Пт, 15.12.2017, 08:30
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 12 з 14«121011121314»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Windows 7 (Нова операційна система від Microsoft)
Windows 7
Spirit Дата: Ср, 28.01.2009, 23:56 | Повідомлення № 1
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Обговорення нової ОС Windows 7

Формат обговорення вільний.

Bandalak Дата: Вт, 07.12.2010, 22:46 | Повідомлення № 166
Лідер форуму
Повідомлень: 5582
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Ковальчук_Олександр, напевно я значно консервативніший від Вас, до цих пір використовую Прем'єру 6.5, Неро 7, Кашпіровський 6 та інший хлам!!! ;)
Yura_Shrol Дата: Вт, 07.12.2010, 23:44 | Повідомлення № 167
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Bandalak)
7-ка створена, поки-що для тих, хто окрім офіса та фотошопа майже нічого не використовує!!!

В мене на 7-ці працює 99% всіх програм. Практично без додаткових налаштувань (відключення композиції робочого стола, запуск від імені адміністратора чи в режимі сумісності.) Навіть досить старі ігри запускаються без проблем. Програми також не найсвіжіші. Не зміг запустити коректно ЗД-альбом. Вроді працює, але кнопка "Build" недоступна. Так що переходити назад на ХР нема бажання і потреби.
Spirit Дата: Сб, 11.12.2010, 23:39 | Повідомлення № 168
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Ну что я могу сказать.
Прошел год, как я пользуюсь Win 7
Без единой переустановки, при том, что я разработчик программного обеспечения, сайтов, администратор и дизайны рисую.
Еще переставлять не собираюсь.
Всё работает отменно. Да, установил в основном новое программное обеспечение, есть и вещи х64. Всё работает!
1 раз винда валилась от обновления драйверов видяшки, откат к точке восстановления и всё ОК.

Доволен! И никакого больше ХР, который нужно было переставлять раз в пол года.

mouse Дата: Нд, 12.12.2010, 11:44 | Повідомлення № 169
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Quote (Spirit)
нужно было переставлять раз в пол года.

Раз в год...
Хотя это что делать.
piktor Дата: Нд, 12.12.2010, 19:51 | Повідомлення № 170
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (Spirit)
И никакого больше ХР, который нужно было переставлять раз в пол года.

В мене ХР на вчительському третій рік стоїть. Періодично щось туди доставляється чи видаляється, 7-й Каспер ще з тих пір, коли він був новий (оновлюється, ліцензійний). Хоча, працюють з ним лише троє, ніби великих дурниць не роблять, тому тримається.
mudrak Дата: Пн, 13.12.2010, 19:35 | Повідомлення № 171
Активний учасник
Повідомлень: 638
Нагороди: 3
Рейтинг: 46
Знавці Windows 7, підкажіть як простіше створити ярлик з'єднання з інтернетом на робочому столі, чи то туплю, чи сімка в мене крива, а скроріш за все не знаю я її ще. Годину роздивлявся, ніде такої можливості не побачив, приходиться для підключення\відключення проходити повний шлях, починаючи від "пуск".
grol Дата: Пн, 13.12.2010, 20:11 | Повідомлення № 172
Часто заходить...
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
А у меня с Windows 7 некорректно работает Firefox.
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 14.12.2010, 00:04 | Повідомлення № 173
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3631
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
А ви не пробували виявити проблему, принаймі з’ясувати, що в цьому винне Windows чи Firefox? Для того, щоб вам щось порадити, вам потрібно навчитись конкретніші пости писати.
В мене Windows 7 x64 + Firefox 3.6.12 працює чудово.
Bandalak Дата: Вт, 14.12.2010, 14:19 | Повідомлення № 174
Лідер форуму
Повідомлень: 5582
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Quote (Spirit)
И никакого больше ХР, который нужно было переставлять раз в пол года.

В комп'ютерному класі стоїть ХР ще з 2003 року, жодного разу не переставляв.
Для чого чіпати, коли все працює!!!

Quote (Spirit)
Прошел год, как я пользуюсь Win 7

У мене немає часу навчитися працювати у 7-ці. Інтерфейс - один гімарой!!!
Дуже не зручно, поки знайдеш якусь фішку - вже і робити нічого не хочеться.
Дуже ображає нав'язливість деяких моментів інтерфейсу. Щось нагадує СМС розсилки від МТС.
Мабуть треба виділити собі декілька місяців, позакачувати нові драйвера та нові 64-бітні програми, детально вивчити інтерфейс, набути навиків роботи.... ;) Якщо за цей час з голоду не помру!!! B)
НІКОЛЯ Дата: Вт, 14.12.2010, 14:32 | Повідомлення № 175
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Bandalak)
Мабуть треба виділити собі декілька місяців, позакачувати нові драйвера та нові 64-бітні програми, детально вивчити інтерфейс, набути навиків роботи.... Якщо за цей час з голоду не помру!!!

