Ср, 21.10.2020, 14:46
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза. (Задаємо питання – отримуємо відповіді)
Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза.
kom_adm Дата: Ср, 03.10.2007, 22:33 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3754
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Шановні користувачі! Якщо вам не вдається встановити програму, переустановити чи налаштувати Windows, драйвери якихось пристроїв або виникають проблеми з апаратною складовою комп’ютера – опишіть свою проблему, а досвідчені користувачі спробують вам допомогти.
Також пропоную вам в приватному форумі завантажити книжку "Ремонтуємо Windows ХР" для продвинутих користувачів, де говориться, зокрема, про те, як відновити Windows за допомогою Консолі відновлення і багато іншого.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

takdiy Дата: Ср, 03.10.2007, 22:33 | Повідомлення № 2
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Не можу встановити програму на ПК. На 14 встановив а на 1 ні. Запускаю сетап ніби починається встановлення а потім усе пропадає. В диспетчері цієї задачі теж немає. Програма "Нет оп скул 3.0"
kom_adm Дата: Ср, 03.10.2007, 22:43 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3754
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
В будь-якому випадку допоможе переустановка Windows, але це крайній вихід. Те, що програма встановилась на 14 комп’ютерів, говорить, що проблема не в програмі, а комп’ютері, точніше в програмному забезпеченні. Цілком можливо, що і в апаратному. Можливо, у вас слаба конфігурація комп’ютера, або вірусами заражений, або проблема з Windows. Рекомендую вам ставити Net support school 8.1 або краще Net support school 9.01. Вона не сильно вимоглива до заліза (128 Мб оперативної - вистачає) і дещо функціональніша за Нет оп скул 3.0. Думаю, з цією програмою проблем виникати не буде. Хоча в вашому випадку, швидше всього проблема не в програмі.
takdiy Дата: Чт, 04.10.2007, 11:05 | Повідомлення № 4
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (Ковальчук_Олександр)
Рекомендую вам ставити Net support school 8.1 або краще Net support school 9.01. Вона не сильно вимоглива до заліза (128 Мб оперативної - вистачає) і дещо функціональніша за Нет оп скул 3.0.


Я обовязково її встановлю, але трішечки пізніше коли буде час.
Quote (Ковальчук_Олександр)
Можливо, у вас слаба конфігурація комп’ютера

Відпадає бо на інших машинах з такою самою конфігурацією встановив.

Quote (Ковальчук_Олександр)
В будь-якому випадку допоможе переустановка Windows

На одній машині була з самого початку ця проблема. Переустановка не допомогла. Потім поставив 98 віндовс і нормально встановив на нього. Знову поставив ХР і знову цяж проблема. А неділі півтори назад встановив цікаву програмку LANVisor і після неї встановив Нетопскул. Просто диво. Повторив це на іншій машині тій на якій зараз ця проблема і упс... облом.
Quote (Ковальчук_Олександр)
або вірусами заражений

Цілком можливо. На днях перевірю касперским з новими базами.
kom_adm Дата: Чт, 04.10.2007, 16:16 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3754
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Тут багато може бути причин. Виходить, що Net Op School не зовсім сумісна з Windows XP, хоча я сомніваюсь. Але я думаю так, що якщо дана програма працює на інших комп’ютерах з такою ж конфігурацією, то очевидно, що проблема не в комп’ютері (його залізі) і не в Net Op School. І те, що переустановка Windows не допомогла також говорить, що проблема і не в Windows XP. В чому ж тоді проблема? Залишається варіант - серйозні віруси.
На вашому місці я б так не переймався і ставив Net support school. Хоча, якщо комп’ютер схватив кілька троянів, то і Net support school на ньому, мабуть, не працюватиме.
takdiy Дата: Чт, 04.10.2007, 21:53 | Повідомлення № 6
Тут живе...
Повідомлень: 104
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (Ковальчук_Олександр)
Хоча, якщо комп’ютер схватив кілька троянів, то і Net support school на ньому, мабуть, не працюватиме.

Провірив. Працює
SLKuty Дата: Вт, 23.10.2007, 09:51 | Повідомлення № 7
Монтажер
Повідомлень: 833
Нагороди: 8
Рейтинг: 118
Нет оп скул 3.0. це програма повна загадок. В мене те саме. На всіх компах працював цілий рік. Потім я надумав переставити ХР на двох Пк. і на них не встановлюється Нет оп скул. Пробував все навіть форматував вінт. Треба створити образ диску на доброму компі і перенести його на поганий повинно допомогти.
kom_adm Дата: Нд, 25.11.2007, 11:16 | Повідомлення № 8
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3754
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Нещодавно на вчительському комп’ютері виникли деякі помилки. Коли завантажується віндовс, з’являється вікно з таким повідомленням:
Заголовок вікна: "Winlogon.exe - неверный образ"
Текст повідомлення: "Приложение или библиотека c:\windows\system 32\scf.dll не является образом программы для windows NT. Проверте назначение установочного диска."

