05.2008, 21:27 | Повідомлення № 176
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 657
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Питання з КІСом вирішив. В настройках сетевого екрану для глобакса створив правило - разрешить все. Все запрацювало.
Spirit Дата: Пт, 16.05.2008, 15:19 | Повідомлення № 177
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (Yura_Shrol)
В настройках сетевого екрану для глобакса створив правило - разрешить все

Вообще так делать плохо. Лучше разрешить конкретные порты или программы.

Yura_Shrol Дата: Пт, 16.05.2008, 21:12 | Повідомлення № 178
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 657
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
А можна детальніше, що дозволяти а що ні.
Newbie Дата: Сб, 17.05.2008, 11:53 | Повідомлення № 179
Хелпер
Повідомлень: 1414
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
мій хакірьонок зумів зайти по мережі з одного комп*ютера в класі (не адмін) на інший комп в режимі адміністратора, не знаючи пароля! програмка йому сканувала відкриті порти, і якщо на комп*ютері був відкритий нет (грузився сайт), в той момент на нього можна було зайти. як заліз в адміна не знаю, бо то в п*ятницю після уроків вже було, лінь розбиратись і вникати, але сам факт...
swetikccc Дата: Сб, 17.05.2008, 12:15 | Повідомлення № 180
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4162
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Ключі для нода
http://n************

swetikccc, давайте не будемо ризикувати з викладанням подібних речей на форумі.

Користуймося ліцензійним.

З найкращими побажаннями Ковальчук_Олександр.

Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.