|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Дистанційне навчання інформатики
| |
Newbie |
Дата: Ср, 26.11.2014, 18:38 | Повідомлення № 31 |
Хелпер
| Цитата swetikccc (  ) AdobeCaptivate коштує скільки? так і я про те ж інструмент потрібно обирати відповідно до задачі та можливостей. для уроку досить міксу, буде інтерактивність, буде відео-демо, але не буде космічного корабля. ну і ладно так само, як з і Мудлом: використовувати його для того, щоб викласти презентації та посилання на ресурси - якось закруто
|
|
| |
volevikt |
Дата: Вт, 02.12.2014, 00:08 | Повідомлення № 32 |
Перспективна вчителька
| Цитата Newbie (  ) це ж pdf-сертифікат буде, без мокрої печатки та інших "важливих" атрибутів Так. За 2 дні пройшла ДК "Базовые сервисы Google для образования". Отримала
Цитата vinohodov (  ) гарну бумаженцію
Звісно, що її цінність сумнівна. Коли записувалася на курс, очікувала чогось нового. І сертифікат мене меньш за все цікавив. На жаль, мої очікування не справдилися, за вийнятком деяких деталей при роботі з сервісами Google, на які я раніше не звертала увагу.
|
|
| |
nolk-v |
Дата: Сб, 06.12.2014, 20:37 | Повідомлення № 33 |
Прописаний назавжди
| Безкоштовні он-лайн курси (є по програмуванню мовою Python - початок з січня 2015)) http://prometheus.org.ua/courses Сьогодні закінчив курси на https://stepic.org (програмування Python та основи ОС Лінукс). Три тижні не пройшли даремно - взнав чимало нового.Чекаю сертифікати (після 08.12) До цього програмування на С++, але пізно зареєструвався - сертифікат не отримав - дедлайни пройшли, результати розв'язаних завдань не зарахувалися. До речі зарєєструватися можна і коли пройшли курси - просто не отримаєте сертифікати, але навчальні матеріали будуть доступні.
|
|
| |
vinohodov |
Дата: Нд, 07.12.2014, 16:51 | Повідомлення № 34 |
Прописаний назавжди
| Цитата volevikt (  ) Коли записувалася на курс, очікувала чогось нового. І сертифікат мене меньш за все цікавив. На жаль, мої очікування не справдилися, за вийнятком деяких деталей при роботі з сервісами Google, на які я раніше не звертала увагу Я з цього курсу дізнався про google apps для освіти. Зробив заявку, привязав домен шкільного сайту. Створив пошту для вчителів. Зараз потроху розбираюсь.
|
|
| |
nolk-v |
Дата: Сб, 17.01.2015, 21:17 | Повідомлення № 35 |
Прописаний назавжди
| Ось таку цяцьку отримав після проходження курсу  Додано (17.01.2015, 21:17) --------------------------------------------- З 19.01.2015 розпочинаються дистанційні курси від Київського політехнічного інституту "Основи програмування (ПІТОН)". Адреса реєстрації prometheus.org.ua.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 14.09.2015, 09:04 | Повідомлення № 36 |
Перспективна вчителька
| Інформація для тих, хто як і я, любить вчитися.
З 2 по 15 листопада 2015 Освітня галактика Intel запрошує всіх бажаючих, що працюють в освіті і цікавляться темою "ІКТ в освіті", на осінні інтернет-канікули-2015. Темою практико-орієнтованої конференції стане "Сучасна школа: нові освітні технології і електронні підручники".
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 26.10.2015, 23:08 | Повідомлення № 37 |
Перспективна вчителька
| Інформація для бажаючих пройти дистанційні курси та бути слухачами вебінарів в рамках названої конференції:
Програма конференції.
Впевнена, що сертифікат конференції не буде зайвим під час атестації.
|
|
| |
ilona_15 |
Дата: Вт, 27.10.2015, 18:41 | Повідомлення № 38 |
Перспективна вчителька
| Цитата volevikt (  ) Впевнена, що сертифікат конференції не буде зайвим під час атестації. А де ж програма?
|
|
| |
volevikt |
Дата: Вт, 27.10.2015, 19:17 | Повідомлення № 39 |
Перспективна вчителька
| Цитата ilona_15 (  ) А де ж програма? Перейдіть, будь ласка, за вказаним посиланням.
Програма конференції
У списку обираєте потрібний Вам захід та реєструєтеся.
|
|
| |
TYP |
Дата: Вт, 27.10.2015, 20:32 | Повідомлення № 40 |
Прописаний назавжди
| Було б дуже непогано, якби ось усі ці курси та їх сертифікати зараховувались як підвищення кваліфікації.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Вт, 27.10.2015, 20:41 | Повідомлення № 41 |
Перспективна вчителька
| Вчора на нараді наш директор повідомила, що в майбутньому атестація педпрацівника буде складатися з 2 частин: тестування та сертифікації. Під сертифікацією розуміється наявність сертифікатів проходження дистанційних курсів та вебінарів. За минулий рік маю 6 сертифікатів конференції + 3 сертифіката вебінарів від "Основи". У цьому році планую пройти декілька курсів конференції. До речі, наш директор записалася на платний вебінар для керівників і сьогодні вже була його слухачем.)))
|
|
| | |
volevikt |
Дата: Вт, 01.12.2015, 16:12 | Повідомлення № 43 |
Перспективна вчителька
| Шановні форумчани! Нещодавно завершилася ІІІ міжнародна освітня онлайн конференція Intel для України та країн СНД "Нові горизонти ІКТ для сталого розвитку та освіти". Було б цікаво дізнатися, у яких заходах конференції Ви прийняли участь. Дякую всім, хто відгукнеться і дасть відповіді на запитання.
Опитування "Участь в конференції"
|
|
| |
ilona_15 |
Дата: Пн, 14.12.2015, 19:31 | Повідомлення № 44 |
Перспективна вчителька
| Відповіла в опитуванні
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 14.12.2015, 20:41 | Повідомлення № 45 |
Перспективна вчителька
| Дякую!  Прошла 6 дистанційних курсів, у тому числі й вказаний Вами курс "Створення онлайнового середовища вчителя засобами автоматизованої розробки сайтів (на прикладі Weebly.Com)". Оригінальна платформа. Курс Оксани Пасічник дуже сподобався.  Планую в подальшому вдосконалити створений на цій платформі сайт. Можливо, обміняємося в ОП адресами сайтів. :)
Для того, щоб форумчани бачили результати опитування (до речі, поки що відгукнулася лише ilona_15) надаю посилання:
Підсумок відповідей
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |