Пн, 16.09.2019, 08:16
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза. (Задаємо питання – отримуємо відповіді)
Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза.
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 03.10.2007, 22:33 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3709
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Шановні користувачі! Якщо вам не вдається встановити програму, переустановити чи налаштувати Windows, драйвери якихось пристроїв або виникають проблеми з апаратною складовою комп’ютера – опишіть свою проблему, а досвідчені користувачі спробують вам допомогти.
Також пропоную вам в приватному форумі завантажити книжку "Ремонтуємо Windows ХР" для продвинутих користувачів, де говориться, зокрема, про те, як відновити Windows за допомогою Консолі відновлення і багато іншого.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Jokerz Дата: Пн, 10.12.2007, 13:33 | Повідомлення № 16
Хостер
Повідомлень: 1245
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
Такая ошибка не из-за батарейки биоса, смена мамки не поможет, можете проверить.
Я таком случае переписываю винду, потому как решения вижу только радикальное. Это идет повреждения или реестра или систфайла. просто чем больше времени ждать тем больше и чаще такие ошибки.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 10.12.2007, 18:24 | Повідомлення № 17
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3709
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Jokerz, але ж Yurik_lutsk, сказав, що переустановка вінди і форматування вінта не дало позитивного результату.
Я то сам думаю, в чому ж може бути проблема? Yurik_lutsk, виходить, що ви все перепробували. Однозначно думаю, проблема в залізі. Але в якому?
Jokerz Дата: Пн, 10.12.2007, 18:57 | Повідомлення № 18
Хостер
Повідомлень: 1245
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
Yurik_lutsk напишите что за ОС ставите, и какие потом программы и абдейты, возможно дело в программном обеспечении. Дело в том что у меня такое уже было, после установки абдейтов. Иногда такую ошибку вызывает конфликт программ. Или после работы вирусов или других зловредныйх программ.
Это одно суждение другое что более вероятное:
не правельно работает оператива, или перегреваеться.
Драйвера попробуй другие поставить более новей или родные с материнкой. Только если они расчитаны под XP.

Очень часто бывает если разогнаная память. На материнку попробуй поставить другие драйвера. А если комп разогнан то в биосе все под дефолту поставь. И еще... глянь в системник может там пыли килограмы, то подчисти, я бы разобпрал весь комп по частям выдер и отчистил от пыли и собрал бы (уже на работе так 4 перебрал не работали, контакты были в пыли.) Просто в таком состоянии ветиляторы плохо крутят и плохая охлаждаемость.

Вообщем попробуй:
1. Переустановить дрова
2. Глянуть в биосе если разогнана шина и оператива то ставь по дефолту
3. Подчисти системник от пыли. Что бы улудшить охладждение.
4. Отпиши сюда что ты ставишь из программ

Добавлено (10.12.2007, 18:52)
---------------------------------------------
аа, забыл и скажи какой у тебя swap раздел (файл подкачки стоит ) и сколько оперативы, просто мало вероятно но может быть из-за не хватки свапа но думаю дело в драйверах на мать и на сис шину

Добавлено (10.12.2007, 18:57)
---------------------------------------------
немного посидев в интернете надыбал
http://forum.3dnews.ru/showthread.php?forumid=65&threadid=66043 посмотри тут есть решение

Newbie Дата: Пн, 10.12.2007, 20:28 | Повідомлення № 19
Хелпер
Повідомлень: 1414
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
нема тут червоніючого смайлика, але на кидайте помідорами:
"На чому написана Windows"?
і ще... ну тут взагалі стидно, але
"Де файл autoexec.bat?"
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 10.12.2007, 20:51 | Повідомлення № 20
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3709
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (Newbie)
"Де файл autoexec.bat?"

На диску С.
Quote (Newbie)
"На чому написана Windows"?

Тут ціла суміш. С++, Visual Basic, Turbo Pascal, ну і звісно Delphi. І COBOL також.
Newbie Дата: Пн, 10.12.2007, 21:09 | Повідомлення № 21
Хелпер
Повідомлень: 1414
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
Quote (Ковальчук_Олександр)
На диску С.

у мене нема cry тому й спитала. може він в якомусь екстра-прихованому каталозі?
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 10.12.2007, 21:47 | Повідомлення № 22
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3709
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (Newbie)
у мене нематому й спитала. може він в якомусь екстра-прихованому каталозі?