И таке ж вікно появляється, коли я обираю команду "Свойства" на значку "Мой компьютер".
Хто-небудь знає, як вирішити дану проблему? Можливо, це видалені деякі файли у папці windows, а може - робота віруса. angry

KulAlex Дата: Нд, 25.11.2007, 11:34 | Повідомлення № 9
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
Quote (Ковальчук_Олександр)
В будь-якому випадку допоможе переустановка Windows, але це крайній вихід.

happy
badm Дата: Вт, 27.11.2007, 08:52 | Повідомлення № 10
Знаток програмування
Повідомлень: 185
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Заголовок вікна: "Winlogon.exe - неверный образ" . Якщо не помиляюсь пов’язаний з активацією системи. Можливо (удалилось чи змінилось) щось при інсталюванні програм. Думаю достатньо буде обновити систему з установочного диску.

Відредаговано: badm - Вт, 27.11.2007, 08:53
Jokerz Дата: Вт, 27.11.2007, 16:33 | Повідомлення № 11
Хостер
Повідомлень: 1356
Нагороди: 9
Рейтинг: 153
или попытаться востновить систему, это так же с диска с виндой.
sergey Дата: Вт, 27.11.2007, 23:57 | Повідомлення № 12
Знаток мови С
Повідомлень: 44
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
У меня была ситуация - 8 одинаковых Дюронов 1600. Установил на один всё что душа желала. Копирую акронисные образы на остальные. Все работают, а на одном, хоть ты тресни, не работает "Открытая биология 2.5" с виртуального диска!!! Пришлось отключить системный блок от всего (шнуров всяких), вынуть батарейку биоса, дабы стёрлось всё то что туда могло нелегально влезть, и после этого всё заработало. Так что вирусы очевидно любят в биосе сохраняться и делать мелкие пакости, пока им кислород совсем не перекроешь!!!
Yurik_lutsk Дата: Ср, 28.11.2007, 14:46 | Повідомлення № 13
Я тут недавно...
Повідомлень: 24
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
В мене була така проблема, та ще й досі залишилася. З нового навчального року пішов на роботу адміністратором в ком'ютерний клас. Компи ціле літо стояли без роботи. В перший день включив і виявив що на 2-ох сіла батарейка і збився КМОС. В результаті нперестало працювати Делфі як 5-те так і 7-ме. Видає помилку (точно зараз непамятаю) "Access violation in adress xxxxxxx память не может бить read". Знесення одного і другого делфі і їх повторна установка нічого не дало, та сама помилка, доречі 5-те видає цю помилку а 7-ме просто завісає. Перестановка вінди, форматування вінта також недало результатів. БІОС також нулив, результат аналогічний. Коли ставив вінта на іншу машину, працює, з іншої на цей комп - непрацює. Аналогічно робилися образи, що також недало результатів. Отже причина на апаратному рівні, міняв планки РАМ з інших компів, міняв місцями, міняв процесор, вобщем нічого недало.
Отже ваші думки щодо цього. На даний момент є два таких компи. Доречі встановлення нових батарейок і наведення правильного часу також непомогло.
Що робити? nocomp nocomp nocomp
mouse Дата: Нд, 09.12.2007, 23:39 | Повідомлення № 14
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2026
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Quote (Yurik_lutsk)
Отже ваші думки щодо цього.

Чудеса-а-а-а!!!! ДА и только.
Може поміняти мамки місцями? happy А тоді подивитись? Взагалі, з точки зору здорового глузду - сон рябої кобили. Але факт - річ вперта.
Yurik_lutsk Дата: Пн, 10.12.2007, 13:24 | Повідомлення № 15
Я тут недавно...
Повідомлень: 24
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (mouse)
Чудеса-а-а-а!!!! ДА и только.

І я про цеж. Якщо вже помінялися всі комплектуючі, крім БЖ то перестановка мамки навряд чи шось дасть, залишилось, виходить що причина буде в корпусі, миші, клаві або БЖ, що навряд.
Пока я їх не трогаю.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.3 Операційні системи сімейства Windows » Питання інсталяції та налагодження Windows, програм, заліза. (Задаємо питання – отримуємо відповіді)
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2020.