Ср, 20.09.2017, 06:59
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 14«123451314»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Windows 7 (Нова операційна система від Microsoft)
Windows 7
Spirit Дата: Чт, 29.01.2009, 00:56 | Повідомлення № 1
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Обговорення нової ОС Windows 7

Формат обговорення вільний.

SLKuty Дата: Чт, 07.05.2009, 16:48 | Повідомлення № 31
Монтажер
Повідомлень: 805
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Ще один плюс додам до Windows 7
поставив на нотбук НР Сore 2 duo 1.6Mgz, 2 гектари оперативки
поставив що перше знайшов 7106_x86fre_Ultimate_RU
Під час установки був підключений до нету і весь час щось качав і оновлювався
ще в кінці я обнаглів і зареєстрував його і Мікрософті з піратським серійним номером
напис про незареєстровану копію пропав (не знаю чи на довго)
майже всі драйвера знайшлися зразу, дещо підходить від Вісти, дещо від ХР

В роботі - супер мережу знайшов моментально, поставив НетСупортСкул і зразу почав керувати всіма компами мережі

Дома Через HDMI шнур підключив телевізор як другий монітор - без проблем хоч я його бачу вперше і не читав нічого і вісти також не бачив. Все настроїлося автоматично з найкращими параметрами. Почав крутити фільми на телевізорі.

Під час перегляду фільмів, встановлював і видаляв програми, записував диски(Неро 8), поставив Премєру і довго монтував відео. Причому звук від фільмів посилався на підключені колонки, від Премєри на вмонтовані динаміки (ЯК???)
Паралельно робив слайдшоу в іншій програмі
Запускав 4-5 серйозних додатків нічого не зависало і відео на телевізорі не смикнулося ніразу, хоч вінчестер я вантажив страшною різними рендерами і записами на диск. і процесор самі бачите - слабенький
Мені здається, що ХР так не вміє прозподілити ресурси.
Ще скажу про зручність в роботі. Все продумано краще ніж в ХР , (Вісту я не пробував )
Поставив Дельфі 7 і воно працює
Поки що я в захваті. Ще трохи потестую і переведу всі свої домашні компи і центральний шкільний на Сімку

mouse Дата: Чт, 07.05.2009, 19:00 | Повідомлення № 32
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Варто і нам починати юзати...
Jokerz Дата: Чт, 07.05.2009, 19:07 | Повідомлення № 33
Хостер
Повідомлень: 1189
Нагороди: 4
Рейтинг: 97
кстати в отличии от винсты намного экономней оперативу юзает.
piktor Дата: Пт, 08.05.2009, 09:29 | Повідомлення № 34
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (SLKuty)
ще в кінці я обнаглів і зареєстрував його і Мікрософті з піратським серійним номером

Патівен уже в дорозі...
Якщо серйозно - очевидно, вас, таких наглих, знайшлося дуже небагато на цей серійник, тому в MS ще не просікли. Принаймні, я так думаю.
Quote (Jokerz)
кстати в отличии от винсты намного экономней оперативу юзает.

Ну. можу сказати, менше гальм. Але віджет використання оперативки як і під Вістою так і тут показує ~512М зайнятих при старті. Чи це може мені підсунули перероблену Вісту... Бо, навіть Еверест 4,50 каже, що Віста 6,1.
Spirit Дата: Вт, 12.05.2009, 22:35 | Повідомлення № 35
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Всё ОК действительно ядро у Windows 7 - это версия 6.1, у Vista ядро 6.0
piktor Дата: Нд, 17.05.2009, 21:19 | Повідомлення № 36
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Угу. Це вони повтрорюють хід з Win2000 (5.0) та WinXP (5.1), розраховуючи, що Win7 буде популярніша, ніж Віста по аналогії ХР та 2000. :)
Комарик Дата: Вт, 20.10.2009, 20:49 | Повідомлення № 37
Прописаний назавжди
Повідомлень: 228
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
я ось теж собі поставив сімку)
дуже, навіть, задоволений.
може це я просто старий XP загробив, але сімка думає швидше ( поки) ).
і, здається, всі програмки працюють без перебоїв.
щоправда в мене гіг оперативки (проц AMD TURION 64x2) я щось не наважився ставити 64-x розрядну поставив 32-х.
хто скаже, може все ж дарма?
volodschool2 Дата: Вт, 20.10.2009, 21:43 | Повідомлення № 38
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Quote (Комарик)
хто скаже, може все ж дарма?

Я тримаю на домашньому XP i 7. Сімка радує. Якщо офіційний реліз системи буде не гірший, то можна спрогнозувати масовий перехід користувачів з ХР на 7.
Комарик Дата: Вт, 20.10.2009, 21:58 | Повідомлення № 39
Прописаний назавжди
Повідомлень: 228
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
Quote (Комарик)
щоправда в мене гіг оперативки (проц AMD TURION 64x2) я щось не наважився ставити 64-x розрядну поставив 32-х.
хто скаже, може все ж дарма?