Толя на віртуалку шльопни пограйся несподобається попідхвіст і корзину B)
Bandalak Дата: Вт, 14.12.2010, 14:39 | Повідомлення № 176
Лідер форуму
Повідомлень: 5582
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Quote (НІКОЛЯ)
оля на віртуалку шльопни пограйся

У мене вона стоїть вже рік, як друга система на другому диску. Ніяк звикнути не можу.
SLKuty Дата: Вт, 14.12.2010, 15:04 | Повідомлення № 177
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Quote (Bandalak)
В комп'ютерному класі стоїть ХР ще з 2003 року, жодного разу не переставляв. Для чого чіпати, коли все працює!!!

Ви не порівнюйте роботу учнів в школі і роботу на домашньому компютері
в нас також ХР стоїть з 2004 завдяки ShadowUser який відновлює кожен рах до попереднього стану

Я весь відеомонтаж роблю на Win 7 x64 пакетом CS5 і ніяких глюків
тільки раз коли захотів четверте весілля в один проект засунути,( щоб простіше ті самі заготовки переносити з одного в інші) почалися трохи глюки, затримки - прийшлося видалити з проекту попереднє весілля і все нормально.

двохядерний Core 2 Duo x64, 4Г оперативки, 3 вінчестери по 1 Тб і ваша сімка літає як реактивний літак

Quote (Bandalak)
У мене немає часу навчитися працювати у 7-ці. Інтерфейс - один гімарой!!! Дуже не зручно, поки знайдеш якусь фішку - вже і робити нічого не хочеться.

спочатку так само шукав кожну дурничку довго (дещо і до тепер не можу знайти ;) )
а протім звик, виявилося що і не потрібно багато дурничок шукати і воно і так не погано працює
НА старих програмах ДУЖЕ НУДНО ПРАЦЮВАТИ.
В нашому вчительському одноманітному житті - єдина радість - нові програми, нові враження, головоломки....

Bandalak Дата: Вт, 14.12.2010, 15:24 | Повідомлення № 178
Лідер форуму
Повідомлень: 5582
Нагороди: 40
Рейтинг: 260
Quote (SLKuty)
НА старих програмах ДУЖЕ НУДНО ПРАЦЮВАТИ

Коли треба змонтувати за місяць 5-6 весіль - не до нових програм!!!
Інколи немає часу в туалет вийти і поїсти, а Ви кажете: "єдина радість - нові програми".

Adobe CS5 так ніде я не знайшов щоб купити. А скачати немає можливості.
Працюю у Прем'єрі 6.5 (2003 рік), на новіші не переходжу, бо вони не підтримують роздвоєну першу доріжку, а працювати встик дуже не зручно!
Щоб перейти на 7-ку мені потрібно дістати як мінімум 30 нових програм та біля 50 різних плагінів та фільтрів. Качати у мене немає можливості, GPRS.

Quote (SLKuty)
двохядерний Core 2 Duo x64, 4Г оперативки, 3 вінчестери по 1 Тб і ваша сімка літає

У мене один комп точно такий самий, а другий -
Core i7 920 2,7 Ghz, 6Г оперативки, 4 вінчестери по 1 Тб, відяха АТІ GDDR5 1024 Mb, 256 bit.
Головна причина не переходу на 7-ку - це відсутність часу на пошук нових версій програм та на вивчення дуже не зручного інтерфейсу!!!
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 14.12.2010, 15:59 | Повідомлення № 179
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3631
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Quote (Bandalak)
Головна причина не переходу на 7-ку - це відсутність часу на пошук нових версій програм та на вивчення дуже не зручного інтерфейсу!!!

З першим погоджуюсь, я вбив біля 2 тижнів, поки познаходив і поскачував нові плагіни, які себе нормально почувають в 7-ці 64 бітні, причому це зайняло море часу як для відео, так і для фото, треба було ще й розібратися як вони працюють, особливості установки і т.д. Я поставив на 7-ку 32-бітну Прем’єру поки що, тобто CS4.2, оскільки вона підтримує всі необхідні мені плагіни, а під CS5 ще дуже мало заточено, там одна перевага 64 бітність, а звідси і швидкість роботи в кілька разів вища. Почекаю з рік, поки під неї вийдуть всі необхідні плагіни (хоча б Magic Bullet, Vitascene, Adoradge та Spice Master), інші вже є під 64 бітну Прем’єру. А з другим твердженням, щодо не зручного інтерфейсу категорично не погоджуюсь, інтерфейс простий і інтуєтивно зрозумілий, те що на перший погляд не звичний, то да, я після установки перших 3 дні також думав куди я попав, на четвертий і подальші дні все прояснилось, зараз вважаю 7-ку не менш зручною за ХР.
grol Дата: Ср, 15.12.2010, 23:46 | Повідомлення № 180
Часто заходить...
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (Ковальчук_Олександр)
А ви не пробували виявити проблему, принаймі з’ясувати, що в цьому винне Windows чи Firefox? Для того, щоб вам щось порадити, вам потрібно навчитись конкретніші пости писати. В мене Windows 7 x64 + Firefox 3.6.12 працює чудово.

Мне чем переписывать программу зарплаты , легче было вернуться на Windows XP. Посоветовалась с другими программистами, они тоже пока осторожничают, хотя может быть позже и разберемся.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Windows 7 (Нова операційна система від Microsoft)
Сторінка 12 з 14«121011121314»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.