Нд, 21.10.2018, 09:06
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 38 з 38
  • «
  • 1
  • 2
  • 36
  • 37
  • 38
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.4 ОС Linux » Китайські ПК з Kylin у школах України (Школи України отримали 16 тис. ПК із встановленою ОС Kylin)
Китайські ПК з Kylin у школах України
Ваші враження від операційної системи Kylin
1.А що таке Kylin?[ 12 ][22.22%]
2.Не буду використовувати через відсутність методичного забезпечення[ 5 ][9.26%]
3.Не буду використовувати - наша інформатика зорієнтована на продукти Microsoft[ 15 ][27.78%]
4.Не буду використовувати, бо не маю відповідного досвіду[ 1 ][1.85%]
5.Буду використовувати, але потребую відповідних курсів та методичної підтримки[ 3 ][5.56%]
6.Буду використовувати - незвично, але працювати можна, варто використати досвід Росії у впровадженні ВПЗ[ 4 ][7.41%]
7.Буду використовувати, жодних проблем - Росія змогла, отже і ми зможемо[ 6 ][11.11%]
8.У нашій школі вже використовується Linux[ 8 ][14.81%]
Усього відповідей: 54
svvlad Дата: Сб, 11.02.2017, 00:38 | Повідомлення № 556
Новий користувач
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата Загорулько ()
в приват, будь ласка
В мене ключ тільки на офіс (мабудь давали так усім). Клюці довелось вводити вручну для активації на кожну машину.

На ОС - образу не є.
Цікаво почути колег, як працюють китайці. В мене працюють усі. Велика приємність -- працюють безшумно (+++)
mul44 Дата: Нд, 12.02.2017, 00:03 | Повідомлення № 557
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1076
Нагороди: 4
Рейтинг: 48
так - безшумно, тихо-тихо), і досить потужні, старі компи нагрівали в кабінеті повітря навіть провітрюючи це було помітно, зараз ні.
Загорулько Дата: Пн, 13.02.2017, 16:29 | Повідомлення № 558
Часто заходить...
Повідомлень: 96
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Цитата Загорулько ()
згідно моїх відомостей - ключ зашиваюсь в образ
соррі, сам себе запутав - ключ для MS Windows зашивають в BIOS

Додано (13.02.2017, 15:29)
---------------------------------------------

Цитата svvlad ()
Клюці довелось вводити вручну для активації на кожну машину
ключи чи ключ?
svvlad Дата: Пн, 13.02.2017, 16:37 | Повідомлення № 559
Новий користувач
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата Загорулько ()
ключи чи ключ?
Дали один ключ (один ключ вводив на кілька ПК для активації офісу)
Rulia Дата: Чт, 16.02.2017, 12:55 | Повідомлення № 560
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Хочу поділитися своїм досвідом встановлення офісу. Зареєструвався на   http://chinesepc.com.ua. Завантажив офіс за наданим посиланням. Той, що був встановлений видалив, новий поставив. Знову з'являлася табличка про активацію, але коли її закрити і перевірити стан активації - писало, що офіс активовано.
Щоб позбутися таблички при включенні вніс зміни до системного реєстру. 
Як це зробити - вказано тут: https://support.microsoft.com/uk-ua....of-2016
Тепер у мене все нормально.
mul44 Дата: Чт, 16.02.2017, 18:38 | Повідомлення № 561
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1076
Нагороди: 4
Рейтинг: 48
Там все проще как на мой опыт: удалить старый офис, перезагрузиться, на образе - правая мышки, вставить (типа смонтировать - в 10 уже научились монтировать образы? - не знач что в младших виндовс), и уже тогда установить, установил, не высвечивает окно с активацией. (когда монторивал через виртуал драйв то показывало потом окошко)
Bandalak Дата: Чт, 16.02.2017, 19:15 | Повідомлення № 562
Лідер форуму
Повідомлень: 5989
Нагороди: 43
Рейтинг: 271
Цитата mul44 ()
(когда монторивал через виртуал драйв то показывало потом окошко