я тут мав на увазі, чи не краще було б мені поставити 64-х розрядну ос, враховуючи, звісно, що у мене 1 гіг оперативки...
timakkord Дата: Вт, 20.10.2009, 22:02 | Повідомлення № 40
Часто заходить...
Повідомлень: 98
Нагороди: 2
Рейтинг: 14
Quote (Комарик)
щоправда в мене гіг оперативки (проц AMD TURION 64x2) я щось не наважився ставити 64-x розрядну поставив 32-х.
хто скаже, може все ж дарма?

Одного гіга для 7_х64 мабуть буде замало. Я проб не робив. Але я пробував Вісту_х64 при 1-му гігі оперативки, то розвернутись було дуже важко. А ще на 7_х32 я встановив ВіртуалБОКС з віртуальними ОС. То при запущеній віртуальній ОС 7-ка по тормознутості майже зрівнялась з Вістою_х64, але ж вже працювало паралельно дві <_< ОСьки. Завантаження оперативки для 7_х32 з запущеною віртуальною ОС складало - 80-95%. А віста_х64 без запущених програм забирала 73-85% :'( .

piktor Дата: Вт, 20.10.2009, 22:19 | Повідомлення № 41
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Я-б не поспішав на 64 біти під Windows, тим більше на 7. Все то сумісність. Прикладний софт - то ще таке, а от драйвери.
timakkord Дата: Вт, 20.10.2009, 23:15 | Повідомлення № 42
Часто заходить...
Повідомлень: 98
Нагороди: 2
Рейтинг: 14
Quote (volodschool2)
Я тримаю на домашньому XP i 7. Сімка радує. Якщо офіційний реліз системи буде не гірший, то можна спрогнозувати масовий перехід користувачів з ХР на 7.

Мабуть так і станеться. Я півроку працював на 7.106 (тестовий варіант). В неділю її зніс і поставив 7.600. Система працює як годинничок. Проблем з драйверами не було.
Нуууу ... майже не було, якщо врахувати особливість установки відеодрайверів від АТІ для відеокарт з застарілою шиною AGP.

[blink]До відома тих колег у кого відеокарти від АТІ серії HD2600_AGP - HD3850_AGP!!!!!!![/blink]
Для WIN7 підходять драйвери 9-9_agp-hotfix_від Вісти (як для х86 так і для х64). Їх можна скачати ТУТ
Проте звичним чином вони не встановлюються
, але цим же звичним чином розпаковуються на розділ С:\АТІ\. Потрібно через диспетчер пристроїв вручну вказати на розпаковану папку з драйверами і процес піде. Установку ж Catalyst Control Center потрібно запустити з C:\ATI\Support\9-9_agp-hotfix_vista32_dd_ccc\Packages\Apps\CCC\Utility32.
А ось і результат:


Відредаговано: timakkord - Ср, 21.10.2009, 00:43
volodschool2 Дата: Вт, 20.10.2009, 23:56 | Повідомлення № 43
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Quote (timakkord)
До відома тих колег у кого відеокарти від АТІ

А ці драйвери ATI для сімки ніхто не пробував ставити? Там же написано "9-9_vista_win7_32-64", проблем не повинно бути.
timakkord Дата: Ср, 21.10.2009, 00:34 | Повідомлення № 44
Часто заходить...
Повідомлень: 98
Нагороди: 2
Рейтинг: 14
Quote (volodschool2)
А ці драйвери ATI для сімки ніхто не пробував ставити? Там же написано "9-9_vista_win7_32-64", проблем не повинно бути

Ці драйвера ("9-9_vista_win7_32-64") для відеокарти АТІ з шиною PCI-E. Вони не підходять для відеокарт з шиною AGP.
А драйверів Він7 для АТІ відеокарт з застарілою шиною AGP поки що немає.
PS. Я завжди скачую драйвери з з офіційного сайту

Додано (20.10.2009, 23:34)
---------------------------------------------
Для тих хто працює з 7-кою пропоную завітати на цікавий і корисний сайт під назвою Windows7. Впечатления и факты

Відредаговано: timakkord - Ср, 21.10.2009, 00:43
ReVlaR Дата: Ср, 21.10.2009, 09:39 | Повідомлення № 45
Новий користувач
Повідомлень: 18
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Колеги, підкажіть, як розв"язати проблему(можливо у когось також виникала). Поставив 7. Все працює на ура. Перевів усі свої компютери вдома та на робочому місці на 7. Поставив своїм товаришам вдома. Не було проблем ні із чим. А от нещодавно стикнувся із першою, яку сам не можу подолати.
Підключаюся до Інтернету через ОГО. Набираю логін, пароль і жму зберегти пароль. Все підключається, а от пароль не зберігає. У всіх знайомих модм працює як роутер і там без проблем, а мені обов"язково потрібно, щоб працював як брідж. Через цю проблему не можу забезпечити постійне підключення. Хто знає, як заставити win7 зберігати пароль підключення до Інтернету.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Windows 7 (Нова операційна система від Microsoft)
Сторінка 3 з 14«123451314»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.