Ср, 21.10.2020, 15:24
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза. (Задаємо питання – отримуємо відповіді)
Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза.
kom_adm Дата: Ср, 03.10.2007, 22:33 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3754
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Шановні користувачі! Якщо вам не вдається встановити програму, переустановити чи налаштувати Windows, драйвери якихось пристроїв або виникають проблеми з апаратною складовою комп’ютера – опишіть свою проблему, а досвідчені користувачі спробують вам допомогти.
Також пропоную вам в приватному форумі завантажити книжку "Ремонтуємо Windows ХР" для продвинутих користувачів, де говориться, зокрема, про те, як відновити Windows за допомогою Консолі відновлення і багато іншого.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

НІКОЛЯ Дата: Чт, 04.02.2010, 22:33 | Повідомлення № 46
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (mio)
не достаточно памяти сервера для обработки команды

Збільште дамп віртуальної памяті з 700 метрів які стоять по вмовчуванню на 3 гектари і все буде працювати, а яка версія акронісу використовується? Раджу 13 та без глюків.
mio Дата: Нд, 07.02.2010, 14:18 | Повідомлення № 47
Тут живе...
Повідомлень: 121
Нагороди: 2
Рейтинг: 29
Quote (mio)
не достаточно памяти сервера для обработки команды

Цитата з офсайту Acronis:
===
Я не могу получить доступ к сетевым дискам и папкам после установки Acronis® True Image Home 2009. Почему?
Проблема заключается в том, что Microsoft Lanman Server достиг предела количества поддерживаемых фильтров. Так как Acronis® True Image Home 2009 устанавливает несколько фильтров, то их общее число может достигнуть предела для сервера. Подобная проблема может появиться и после установки антивируса.
Дополнительная информация и способы решения этой проблемы описаны в статье 177078 Базы знаний Microsoft.
===
Створював параметр IRPStackSize із значеннями 15, 24, 30(запрацювало!).
П.С. Скажу, що з'явилась проблемка після встановлення Acronis TIH 2009 v12.
П.С.1. Збільшення файлу віртуальної пам'яті не допомагало.
Lissi Дата: Чт, 14.10.2010, 12:14 | Повідомлення № 48
Часто заходить...
Повідомлень: 60
Нагороди: 0
Рейтинг: 7
Доброго дня. У мене така проблема: Час від часу на екрані під час сеансу в Інтернет на екрані вискакаує повідомлення, щось типу Перенаправитель не смог определить тип подключения. І все. Тільки перезагружати комп. Що з цим робити?
volodschool2 Дата: Пт, 10.02.2012, 12:52 | Повідомлення № 49
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1578
Нагороди: 16
Рейтинг: 377
Принесли ноутбук Olivetti 1999 року народження (Celeron-700, 128 Мб ОЗУ, 7 Гб HDD) із встановленою ліцензійною Windows'98. Треба встановити XP. Переконаний, що навіть Home Edition не буде нормально працювати. Хочу спробувати встановити Windows ХР Fundamentals for Legacy PCs. Хто-небуть має досвід використання цього чуда? Чи не варто і пробувати?

Відредаговано: volodschool2 - Пт, 10.02.2012, 12:57
Jaxx Дата: Пт, 10.02.2012, 13:18 | Повідомлення № 50
Я тут недавно...
Повідомлень: 47
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Я ставив збірку "XP Game Edition" на подібний ноут, плюс настроював додатково, нормально працювало, на відміну від "Windows ХР Fundamentals" там є всі необхідні компоненти. Взагалі то навіть звичайний "Home Edition" можна відтюнінгувати потративши пару годин.
Але якщо ви поставите антивірус, то система почне жахливо тормозити - оперативки не вистачить.
swetikccc Дата: Пт, 10.02.2012, 14:14 | Повідомлення № 51
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4190
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (volodschool2)
Принесли ноутбук Olivetti 1999 року народження (Celeron-700, 128 Мб ОЗУ, 7 Гб HDD) із встановленою ліцензійною Windows'98. Треба встановити XP. Переконаний, що навіть Home Edition не буде нормально працювати. Хочу спробувати встановити Windows ХР Fundamentals for Legacy PCs. Хто-небуть має досвід використання цього чуда? Чи не варто і пробувати?

Любий ХР з 2 сервіспаком, і відключити все лишне.
Встановити Шадов Дефендер з захистом системного диску, і використовувати тільки антівірусні сканери
Jaxx Дата: Пт, 10.02.2012, 15:34 | Повідомлення № 52
Я тут недавно...
Повідомлень: 47
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
І головне - відключити автозапуск флешок.
bgd Дата: Пт, 10.02.2012, 15:51 | Повідомлення № 53
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 527
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (volodschool2)
Принесли ноутбук Olivetti 1999 року народження (Celeron-700, 128 Мб ОЗУ, 7 Гб HDD) із встановленою ліцензійною Windows'98. Треба встановити XP. Переконаний, що навіть Home Edition не буде нормально працювати. Хочу спробувати встановити Windows ХР Fundamentals for Legacy PCs. Хто-небуть має досвід використання цього чуда? Чи не варто і пробувати?