У віндовс ХР він прихований. У мене autoexec.bat видно через програму Total Commander 7.01
Newbie Дата: Пн, 10.12.2007, 21:55 | Повідомлення № 23
Хелпер
Повідомлень: 1414
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
є! ура! happy дякую !
Jokerz Дата: Вт, 11.12.2007, 06:35 | Повідомлення № 24
Хостер
Повідомлень: 1245
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
что бы было видно системные файлы по дефолту в виндовсе проделайте:
пуск-панель управления-свойства папки
закладка вид
Снимините галочку с :
Скрывать защищенные системные файлы (рекомедуеться)
И отметьтте:
Показывать скрытые файлы и папки

И все, теперь вы в корне диска С увидаете не тольео файлы скрыфтые системные но и каталоги системные. smile И не нужно иметь при этом тотал командер

Newbie Дата: Вт, 11.12.2007, 08:16 | Повідомлення № 25
Хелпер
Повідомлень: 1414
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
Quote (Jokerz)
Снимините галочку с :
Скрывать защищенные системные файлы (рекомедуеться)
И отметьтте:
Показывать скрытые файлы и папки

а я тільки другу галочку ставила, тому і не видно було smile
дякую всім, що просвітили!
що найцікавіше - це питання не у мене виникло, а у мого учня. я якось по аналогії з досам всякими сказала, що в кореневому каталозі (ну і по логіці теж там мав би бути), а не найшли, відкрили приховані - теж нема. а тепер знатиму!

і ще - сама основа операційної системи не на асемблері ґрунтується?

SLKuty Дата: Вт, 11.12.2007, 09:13 | Повідомлення № 26
Монтажер
Повідомлень: 833
Нагороди: 8
Рейтинг: 118
Він ХР написана на С++
autoexec.bat - на диску с: але він не грає ніякої роялі
всю роботу робить Boot.ini
Jokerz Дата: Вт, 11.12.2007, 15:23 | Повідомлення № 27
Хостер
Повідомлень: 1245
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
Quote (SLKuty)
autoexec.bat - на диску с: але він не грає ніякої роялівсю роботу робить Boot.ini

я не силен в старых виндовсах но помойму этот файл еще из 98 виндовса достался. Все что прописать autoexec.bat будет исполняться при каждой загрузке .
Boot.ini файл где прописаны данные для загрузки самой ос, на каком диске и где она находиться, какой загрузчик и какая задержка и сколько ос.
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 11.12.2007, 17:16 | Повідомлення № 28
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3709
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Quote (Jokerz)
я не силен в старых виндовсах но помойму этот файл еще из 98 виндовса достался. Все что прописать autoexec.bat будет исполняться при каждой загрузке .Boot.ini файл где прописаны данные для загрузки самой ос, на каком диске и где она находиться, какой загрузчик и какая задержка и сколько ос.

У мене точно такі ж відомості. І до того ж файл Boot.ini можна редагувати через вікно "Свойства системы" (закладка "Дополнительно").
Quote (SLKuty)
Він ХР написана на С++

Я вчора прочитав, що там далеко не одна С++
Ось посилання: http://forums.microsoft.com/TechNet....=877579
ihor_hontar Дата: Вт, 11.12.2007, 19:14 | Повідомлення № 29
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 279
Нагороди: 0
Рейтинг: 13
Шановні Колеги!
В мене на одному комп'ютері є така ситуація: при включенні тестується оперативна пам'ять, а дальше повідомлення
Press F2 to run Setup
Press F11 to resume
Auto-Detecting SATAII 1..1DE Hard Lisk, а внизу екрану 0075 або 0085
Нажимаю на F2 в Setup не заходить, дає повідомлення;
3rd Master Hard Disk Error. Нажимаю F11 дає повідомлення Boot Selection Popur menu been selecte.
На мою думку до вінчестера немаю доступу. в bios не зайду, CD привід відсутній.
Порадьте, що робити? cry
KulAlex Дата: Ср, 12.12.2007, 08:38 | Повідомлення № 30
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
На мою думку поставте нову батарейку.

Ситуація яка була в мене. Комп'ютер сам періодично перезавантажується, періодично нехоче включатися, Internet Explorer через раз видає помилку і закривається і т.д. Поміняв батерейку і все запрацювало. biggrin І таке буває biggrin

Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза. (Задаємо питання – отримуємо відповіді)
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.