А яка йому різниця як монтувати? Можна взагалі на болванку накатати!
svvlad Дата: Ср, 22.02.2017, 12:46 | Повідомлення № 563
Новий користувач
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Всім доброго дня.
А у когось є ліцензійна угода на використання windows 10 до нових китайців?
mul44 Дата: Ср, 22.02.2017, 19:05 | Повідомлення № 564
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1076
Нагороди: 4
Рейтинг: 48
Цитата Bandalak ()
А яка йому різниця як монтувати? Можна взагалі на болванку накатати!
видимо в этот раз была разница, потому как через другую программу монтирования не получилось нормально установить, что бы не было окошка в начале.
Загорулько Дата: Чт, 23.02.2017, 12:44 | Повідомлення № 565
Часто заходить...
Повідомлень: 96
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Цитата svvlad ()
у когось є ліцензійна угода на використання windows 10 до нових китайців?
Є, тільки не до "китайців", а звичайна - на використання корпоривки 10-ки. На "китайців" є в МОНУ (ІМЗО). Вони її не мають давати. Але вона така сама, як і корпоративка (IMHO).
P.s. Вам навіщо?


Відредаговано: Загорулько - Чт, 23.02.2017, 12:47
svvlad Дата: Чт, 23.02.2017, 19:56 | Повідомлення № 566
Новий користувач
Повідомлень: 12
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата Загорулько ()
Вам навіщо?
Доброго вечора п. Загорулько, дякую за відгук.
Мені особисто не потрібно. При перевірці вимагають паперову ліцензію (де вказано кількість ПК ) та наклйки(!) від майкрософту на системниках.
Якщо це є академічна ліцензія для навчального закладу, то Віндовс можуть встановлювати вчителі даного навчального закладу на власні ПК для навчального процесу.
Загорулько Дата: Пт, 24.02.2017, 14:43 | Повідомлення № 567
Часто заходить...
Повідомлень: 96
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Цитата svvlad ()
При перевірці вимагають паперову ліцензію
шліть їх в ... ІМЗО
Цитата svvlad ()
наклйки(!) від майкрософту на системниках
стікерів на корпоративку не має бути. має бути щось подібне до цього та відображення у бухгалтерських документах. перше Вам ніхто не дасть. оригінал в ІМЗО, а копія нічого не варта. нехай органи самі вимагають її в ІМЗО. а накладна у Вас вже має бути.
Цитата svvlad ()
Якщо це є академічна ліцензія для навчального закладу, то Віндовс можуть встановлювати вчителі даного навчального закладу на власні ПК для навчального процесу
по-перше, ключ на Windows зашитий в BIOS (на інший ПК не стане). а по-друге - це корпоративка, але не академік.


Відредаговано: Загорулько - Пт, 24.02.2017, 14:50
PTetyana Дата: Пн, 27.08.2018, 10:45 | Повідомлення № 568
Прописаний назавжди
Повідомлень: 307
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
Звертаюсь до тих у кого є китайські ПК, ті що з допомоги минулого року. Нам ніби дають гроші на офісне ПЗ (тук-тук три рази :) ), але просять точно написати де ми куплятимемо ліцензію на Офіс, і ціну, і т.д.  Можливо хтось уже зробив закупівлю ключа чи ліцензії - поділіться досвідом. І ще, "високе начальство" каже купляти й Віндовс, але наскільки я знаю ОС ліцензується один раз і є активованою поки працює ПК, тобто Віндовс 10 уже активували, він прописався у БІОС і йому не потрібна більше ліцензія. Чи не так? Бумаг нам ніяких не дали і сказали не буде, тобто ПК згрузили ранком біля школи та й усе...
Ollleksandr Дата: Пн, 27.08.2018, 23:01 | Повідомлення № 569
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
 
Цитата
І ще, "високе начальство" каже купляти й Віндовс, але наскільки я знаю ОС ліцензується один раз і є активованою поки працює ПК, тобто Віндовс 10 уже активували, він прописався у БІОС і йому не потрібна більше ліцензія. Чи не так?
Windows вже активована, то ще раз активувати не потрібно. На Microsoft Office ліцензія вже закінчилася, але незважаючи на це активації не "просить".

Цитата
Нам ніби дають гроші на офісне ПЗ (тук-тук три рази  )
У нас сказали, що знайти кошти на продовження ліцензії Offoce це справа школи, а в школи звичайно, що коштей немає
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.4 ОС Linux » Китайські ПК з Kylin у школах України (Школи України отримали 16 тис. ПК із встановленою ОС Kylin)
  • Сторінка 38 з 38
  • «
  • 1
  • 2
  • 36
  • 37
  • 38
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.