Quote (swetikccc)
Любий ХР з 2 сервіспаком, і відключити все лишне. Встановити Шадов Дефендер з захистом системного диску, і використовувати тільки антівірусні сканери

Дійсно можна поставити будь-який ХР з 2 сервіспаком, відключити ще додатково деякі служби. Встановити Шадов Дефендер або Шадов Юзер!
Можна ще додатково поставити якийсь антивірус типу Нод 32 версії 3.0 (він не вимогливий до системи). Але краще використовувати тільки антивірусний сканер!
volodschool2 Дата: Пт, 10.02.2012, 19:07 | Повідомлення № 54
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1578
Нагороди: 16
Рейтинг: 377
Встановив Windows ХР Fundamentals for Legacy PCs, сподобалось те, що під час установки можна вибрати необхідні компоненти так, як це колись було в старому-доброму Win'98. Все працювало дуже шустро, поки не почав експериментувати з антивірусами. AVG, NOD, Avast, Avira - жоден не дозволяє працювати комфортно на цій машині. Грохну все, перевстановлю систему (для чистоти експерименту) і поставлю шадов дефендер. Доведеться довго пояснювати хазяїну бука, як користуватися цією прогою і чому без неї ну ніяк. Залишається ще один варіант - пошукати на кардачах підходящу оперативку, може тоді переведу комп в нормальний режим роботи.
НІКОЛЯ Дата: Пт, 10.02.2012, 20:27 | Повідомлення № 55
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Поставте версію нод 2,7 навдь на 64 метрах озу буде робити здерти можна нижче правда антивіруски гавкають на фікс.ехе незважайте це не вірус ;)
http://depositfiles.com/files/twdl40o8s
До речі bgd а в вашому архівчику вірусок ;) Що ж ви так народ під танки ;) Ловка антивіруска з зараженим ехе файлом ;) Хто невірить відкрийте гляньте самі ;)
volodschool2 Дата: Пт, 10.02.2012, 21:04 | Повідомлення № 56
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1578
Нагороди: 16
Рейтинг: 377
НІКОЛЯ, чи співпрацює 2.7 з TNOD Password Finder? Якщо так, то можна буде і не фіксити нода.

Відредаговано: volodschool2 - Пт, 10.02.2012, 21:08
НІКОЛЯ Дата: Пт, 10.02.2012, 21:38 | Повідомлення № 57
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (volodschool2)
НІКОЛЯ, чи співпрацює 2.7 з TNOD Password Finder? Якщо так, то можна буде і не фіксити нода.

Можна й нефіксить ТНОД співпрацює чудово а от 5 років тому небуло тнода доводилось фіксити ;)
volodschool2 Дата: Пт, 10.02.2012, 23:18 | Повідомлення № 58
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1578
Нагороди: 16
Рейтинг: 377
НІКОЛЯ, дякую, мені б і в голову не прийшло, що такий антикваріат буде отримувати оновлення. Встановив, загрузились оновлення баз, особливих гальм в роботі не відчувається. А такой же, но без крыльев Було б непогано, якби воно ще й розмовляло нашенською мовою, але це не біда, знайду в неті.
bgd Дата: Сб, 11.02.2012, 23:57 | Повідомлення № 59
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 527
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (НІКОЛЯ)
До речі bgd а в вашому архівчику вірусок Що ж ви так народ під танки Ловка антивіруска з зараженим ехе файлом Хто невірить відкрийте гляньте самі

Це не вірус! В самому антивірусі віруса немає. Просто там є вічний триал екзешний до нього (простіше фікс, подібний до Вашого в Но32 в. 2.7- на який теж антивіруски реагують!!!), ось деякі антивіруси на нього і реагують, зокрема Нод 32 його вбиває!!!
В мене він стоїть, все люкс працює, і взагалі багато хто ним користуються!!!
Так, що це не вірус!!
Quote (НІКОЛЯ)
Поставте версію нод 2,7 навдь на 64 метрах озу буде робити здерти можна нижче правда антивіруски гавкають на фікс.ехе незважайте це не вірус


Quote (volodschool2)
НІКОЛЯ, дякую, мені б і в голову не прийшло, що такий антикваріат буде отримувати оновлення. Встановив, загрузились оновлення баз, особливих гальм в роботі не відчувається. А такой же, но без крыльев Було б непогано, якби воно ще й розмовляло нашенською мовою, але це не біда, знайду в неті.

Але наскільки я знаю, антивірусні бази до цієї версії антивірусу перестали випускати, тобто компанія Нод припинила підтримку цієї версії з 12 серпня 2011 року!!!
volodschool2, уважно подивіться на дату оновлення антивірусних баз!!


Відредаговано: bgd - Нд, 12.02.2012, 00:10
sergey1979 Дата: Нд, 09.03.2014, 13:15 | Повідомлення № 60
Прописаний назавжди
Повідомлень: 434
Нагороди: 3
Рейтинг: 33
Чи э сенс встановлювати чи навыть завантажувати наступне. Хоч би це не був банер "назойливый" 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза. (Задаємо питання – отримуємо відповіді)
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2020.