Сб, 19.05.2012, 08:11
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Сторінка 109 з 109«12107108109
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Антивірусне програмне забезпечення
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.08.2007, 02:45 | Повідомлення № 1
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
Поділ досвідом про різні типи антивірусних програм та проблеми, які вам задавали віруси.

Увага! Ви маєте унікальну можливість протестувати свій антивірус. Для цього завантажте архів, в якому 100 вірусів і протестуйте ваш антивірус. Нехай ваша симпатія до винищувачів вірусів будується не тільки на чистому фанатизмі. Розпакуйте даний архів і запустіть перевірку розпакованої папки.
Якщо ваша антивірусна програма не знищить всі файли з вірусами, ви просто знищите папку, в якій залишилиться кілька заражених файлів.
Посилання на архів: http://letitbit.net/downloa....ar.html
АРХІВ 7000 Вірусів свіжих для тесту можна скачати ТУТ УВАГА АРХІВ НЕЗАПАРОЛЕНО!
http://virusinfo.info - чудовий сайт, на якому ви знайдете інформацію про різні віруси та методи боротьби з ними, різноманітні антивірусні програми.
http://virusinfo.info/showthread.php?t=1235 - тут описані основні прийоми боротьби з вірусами. Раджу прочитати.

Перевірка онлайн таким добром як

Перевірити Антивірусом Касперського це тут
Перевірити DrWeb тут
Перевірити Avast тут
Перевірити VBA32 тутай
Перевірити UNA тутай

Перевірити комп’ютер на віруси Онлайн (потребує ввімкненого ActiveX в IE)

Перевірити BitDefender тут
Перевірити PC-cillin тут
Перевірити Symantec AntiVirus тутай

Ну а якщо хочеться геть порвати свого компа сканерами ласкаво просимо на ще один наш ресурс тут великий вибір що до сканування
АНТИЧАТ

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
mudrak Дата: Вт, 31.01.2012, 19:44 | Повідомлення № 1621
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 0
Сьогодні після чергового оновлення баз NOD взяв і видалив програмку TNod Password&User Finder (нарешті, а то я дивувався як він її так довго терпить ;) ). Вніс все у список виключень, цікаво чи допоможе ... поки що мовчить.
volodschool2 Дата: Вт, 31.01.2012, 20:04 | Повідомлення № 1622
Наполегливий учасник
Нагороди: 6
Quote (mudrak)
видалив програмку TNod Password&User Finder

Він (NOD) це почав робити не сьогодні, я переглянув журнал - три дні тому нод видалив з дистрибутивів навіть інсталятор TNod Password&User Finder. Добре, що поряд лежав запаролений архів.
bgd Дата: Вт, 31.01.2012, 22:54 | Повідомлення № 1623
Досвідчений вчитель
Quote (Пилипчук_О_П)
У безплатному (не триальному!) AVG оновлюються як бази, так і програма. Наприклад, зараз у мене AVG Antivirus Free Edition 2012.

З безкоштовними вірно!
А з триальними не завжди так, просто певні програмні модулі, не вся програма з триальним ключем не оновлюється!!!
Quote (mudrak)
Сьогодні після чергового оновлення баз NOD взяв і видалив програмку TNod Password&User Finder (нарешті, а то я дивувався як він її так довго терпить ). Вніс все у список виключень, цікаво чи допоможе ... поки що мовчить.

Quote (volodschool2)
Він (NOD) це почав робити не сьогодні, я переглянув журнал - три дні тому нод видалив з дистрибутивів навіть інсталятор TNod Password&User Finder. Добре, що поряд лежав запаролений архів.

Поставте ESET NOD32 4.2.71.3. Business Edition з мого повідомлення №1389 з вічним пробним ключем і проблема з ключами і програмою TNod Password&User Finder зникне!!!
Можу вислати також вічний пробний ключ до ESET NOD32 3.0.669.0. Business Edition і саму програму!
Вічні пробні ключі підходять і до версій Eset Smart Security 3.0-4.2 !!!
НІКОЛЯ Дата: Вт, 31.01.2012, 23:02 | Повідомлення № 1624
Знавець вірусів
Група: Модератори
Нагороди: 14
Quote (bgd)
Поставте ESET NOD32 4.2.71.3. Business Edition з мого повідомлення №1389 з вічним пробним ключем і проблема з ключами і програмою TNod Password&User Finder зникне!!!
Можу вислати також вічний пробний ключ до ESET NOD32 3.0.669.0. Business Edition і саму програму!
Вічні пробні ключі підходять і до версій Eset Smart Security 3.0-4.2 !!!

Не переймайтесь ви так ;) файл tnod.exe відновлюєте з карантину попередньо вимкнувши захист і у виключення антивіруса вказуєте файл за адресою C:\Program Files\TNod User & Password Finder\TNODUP.exe . Навіщо так заморочуватись по дрібницях.
volodschool2 Дата: Ср, 01.02.2012, 00:19 | Повідомлення № 1625
Наполегливий учасник
Нагороди: 6
Та ніяких заморочок, просто дивує, чому це нодівці так довго не реагували на цю програмуліну :$
mouse Дата: Ср, 01.02.2012, 12:29 | Повідомлення № 1626
Досвідчений учасник
Група: Друзі форуму
Нагороди: 2
Ось і я поставив за порадою bgd, собі такого тріального нода. Працює.
fedot Дата: Чт, 02.02.2012, 12:46 | Повідомлення № 1627
Новий користувач
Група: користувачі
доброго дня. допоможіть розібратися з патчем каспер солюшн 7. Мій в архіві під паролями неможу скопіювати його в папку до каспера. Або дайте ссилку де його можна скачати без паролей.
Roman255 Дата: Чт, 09.02.2012, 19:37 | Повідомлення № 1628
Часто заходить...
Група: Кандидати в VIP
Хочу поставити на учнівські комп’ютери якусь легшу антивіруску. В даній гілці по-моєму радили Comodo. Оперативки - 448 Мб. Порадьте.
bgd Дата: Чт, 09.02.2012, 21:50 | Повідомлення № 1629
Досвідчений вчитель
Quote (Roman255)
Хочу поставити на учнівські комп’ютери якусь легшу антивіруску. В даній гілці по-моєму радили Comodo. Оперативки - 448 Мб. Порадьте.

Поставте ESET NOD32 4.2.71.3. Business Edition з мого повідомлення №1389 з вічним пробним ключем!
Ось пряма ссилка на Антивірус з вічним пробним ключем: http://depositfiles.com/files/0q9sowlbr

Відредаговано: bgd - Чт, 09.02.2012, 21:51
Roman255 Дата: Пт, 10.02.2012, 09:51 | Повідомлення № 1630
Часто заходить...
Група: Кандидати в VIP
Дякую! Так і зроблю.
sasha1020 Дата: Нд, 12.02.2012, 18:35 | Повідомлення № 1631
Новий користувач
Група: користувачі
[warning]не дублюйте повідомлення по різних темах. Це є порушенням правил форуму[/warning]
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.8 Антивірусні програми » Антивірусне програмне забезпечення (Про те, який з антивірусів кращий...)
Сторінка 109 з 109«12107108109
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz